Przetarg 8063948 - USŁUGA SPORZĄDZANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW W ZAKRESIE...

   
Analizuj Zamówienie 8063948 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2021-04-07
przedmiot ogłoszenia
USŁUGA SPORZĄDZANIA I DOSTARCZANIA POSIŁKÓW W ZAKRESIE WYŻYWIENIA OSÓB ZATRZYMANYCH W PDOZ ORAZ OSÓB PRZEBYWAJĄCYCH W PID

Zadan
ie nr 1 – Usługa wyżywienia osób przebywających w PID KatowicePrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób nieletnich umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka z placówką w Katowicach zgodnie z ;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638) - Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób umieszczonych w PID. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 2 – Usługa wyżywienia osób przebywających w PID Bielsko – BiałaPrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób nieletnich umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka w Bielsku Białej, zgodnie z ;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638) - Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób umieszczonych w Policyjnej Izbie Dziecka, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób umieszczonych w PID. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 3 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ BędzinPrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 4 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Bielsko – BiałaPrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 5 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ BytomPrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 6 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Dąbrowa Górnicza. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 7 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ GliwicePrzedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 8 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Jastrzębie Zdrój. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 9 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Katowice. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 10 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Lubliniec. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 11 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Tychy. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 12 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Racibórz. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 13 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Rybnik. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 14 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Zawiercie. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 15 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Zabrze. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.
Zadanie nr 16 – Usługa wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ Żywiec. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych w zakresie sporządzania oraz dostarczania posiłków dla osób zatrzymanych w „Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych” zgodnie z;- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych z dnia 4 czerwca 2012 r. w sprawie pomieszczeń przeznaczonych dla osób zatrzymanych lub doprowadzonych w celu wytrzeźwienia, pokoi przejściowych, tymczasowych pomieszczeń przejściowych i policyjnych izb dziecka, regulaminu pobytu w tych pomieszczeniach, pokojach i izbach oraz sposobu postępowania z zapisami obrazu z tych pomieszczeń, pokoi i izb (Dz. U. z dnia 6 czerwca 2012 poz. 638)- Rozporządzeniem Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 28 września 2020r. w sprawie otrzymywania wyżywienia przez policjantów (Dz.U. z 2020 poz. 1674). Wartość energetyczna posiłków w ciągu doby wynosi 2600 kcal , a w przypadku kobiety w ciąży i osoby w wieku poniżej 18 lat, nie mniej niż 3200 kcal ( 30 % śniadanie , 40% obiad, 30% kolacja). Średnia wartość odżywcza produktów żywnościowych objętych normami wyżywienia, wyrażona procentowo wynosi: a) białko 10-15%, b) tłuszcze poniżej 30%, c) węglowodany 50-65%. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi sporządzenia i dostarczenia wyżywienia dla osób zatrzymanych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego zgłaszanym na etapie realizacji w formie poszczególnych zamówień przekazywanych na adres e-mail. Przyjmuje się, że zamówienia będą zgłaszane według potrzeb, a ilość posiłków będzie uzależniona od ilości osób zatrzymanych. Zamawiane posiłki dostarczane będą w formie posiłków gotowych tj. catering. Zamawiający dopuszcza dostawę jeden raz na 24 godziny tj. wraz z dostarczonym obiadem następuje dostawa kolacji i śniadania. Wykonawca będzie dostarczał posiłki transportem własnym przystosowanym do przewozu żywności. Szczegółowe informacje w zakresie opisu przedmiotu zamówienia znajdują się w załączniku nr 1 do SWZ formularz ofertowy, we wzorze umowy stanowiącym załącznik nr 2 oraz załącznik nr 2a do Specyfikacji Warunków Zamówienia oraz załączniku nr 3 do SWZ.


ZP-2380-57/2021
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10342697 2024-04-03
godz. 09:00
Śląskie KZP/9/III/2024 „Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla uchodźców z Ukrainy w okresie kwiecień 2024 r. - wrzesień 2024 r.”
10341946 2024-04-10
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowania i dostarczania posiłków na potrzeby ZOZ w Reszlu Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowyw...
10402711 2024-04-15
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10315267 2024-04-16
godz. 11:00
Świętokrzyskie Świadczenie codziennej, kompleksowej usługi w zakresie przygotowania całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach, im. Św. Jana Pawła II wraz...
10432831 2024-04-22
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10441530 2024-04-23
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi gastronomicznej w dniu 15 maja 2024 r. na Uniwersytecie w Siedlcach ul. Żytnia 39. Przedmiot zamówienia obejmuje usługę gastronomiczną polegającą na przygotowani...
10452468 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...
10451262 2024-04-26
godz. 11:00
Śląskie Przygotowywanie oraz wydawanie gorących posiłków dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Dąbrowie Górniczej korzystających z pomocy społecznej w roku 2024 1. Przedmiot...
10446478 2024-04-30
godz. 00:00
Śląskie Zapewnienie pełnowartościowego wyżywienia dla grup przedszkolnych: śniadanie, obiad, podwieczorek; oraz dwudaniowego posiłku - obiadu wraz napojem dla dzieci szkolnych w formie catering...
10428691 2024-05-16
godz. 10:00
Śląskie Zadanie: Catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów Przedmiotem zamówienia jest catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywie...