Przetarg 8063948 - USŁUGA SPORZĄDZANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW W ZAKRESIE...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8063948
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2021-04-07 |
przedmiot ogłoszenia | USŁUGA SPORZĄDZANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW W ZAKRESIE WYŻYWIENIA OSÓB ZATRZYMANYCH W PDOZ ORAZ OSÓB PRZEBYWAJĄCYCH W PID Zadan ie nr 1 – Usługa wyżywienia osób przebywających w PID KatowicePrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób nieletnich umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka z placówką w Katowicach zgodnie z ;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638) - Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób umieszczonych w PID. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 2 – Usługa wyżywienia osób przebywających w PID Bielsko – BiałaPrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób nieletnich umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka w Bielsku Białej, zgodnie z ;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638) - Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób umieszczonych w PID. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 3 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ BędzinPrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 4 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Bielsko – BiałaPrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 5 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ BytomPrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 6 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Dąbrowa Górnicza. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 7 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ GliwicePrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 8 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Jastrzębie Zdrój. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 9 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Katowice. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 10 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Lubliniec. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 11 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Tychy. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 12 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Racibórz. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 13 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Rybnik. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 14 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Zawiercie. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 15 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Zabrze. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. Zadanie nr 16 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Żywiec. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ. ZP-2380-57/2021 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |