Przetarg 8206133 - Usługę gastronomiczną w zakresie przygotowywania i...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8206133
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2021-06-16 |
przedmiot ogłoszenia | Usługę gastronomiczną w zakresie przygotowywania i dystrybucji posiłków wraz z dzierżawą obiektu kuchni Numer referencyjny: TAG-29 4-PN/67-2021 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna w zakresie przygotowywania i dystrybucji posiłków wraz z dzierżawą obiektu kuchni 2. Specyfikację usługi określają załączniki do niniejszej specyfik. warunk. zamów.: Zał. 1A – Formularz cenowy, Zał. 1.B.1. – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, Zał. 1.B.2. – Opis szczegółowy wymaganych diet, Zał. 1.B.3. – Informacje dotyczące charakterystyki budynku Kuchni Centralnej będącego przedmiotem dzierżawy wraz z wyszczególnieniem składników majątkowych będących na stanie inwentarzowym Kuchni Centralnej Zamawiającego. Zał. 1.B.4. – Informacje dotyczące mediów energetycznych i warunków współpracy technicznej. Zał. 1.B.5. – Polityka ochrony środowiska oraz ochrony przeciwpożarowej w SPZOZ WSS nr 3 w Rybniku. Zał. 1.B.6. – Szkic wydzierżawianej NIEruchomości wraz z przynależnym terenem. Zał. 1.B.7. – Załącznik określający sposób rozliczenia opłat za wywóz odpadów komunalnych. Zał. 1.B.8 Umowa powierzenia danych. Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna w zakresie przygotowywania i dystrybucji posiłków wraz z dzierżawą obiektu kuchni. Postępowanie jest prowadzone w trybie przetargu nieograniczonego z zastosowaniem usługi społecznej na podstawie art. 359 pkt 1) z uwzględnieniem zapisów art. 360 ustawy z dnia 11 września 2019 r. – Prawo zamówień publicznych. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca dysponował najpóźniej w dacie zawarcia umowy kuchnią tzw. zastępczą w odległości od Zamawiającego umożliwiającej przygotowywanie i dostarczanie posiłków na warunkach zgodnych z wymaganiami Zamawiającego. Na potwierdzenie, dysponowania kuchnią zastępczą, Wykonawca musi złożyć oświadczenie o dysponowaniu kuchnią zastępczą wraz z podaniem jej adresu oraz formy prawnej (akt własności, umowa dzierżawy). Kuchnia zastępcza musi spełniać stosowne wymagania tj. musi posiadać wdrożony system ISO 22000 lub równoważne. Inne warunki niniejszego zamówienia (w tym również zasady dzierżawienia obiektu i wyposażenia) zawarte są również w treści załącznika nr 3 do niniejszej specyfikacji warunków zamówienia („Projektowane postanowienia umowy”). **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2021/S 119-315760 z dnia 2021-06-22: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: IV.2.2 Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału Zamiast: Data: 24/06/2021 Czas lokalny: 10:00 Powinno być: Data: 25/06/2021 Czas lokalny: 10:00 Numer sekcji: IV.2.7 Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: Warunki otwarcia ofert Zamiast: Data: 24/06/2021 Czas lokalny: 10:30 Powinno być: Data: 25/06/2021 Czas lokalny: 10:30 Numer sekcji: IV.2.6 Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: Minimalny okres, w którym oferent będzie związany ofertą Zamiast: Data: 21/09/2021 Powinno być: Data: 22/09/2021 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55322000, 55520000, 55521100, 55521200 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |