Zlecenie 6646341 - Usługi cateringowe na cele organizacji spotkań...
(zakończone) | Zamówienie 6646341|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-03-15 |
przedmiot zlecenia | Usługi cateringowe na cele organizacji spotkań dotyczących EFS. 3. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: Zamawiający planuje zorganizować do 8 spotkań dla maksymalnie 160 osób. Minimalna liczba uczestników to 8 osób, a maksymalna to 80 osób dla każdego spotkania. Za każdym razem, na 3 dni przed spotkaniem, Zamawiający wskaże wariant, który dotyczyć będzie danego spotkania. Zamawiający dokładną liczbę osób uczestniczących w spotkaniu potwierdzi na 2 dni przed spotkaniem. Ustalone zostaną również godziny podawania poszczególnych elementów wariantu oraz formy ich podawania. Wykonawca samodzielnie ustali liczbę osób do obsługi poszczególnych usług, z zastrzeżeniem, iż musi być ona adekwatna do ilości uczestników na danym spotkaniu, zapewniając przy tym płynną i sprawną realizację przedmiotu zamówienia. Każdorazowo, Wykonawca musi zapewnić dowóz przedmiotu zamówienia do siedziby WUP przy ul. A. Mickiewicza 41 w Szczecinie oraz wniesienie go do wskazanego pomieszczenia (budynek 4 kondygnacje bez windy), lub innego wskazanego przez Zamawiającego miejsca na terenie Szczecina (niezależnie od ilości kondygnacji i dostępności windy), ustawienie naczyń na stołach Zamawiającego, jak również zobowiązany będzie do odbioru pozostawionych naczyń po realizacji usługi. Przy każdym wariancie Wykonawca musi zapewnić własną szklaną zastawę, naczynia, sztućce, filiżanki do kawy i do herbaty, szklanki do napojów zimnych (liczba poszczególnych elementów zastawy musi być większa o co najmniej 1/3 liczy osób biorących udział w spotkaniu) oraz obrusy, serwety i serwetki niezbędne do realizacji usługi, dostosowane do ilości osób wskazanych w zamówieniu oraz rodzaju spotkania. Ciasto oraz kanapki serwowane na tacach lub paterach wyłożonych serwetką ochronną lub w papilotkach (do ciasta porcjowanego łopatki). Zamawiający nie dopuszcza możliwości podawania posiłków z wykorzystaniem papierowej, kartonowej lub plastikowej zastawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do realizacji usług w godz. 730- 1630 w dniach od poniedziałku do piątku. I WARIANT usługi cateringowej Kawa rozpuszczalna: w termosach (co najmniej 300 ml na osobę) lub w saszetkach (co najmniej 2 saszetki na osobę) oraz dodatki. Herbata - zestaw herbat czarnych i smakowych, dodatki; (co najmniej 2 rodzaje herbaty na osobę, po jednej herbacie (pakowanej pojedynczo) z każdego zestawu, tj. jedna herbata czarna oraz jedna herbata smakowa). Woda mineralna niegazowana i gazowana w butelkach nie większych niż 500 ml. (łącznie 2 rodzaje wody, co najmniej 500 ml na osobę). Ciasto (ciasto - 2 kawałki na osobę - różne rodzaje, waga na osobę nie mniejsza niż 2 kawałki x 100 gram (w przypadku ciast "lekkich" np. biszkoptowe - 4 kawałki x 50 gram) Napoje gorące: kawa, herbata powinny być dostosowane do ilości osób, zgodnie ze złożonym zamówieniem, przy czym na osobę nie może przypadać mniej niż 300 ml. Za dodatki do kawy Zamawiający rozumie: mleko, śmietankę, cukier. Za dodatki do herbaty Zamawiający rozumie: świeżą cytrynę w plasterkach i cukier. Dodatki mają być w ilości proporcjonalnej do liczby uczestników, każdorazowo zgłoszonej w złożonym zamówieniu. Wariant I: planowana ilość spotkań: 3 spotkania planowana liczba osób: min. 8 - max. 50 osób na spotkaniu (łącznie max. 50 os.) II WARIANT usługi cateringowej Kawa rozpuszczalna: w termosach (co najmniej 300 ml na osobę) lub w saszetkach (co najmniej 2 saszetki na osobę) oraz dodatki. Herbata - zestaw herbat czarnych i smakowych, dodatki; (co najmniej 2 rodzaje herbaty na osobę, po jednej herbacie (pakowanej pojedynczo) z każdego zestawu, tj. jedna herbata czarna oraz jedna herbata smakowa). Woda mineralna niegazowana i gazowana w butelkach nie większych niż 500 ml. (łącznie 2 rodzaje wody, co najmniej 500 ml na osobę). Kanapki: pieczywo jasne lub ciemne (nie tostowe), minimum 3 szt. na osobę, posmarowane masłem, co najmniej z 3 składnikami spośród: ser, wędlina, jajko, sałata, ogórek, pomidor.. Ciasto (ciasto - 2 kawałki na osobę - różne rodzaje, waga na osobę nie mniejsza niż 2 kawałki x 100 gram (w przypadku ciast "lekkich" np. biszkoptowe - 4 kawałki x 50 gram) Napoje gorące: kawa, herbata powinny być dostosowane do ilości osób, zgodnie ze złożonym zamówieniem, przy czym na osobę nie może przypadać mniej niż 300 ml. Za dodatki do kawy Zamawiający rozumie: mleko, śmietankę, cukier. Za dodatki do herbaty Zamawiający rozumie: świeżą cytrynę w plasterkach i cukier. Dodatki mają być w ilości proporcjonalnej do liczby uczestników, każdorazowo zgłoszonej w złożonym zamówieniu. Ciasto - wypieki cukiernicze m.in. takie jak: sernik, jabłecznik, ciasta tortowe oraz inne ciasta świeże typu: pączki i rogaliki z ciasta francuskiego, drożdżowego z różnego typu nadzieniem. Niedopuszczalne jest ciasto foliowane (pakowane) z długoterminowym okresem przechowywania. Wariant II: planowana ilość spotkań 5 spotkań, planowana liczba osób: min. 8 - max. 80 osób na spotkaniu (łącznie max. 110 os.) Zgodnie z Zestawieniem standardu i cen rynkowych w zakresie najczęściej finansowanych wydatków w ramach PT PO WER, cena nie może przekroczyć: - przerwa kawowa: 15 zł/osobę, - zimny bufet: 25 zł/osobę. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55300000, 55320000, 55321000, 55521200 |
forma | zamówienie inne |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |