Zlecenie 7264785 - Usługa przygotowania i dostarczenie posiłków do...
(zakończone) | Zamówienie 7264785|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-07 |
przedmiot zlecenia | Usługa przygotowania i dostarczenie posiłków do placówki/ placówek MCIS "Rozwój" Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowan ia i dostarczenia posiłków dla uczestników projektu pn. „Prosta droga do zatrudnienia - wzrost możliwości reintegracji społecznej i zawodowej poprzez zwiększenie liczby miejsc w Międzygminnym Centrum Integracji Społecznej”, Numer projektu: RPLB.07.04.01-08-0009/19 Przewidywana szacunkowa liczba posiłków - łącznie 14 500 sztuk 4 lokalizacje MCIS "Rozwój" w okresie I 2020 - I 2022 Cel zamówienia Zapewnienie codziennie w dni robocze posiłku regeneracyjnego uczestnikom reintegracji społeczno-zawodowej w 4 lokalizacjach Międzygminnego Centrum Integracji Społecznej " Rozwój" Przedmiot zamówienia Przygotowanie i dostawa posiłków dla CIS Przedmiot zamówienia został podzielony na części: 1) Część 1 - usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla uczestników CIS Gorzów Wlkp. – ul. Przemysłowa 53 2) Część 2 - usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla uczestników CIS Kostrzyn nad odrą - ul. Dworcowa 2 3) Część 3 - usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla uczestników CIS Kożuchów – ul. Anny Haller 1 4) Część 4 - usługa przygotowania i dostarczenia posiłków dla uczestników CIS Kożuchów Małomice – ul. Piastowska 19 Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. Przy wycenie obiadów należy wziąć pod uwagę gramaturę posiłku: 1) Zupa 250 ml, 2) Porcja mięsa 100 g – waga mięsa po przetworzeniu, 3) Gulasz 150 g, 4) Ziemniaków ( kasza, ryż, makaron) w ilości 200 g, 5) Surówka 100 g, 6) Potrawy półmięsne: krokiety, bigos, łazanki ,naleśniki, placki ziemniaczane w ilości 300g, W tygodniu należy ustalić następujące ilości posiłków: a) 1 obiad zupa, b) 3 obiad półmięsny / bigos, pierogi, krokiety itp./, c) 1 obiady mięsny, d) sosy podprawiane niskotłuszczową śmietaną dodatkowo w ilości 30 ml przy potrawach ziemniaczanych/ kaszy/ ryżu), |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubuskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubuskie |