Zlecenie 6646341 - Usługi cateringowe na cele organizacji spotkań...

   
Zamówienie 6646341 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-03-15
przedmiot zlecenia
Usługi cateringowe na cele organizacji spotkań dotyczących EFS.
3. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA:
Zamawiający planuje zorganizować
do 8 spotkań dla maksymalnie 160 osób.
Minimalna liczba uczestników to 8 osób, a maksymalna to 80 osób dla każdego spotkania. Za każdym razem, na 3 dni przed spotkaniem, Zamawiający wskaże wariant, który dotyczyć będzie danego spotkania. Zamawiający dokładną liczbę osób uczestniczących w spotkaniu potwierdzi na 2 dni przed spotkaniem. Ustalone zostaną również godziny podawania poszczególnych elementów wariantu oraz formy ich podawania. Wykonawca samodzielnie ustali liczbę osób do obsługi poszczególnych usług, z zastrzeżeniem, iż musi być ona adekwatna do ilości uczestników na danym spotkaniu, zapewniając przy tym płynną i sprawną realizację przedmiotu zamówienia. Każdorazowo, Wykonawca musi zapewnić dowóz przedmiotu zamówienia do siedziby WUP przy ul. A. Mickiewicza 41 w Szczecinie oraz wniesienie go do wskazanego pomieszczenia (budynek 4 kondygnacje bez windy), lub innego wskazanego przez Zamawiającego miejsca na terenie Szczecina (niezależnie od ilości kondygnacji i dostępności windy), ustawienie naczyń na stołach Zamawiającego, jak również zobowiązany będzie do odbioru pozostawionych naczyń po realizacji usługi. Przy każdym wariancie Wykonawca musi zapewnić własną szklaną zastawę, naczynia, sztućce, filiżanki do kawy i do herbaty, szklanki do napojów zimnych (liczba poszczególnych elementów zastawy musi być większa o co najmniej 1/3 liczy osób biorących udział w spotkaniu) oraz obrusy, serwety i serwetki niezbędne do realizacji usługi, dostosowane do ilości osób wskazanych w zamówieniu oraz rodzaju spotkania. Ciasto oraz kanapki serwowane na tacach lub paterach wyłożonych serwetką ochronną lub w papilotkach (do ciasta porcjowanego łopatki). Zamawiający nie dopuszcza możliwości podawania posiłków z wykorzystaniem papierowej, kartonowej lub plastikowej zastawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do realizacji usług w godz. 730- 1630 w dniach od poniedziałku do piątku.
I WARIANT usługi cateringowej
Kawa rozpuszczalna: w termosach (co najmniej 300 ml na osobę) lub w saszetkach (co najmniej 2 saszetki na osobę) oraz dodatki.
Herbata - zestaw herbat czarnych i smakowych, dodatki; (co najmniej 2 rodzaje herbaty na osobę, po jednej herbacie (pakowanej pojedynczo) z każdego zestawu, tj. jedna herbata czarna oraz jedna herbata smakowa).
Woda mineralna niegazowana i gazowana w butelkach nie większych niż 500 ml. (łącznie 2 rodzaje wody, co najmniej 500 ml na osobę).
Ciasto (ciasto - 2 kawałki na osobę - różne rodzaje, waga na osobę nie mniejsza niż 2 kawałki x 100 gram (w przypadku ciast "lekkich" np. biszkoptowe - 4 kawałki x 50 gram)
Napoje gorące: kawa, herbata powinny być dostosowane do ilości osób, zgodnie ze złożonym zamówieniem, przy czym na osobę nie może przypadać mniej niż 300 ml.
Za dodatki do kawy Zamawiający rozumie: mleko, śmietankę, cukier.
Za dodatki do herbaty Zamawiający rozumie: świeżą cytrynę w plasterkach i cukier. Dodatki mają być w ilości proporcjonalnej do liczby uczestników, każdorazowo zgłoszonej w złożonym zamówieniu. Wariant I:
planowana ilość spotkań: 3 spotkania
planowana liczba osób: min. 8 - max. 50 osób na spotkaniu (łącznie max. 50 os.)
II WARIANT usługi cateringowej
Kawa rozpuszczalna: w termosach (co najmniej 300 ml na osobę) lub w saszetkach (co najmniej 2 saszetki na osobę) oraz dodatki.
Herbata - zestaw herbat czarnych i smakowych, dodatki; (co najmniej 2 rodzaje herbaty na osobę, po jednej herbacie (pakowanej pojedynczo) z każdego zestawu, tj. jedna herbata czarna oraz jedna herbata smakowa).
Woda mineralna niegazowana i gazowana w butelkach nie większych niż 500 ml. (łącznie 2 rodzaje wody, co najmniej 500 ml na osobę).
Kanapki: pieczywo jasne lub ciemne (nie tostowe), minimum 3 szt. na osobę, posmarowane masłem, co najmniej z 3 składnikami spośród: ser, wędlina, jajko, sałata, ogórek, pomidor..
Ciasto (ciasto - 2 kawałki na osobę - różne rodzaje, waga na osobę nie mniejsza niż 2 kawałki x 100 gram (w przypadku ciast "lekkich" np. biszkoptowe - 4 kawałki x 50 gram)
Napoje gorące: kawa, herbata powinny być dostosowane do ilości osób, zgodnie ze złożonym zamówieniem, przy czym na osobę nie może przypadać mniej niż 300 ml.
Za dodatki do kawy Zamawiający rozumie: mleko, śmietankę, cukier.
Za dodatki do herbaty Zamawiający rozumie: świeżą cytrynę w plasterkach i cukier. Dodatki mają być w ilości proporcjonalnej do liczby uczestników, każdorazowo zgłoszonej w złożonym zamówieniu.
Ciasto - wypieki cukiernicze m.in. takie jak: sernik, jabłecznik, ciasta tortowe oraz inne ciasta świeże typu: pączki i rogaliki z ciasta francuskiego, drożdżowego z różnego typu nadzieniem.
Niedopuszczalne jest ciasto foliowane (pakowane) z długoterminowym okresem przechowywania. Wariant II:
planowana ilość spotkań 5 spotkań,
planowana liczba osób: min. 8 - max. 80 osób na spotkaniu (łącznie max. 110 os.)
Zgodnie z Zestawieniem standardu i cen rynkowych w zakresie najczęściej finansowanych wydatków w ramach PT PO WER, cena nie może przekroczyć:
- przerwa kawowa: 15 zł/osobę,
- zimny bufet: 25 zł/osobę.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55300000, 55320000, 55321000, 55521200
forma zamówienie inne
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10343075 2024-03-29
godz. 10:00
Podkarpackie Usługa organizacji ogólnopolskiej konferencji inaugurującej działalność BCU w ramach projektu pn. „Branżowe Centrum Umiejętności w dziedzinie gastronomii i kelnerstwa” - na zasa...
10375055 2024-04-02
godz. 14:00
Śląskie usługa dostawy i obsługi cateringu dla 70 osób na konferencję w Rybniku w dniu 09.04.2024 r.
10342821 2024-04-04
godz. 11:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach polegające na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków.Wykonawca bę...
10341945 2024-04-08
godz. 11:30
Małopolskie Świadczenie kompleksowych usług cateringowych (finger food) dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w 2024 r. 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne i kompleksowe świadczen...
10406567 2024-04-16
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim. Szczegółowy opis oraz ...
10426555 2024-04-18
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10433601 2024-04-19
godz. 14:00
Mazowieckie Świadczenie kompleksowej usługi udostępnienia wykwalifikowanej obsługi o specjalności kelner na potrzeby realizacji imprez cateringowych obsługiwanych przez WARS S.A.
10429195 2024-04-19
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10462841 2024-04-25
godz. 15:00
Kujawsko-Pomorskie Wybór wykonawcy usługi cateringu na wydarzenie w Ratuszu Staromiejskim-uroczysta sesja Rady Miasta Torunia IX kadencji w dniu 07.05.2024 r. o godz. 10.00
10452465 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...