Przetarg 7912724 - Usługa przygotowania i przeprowadzenia kursów...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7912724
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-12-31 |
przedmiot ogłoszenia | Usługa przygotowania i przeprowadzenia kursów gastronomicznych dla Powiatu Malborskiego na potrzeby realizacji projektu pn. Zostań ZAWODOWCEM Numer referencyjny: ZZP.272.78.2020.MS Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zorganizowanie i przeprowadzenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego kursów gastronomicznych dla uczniów z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 w Malborku oraz uczniów z Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 w Malborku w ramach projektu pn. ,, Zostań ZAWODOWCEM” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego oraz budżetu państwa w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014 – 2020, Oś Priorytetowa 3 Edukacja, Działanie 3.3 Edukacja Zawodowa, Poddziałanie 3.3.1 Jakość Edukacji. Przedmiot zamówienia został podzielony na 6 osobnych Części. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia zawarty jest w SIWZ i załącznikach do niego. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Kurs pn. ,,Dekorowanie artystyczne i okolicznościowe w cukiernictwie” Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zorganizowanie i przeprowadzenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego kursu pn. ,,Dekorowanie artystyczne i okolicznościowe w cukiernictwie”. Szczegółowy zakres i przedmiot zamówienia zawarty jest w SIWZ i załącznikach do niego. Część nr: 2 Nazwa: Kurs pn. ,,Dekorowanie wyrobów cukierniczych” Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zorganizowanie i przeprowadzenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego kursu pn. ,,Dekorowanie wyrobów cukierniczych”. Szczegółowy zakres i przedmiot zamówienia zawarty jest w SIWZ i załącznikach do niego. Część nr: 3 Nazwa: Kurs pn. ,,Sporządzanie potraw z warzyw i owoców z elementami carvingu” Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zorganizowanie i przeprowadzenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego kursu pn. ,,Sporządzanie potraw z warzyw i owoców z elementami carvingu”. Szczegółowy zakres i przedmiot zamówienia zawarty jest w SIWZ i załącznikach do niego. Część nr: 4 Nazwa: Kurs pn. ,,Kuchnia meksykańska” Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zorganizowanie i przeprowadzenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego kursu pn. ,,Kuchnia meksykańska”. Szczegółowy zakres i przedmiot zamówienia zawarty jest w SIWZ i załącznikach do niego. Część nr: 5 Nazwa: Kurs pn. ,,Sushi” Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zorganizowanie i przeprowadzenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego kursu pn. ,,Sushi”. Szczegółowy zakres i przedmiot zamówienia zawarty jest w SIWZ i załącznikach do niego. Część nr: 6 Nazwa: Kurs pn. ,,Kelner” Przedmiotem niniejszego zamówienia jest zorganizowanie i przeprowadzenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego kursu pn. ,,Kelner”. Szczegółowy zakres i przedmiot zamówienia zawarty jest w SIWZ i załącznikach do niego. |
branża | Edukacja, szkolenia |
podbranża | kursy i szkolenia inne |
kody CPV | 80000000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |