Przetarg 8206133 - Usługę gastronomiczną w zakresie przygotowywania i...

   
Analizuj Zamówienie 8206133 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2021-06-16
przedmiot ogłoszenia
Usługę gastronomiczną w zakresie przygotowywania i dystrybucji posiłków wraz z dzierżawą obiektu kuchni Numer referencyjny: TAG-29
4-PN/67-2021
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna w zakresie przygotowywania i dystrybucji posiłków wraz z dzierżawą obiektu kuchni
2. Specyfikację usługi określają załączniki do niniejszej specyfik. warunk. zamów.:
Zał. 1A – Formularz cenowy,
Zał. 1.B.1. – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia,
Zał. 1.B.2. – Opis szczegółowy wymaganych diet,
Zał. 1.B.3. – Informacje dotyczące charakterystyki budynku Kuchni Centralnej będącego przedmiotem dzierżawy wraz z wyszczególnieniem składników majątkowych będących na stanie inwentarzowym Kuchni Centralnej Zamawiającego.
Zał. 1.B.4. – Informacje dotyczące mediów energetycznych i warunków współpracy technicznej.
Zał. 1.B.5. – Polityka ochrony środowiska oraz ochrony przeciwpożarowej w SPZOZ WSS nr 3 w Rybniku.
Zał. 1.B.6. – Szkic wydzierżawianej NIEruchomości wraz z przynależnym terenem.
Zał. 1.B.7. – Załącznik określający sposób rozliczenia opłat za wywóz odpadów komunalnych.
Zał. 1.B.8 Umowa powierzenia danych.
Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna w zakresie przygotowywania i dystrybucji posiłków wraz z dzierżawą obiektu kuchni. Postępowanie jest prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego z zastosowaniem usługi społecznej na podstawie art. 359 pkt 1) z uwzględnieniem zapisów art. 360 ustawy z dnia 11 września 2019 r. – Prawo zamówień publicznych. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca dysponował najpóźniej w dacie zawarcia umowy kuchnią tzw. zastępczą w odległości od Zamawiającego umożliwiającej przygotowywanie i dostarczanie posiłków na warunkach zgodnych z wymaganiami Zamawiającego. Na potwierdzenie, dysponowania kuchnią zastępczą, Wykonawca musi złożyć oświadczenie o dysponowaniu kuchnią zastępczą wraz z podaniem jej adresu oraz formy prawnej (akt własności, umowa dzierżawy). Kuchnia zastępcza musi spełniać stosowne wymagania tj. musi posiadać wdrożony system ISO 22000 lub równoważne. Inne warunki niniejszego zamówienia (w tym również zasady dzierżawienia obiektu i wyposażenia) zawarte są również w treści załącznika nr 3 do niniejszej specyfikacji warunków zamówienia („Projektowane postanowienia umowy”).
****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie TED nr 2021/S 119-315760 z dnia 2021-06-22:
Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu
Numer sekcji: IV.2.2
Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału
Zamiast:
Data: 24/06/2021
Czas lokalny: 10:00
Powinno być:
Data: 25/06/2021
Czas lokalny: 10:00
Numer sekcji: IV.2.7
Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: Warunki otwarcia ofert
Zamiast:
Data: 24/06/2021
Czas lokalny: 10:30
Powinno być:
Data: 25/06/2021
Czas lokalny: 10:30
Numer sekcji: IV.2.6
Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: Minimalny okres, w którym oferent będzie związany ofertą
Zamiast:
Data: 21/09/2021
Powinno być:
Data: 22/09/2021
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55322000, 55520000, 55521100, 55521200
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10321326 2024-03-28
godz. 12:00
Mazowieckie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi społeczne i inne szczególne usługi o wartości powyżej 750.000 euro w zakresie całodziennego żywienia pacjentów wraz z prowadzeniem buf...
10366623 2024-04-05
godz. 11:30
Mazowieckie Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym. 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu oraz wydawaniu g...
10393121 2024-04-11
godz. 09:00
Dolnośląskie Świadczenie usługi gastronomicznej w zakresie całodziennego wyżywienia dla funkcjonariuszy skierowanych do odbycia stażu adaptacyjnego w SPPP Legnica. Przedmiotem zamówienia jest świ...
10431801 2024-04-22
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10450422 2024-04-24
godz. 10:00
Podlaskie Usługa dostarczania posiłków dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zespołu Zakładów Opieki Długoterminowej w Augustowie. Dostawa posiłków do siedziby Zamawiającego - Samodzieln...
10446607 2024-04-24
godz. 10:00
Mazowieckie Przygotowanie uroczystej kolacji oraz poczęstunku kawowego dla Gości z miast partnerskich w ramach 25. Pikniku Europejskiego . Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie uroczystej kolacj...
10446573 2024-04-24
godz. 11:30
Mazowieckie Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla osób uprawnionych przez Zamawiającego, w lokalu gastronomicznym Wykonawcy znajdującym się w granicach administracyjnych Dzielnicy Wola ...
10440376 2024-04-26
godz. 10:30
Małopolskie „Usługa przygotowania, dowiezienia i wydania posiłków dla żołnierzy przebywających w miejscowości Wola Rzędzińska” 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania, dowiez...
10457689 2024-04-30
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa cateringowa w wersji wegetariańskiej na NuclearDay w dniu 6 czerwca 2024 dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej - dalej za opz MELBDZ.261.2...
10450221 2024-04-30
godz. 15:00
Małopolskie Poszukiwanie ajenta do prowadzenia stołówki w Szkole Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi nr 158 w Krakowie przy ul. Strąkowej 3A Oferta na najem pomieszczeń kuchni oraz prowadzenia ...