Przetarg 7339443 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7339443
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-02-18 |
przedmiot ogłoszenia | Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych oraz usług cateringowych i restaurac yjnych dla Politechniki Lubelskiej z podziałem na części Numer referencyjny: KP-272-PNK-8/2020 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych oraz usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej z podziałem na części: □ Część 1 – „Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych dla Politechniki Lubelskiej”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1b do SIWZ. □ Część 2 – „Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1a do SIWZ do SIWZ. 2. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 3. Wykonawca realizujący usługi opisane w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a do SIWZ i/lub Załącznik nr 1b do SIWZ, ma obowiązek weryfikacji czy podmiot realizujący daną usługę spełnia przepisy sanitarne i/lub turystyczne oraz bierze za to odpowiedzialność, w szczególności: 1) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę jest wpisany do Centralnej ewidencji organizatorów turystyki i przedsiębiorców ułatwiających nabywanie powiązanych usług, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 24 listopada 2017 r. o imprezach turystycznych i powiązanych usługach turystycznych (Dz. U. 2019 r., poz. 548 ze zm.); 2) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę posiada aktualną decyzję/pozwolenie Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego na prowadzenie działalności gastronomicznej w tym cateringowej. 4. Wykonawca przedłoży na każdorazowe wezwanie Zamawiającego dokumenty wymienione w ust. 4 5. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 6. Sukcesywne zamówienia Zamawiający będzie składał według własnego zapotrzebowania za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres Wykonawcy. W zapotrzebowaniu Zamawiający wskaże termin, w jakim Wykonawca powinien wykonać zamówienie. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych dla Politechniki Lubelskiej 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych oraz usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej z podziałem na Część 1 – „Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych dla Politechniki Lubelskiej”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1b do SIWZ. 2. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 3. Wykonawca realizujący usługi opisane w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a do SIWZ i/lub Załącznik nr 1b do SIWZ, ma obowiązek weryfikacji czy podmiot realizujący daną usługę spełnia przepisy sanitarne i/lub turystyczne oraz bierze za to odpowiedzialność, w szczególności: 1) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę jest wpisany do Centralnej ewidencji organizatorów turystyki i przedsiębiorców ułatwiających nabywanie powiązanych usług, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 24 listopada 2017 r. o imprezach turystycznych i powiązanych usługach turystycznych (Dz. U. 2019 r., poz. 548 ze zm.); 2) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę posiada aktualną decyzję/pozwolenie Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego na prowadzenie działalności gastronomicznej w tym cateringowej. 4. Wykonawca przedłoży na każdorazowe wezwanie Zamawiającego dokumenty wymienione w ust. 4 5. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 6. Sukcesywne zamówienia Zamawiający będzie składał według własnego zapotrzebowania za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres Wykonawcy. W zapotrzebowaniu Zamawiający wskaże termin, w jakim Wykonawca powinien wykonać zamówienie. Część nr: 2 Nazwa: Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych oraz usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej z podziałem na Część 2 – „Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1a do SIWZ. 2. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 3. Wykonawca realizujący usługi opisane w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a do SIWZ i/lub Załącznik nr 1b do SIWZ, ma obowiązek weryfikacji czy podmiot realizujący daną usługę spełnia przepisy sanitarne i/lub turystyczne oraz bierze za to odpowiedzialność, w szczególności: 1) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę jest wpisany do Centralnej ewidencji organizatorów turystyki i przedsiębiorców ułatwiających nabywanie powiązanych usług, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 24 listopada 2017 r. o imprezach turystycznych i powiązanych usługach turystycznych (Dz. U. 2019 r., poz. 548 ze zm.); 2) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę posiada aktualną decyzję/pozwolenie Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego na prowadzenie działalności gastronomicznej w tym cateringowej. 4. Wykonawca przedłoży na każdorazowe wezwanie Zamawiającego dokumenty wymienione w ust. 4 5. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 6. Sukcesywne zamówienia Zamawiający będzie składał według własnego zapotrzebowania za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres Wykonawcy. W zapotrzebowaniu Zamawiający wskaże termin, w jakim Wykonawca powinien wykonać zamówienie. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, usługi cateringowe, hotelarstwo, konferencje |
kody CPV | 55000000, 55100000, 55120000, 55130000, 55300000, 55310000, 55320000, 55321000, 55330000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |