Zlecenie 7282891 - Usługa - Trening kompetencji i umiejętności cyfrowych dla...

   
Zamówienie 7282891 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-16
przedmiot zlecenia
Usługa - Trening kompetencji i umiejętności cyfrowych dla maksymalnie 24 osób

Firma NS Konsulting Sp. z o. o. w ramach realizac
ji projektu Aktywnym Być Czas II Nr projektu: RPMA.09.01.00-14-9623/17 planuje zrealizowanie USŁUGI, tj. Treningu kompetencji
i umiejętności cyfrowych dla maksymalnie 24 Uczestników/czek Projektu na terenie województwa mazowieckiego w miejscowości Bulkowo (12 UP) i Szczawin Kościelny (12 UP). Cel zamówienia Na spotkaniach UP podniosą poziom kompetencji ICT, zgodnie ze standardem wymagań przygotowanym na podstawie analizy dotychczasowych ram kompetencji cyfrowych, przeprowadzonej w ramach proj. DIGCOMP, która umożliwiła przygotowanie ramy kompetencji informatycznych i informacyjnych. Rama ta obejmuje 5 obszarów: Informacja, Komunikacja, Tworzenie sieci, Bezpieczeństwo, Rozwiązywanie problemów i 21 kompetencji. UP będą mieli możliwość wzięcia udziału w szkoleniu na różnych poziomach zgodnie z poziomem zaawansowania zdiagnozowanym podczas Zadania 1. Przedmiot zamówienia Trening kompetencji i umiejętności cyfrowych będzie miał formę 10 spotkań grupowych
po 6 godzin zegarowych, średnio 3 razy w tygodniu (60 godzin/grupa). Łącznie w ramach zamówienia dla maksymalnie dwóch 12-osobowych grup zostanie zrealizowanych 120 godzin zegarowych zajęć. Przez godzinę zegarową rozumie się 60 minut. Do czasu zajęć nie wlicza się przerw.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 70220000, 80000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10342572 2024-03-29
godz. 09:30
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Szkoły Biznesu Politechniki Warszawskiej. ZP/01/2024
10374971 2024-04-04
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe dla uczestników demonstracji, organizatorów i wykładowców w ramach operacji „Nowoczesne technologie chowu i hodowli bydła ras mięsnych” etap 2 Część 1: Usł...
10365593 2024-04-09
godz. 10:00
Małopolskie Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla pacjentów Wojewódzkiego Szpitala Okulistycznego w Krakowie, z uwzględnieniem diet i kaloryczności posiłków Zgodnie z SWZ ZP-...
10397905 2024-04-12
godz. 09:00
Podkarpackie Usługa wyżywienia uczestników Dziennego Domu Pomocy w Dębiakach w Gminie Tuszów Narodowy w ramach projektu pn. "Słoneczna jesień życia IV" 1.Przedmiotem zamówienia jest usługa wy...
10415695 2024-04-17
godz. 07:30
Mazowieckie Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania). Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych polegających na zapewnieniu zestawów śniadaniowych ...
10428374 2024-04-19
godz. 09:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych świadczonych na terenie Polski dla Narodowego Instytutu Dziedzictwa2. Szczegółowy zakres, warunki i sposób realizacji pr...
10427991 2024-04-19
godz. 12:00
Łódzkie Usługi w zakresie przygotowania, dostaw i dystrybucji posiłków dla pacjentów SPZOZ w Wieluniu Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na codziennym ...
10429195 2024-04-19
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10445652 2024-05-06
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum. Przedmiotem zamówienia jest:Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum w dniac...
10486820 2024-05-27
godz. 10:00
Śląskie Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów i dystrybucji posiłków w oddziały 1.Przedmiotem zamówienia jest: a) sporządzanie całodziennych posiłków w kuchni Wykonawcy, zgodn...