Przetarg 7339443 - Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym...

   
Analizuj Zamówienie 7339443 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-02-18
przedmiot ogłoszenia
Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych oraz usług cateringowych i restaurac
yjnych dla Politechniki Lubelskiej z podziałem na części
Numer referencyjny: KP-272-PNK-8/2020

1. Przedmiotem zamówienia jest usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych oraz usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej z podziałem na części:
□ Część 1 – „Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych dla Politechniki Lubelskiej”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1b do SIWZ.
□ Część 2 – „Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1a do SIWZ do SIWZ.
2. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych.
3. Wykonawca realizujący usługi opisane w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a do SIWZ i/lub Załącznik nr 1b do SIWZ, ma obowiązek weryfikacji czy podmiot realizujący daną usługę spełnia przepisy sanitarne i/lub turystyczne oraz bierze za to odpowiedzialność, w szczególności:
1) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę jest wpisany do Centralnej ewidencji organizatorów turystyki i przedsiębiorców ułatwiających nabywanie powiązanych usług, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 24 listopada 2017 r. o imprezach turystycznych i powiązanych usługach turystycznych (Dz. U. 2019 r., poz. 548 ze zm.);
2) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę posiada aktualną decyzję/pozwolenie Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego na prowadzenie działalności gastronomicznej w tym cateringowej.
4. Wykonawca przedłoży na każdorazowe wezwanie Zamawiającego dokumenty wymienione w ust. 4
5. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych.
6. Sukcesywne zamówienia Zamawiający będzie składał według własnego zapotrzebowania za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres Wykonawcy. W zapotrzebowaniu Zamawiający wskaże termin, w jakim Wykonawca powinien wykonać zamówienie.
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych dla Politechniki Lubelskiej
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych oraz usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej z podziałem na Część 1 – „Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych dla Politechniki Lubelskiej”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1b do SIWZ. 2. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 3. Wykonawca realizujący usługi opisane w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a do SIWZ i/lub Załącznik nr 1b do SIWZ, ma obowiązek weryfikacji czy podmiot realizujący daną usługę spełnia przepisy sanitarne i/lub turystyczne oraz bierze za to odpowiedzialność, w szczególności: 1) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę jest wpisany do Centralnej ewidencji organizatorów turystyki i przedsiębiorców ułatwiających nabywanie powiązanych usług, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 24 listopada 2017 r. o imprezach turystycznych i powiązanych usługach turystycznych (Dz. U. 2019 r., poz. 548 ze zm.); 2) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę posiada aktualną decyzję/pozwolenie Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego na prowadzenie działalności gastronomicznej w tym cateringowej. 4. Wykonawca przedłoży na każdorazowe wezwanie Zamawiającego dokumenty wymienione w ust. 4 5. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 6. Sukcesywne zamówienia Zamawiający będzie składał według własnego zapotrzebowania za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres Wykonawcy. W zapotrzebowaniu Zamawiający wskaże termin, w jakim Wykonawca powinien wykonać zamówienie.

Część nr: 2 Nazwa: Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji miejsc noclegowych oraz usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej z podziałem na Część 2 – „Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnym świadczeniu usług rezerwacji usług cateringowych i restauracyjnych dla Politechniki Lubelskiej”. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1a do SIWZ. 2. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 3. Wykonawca realizujący usługi opisane w opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym Załącznik nr 1a do SIWZ i/lub Załącznik nr 1b do SIWZ, ma obowiązek weryfikacji czy podmiot realizujący daną usługę spełnia przepisy sanitarne i/lub turystyczne oraz bierze za to odpowiedzialność, w szczególności: 1) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę jest wpisany do Centralnej ewidencji organizatorów turystyki i przedsiębiorców ułatwiających nabywanie powiązanych usług, zgodnie z przepisami ustawy z dnia 24 listopada 2017 r. o imprezach turystycznych i powiązanych usługach turystycznych (Dz. U. 2019 r., poz. 548 ze zm.); 2) Wykonawca odpowiada za weryfikację czy podmiot realizujący usługę posiada aktualną decyzję/pozwolenie Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego na prowadzenie działalności gastronomicznej w tym cateringowej. 4. Wykonawca przedłoży na każdorazowe wezwanie Zamawiającego dokumenty wymienione w ust. 4 5. Zamawiający zapewnia realizację minimum 60% wartości zamówienia. Z tytułu zmniejszenia zakresu zamówienia Wykonawcy nie będą przysługiwały żadne prawa do rekompensaty, a zamówienie mniejszej ilości nie wpłynie na wysokość cen jednostkowych. 6. Sukcesywne zamówienia Zamawiający będzie składał według własnego zapotrzebowania za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres Wykonawcy. W zapotrzebowaniu Zamawiający wskaże termin, w jakim Wykonawca powinien wykonać zamówienie.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, usługi cateringowe, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55000000, 55100000, 55120000, 55130000, 55300000, 55310000, 55320000, 55321000, 55330000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10402426 2024-04-15
godz. 10:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w postaci zapewnienia bazy hotelowo-konferencyjnej w związku z planowaną organizacją spotkań dla pracowników Urzędu Marszałkowskiego W...
10396598 2024-04-18
godz. 10:00
Mazowieckie Przygotowanie, organizacja i obsługa wydarzeń, konferencji i spotkań realizowanych przez PKP S.A. – umowa ramowa
10413964 2024-04-18
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Przedmiotem niniejszego zamówienia jest świadczenie usług hotelarskich w związku z organizacją szkoleń przez Centrum Szkolenia Strzeleckiego Lasów Państwowych im. Jana Wendy w 2024 r...
10429970 2024-04-19
godz. 10:00
Wielkopolskie Świadczenie usługi gastronomicznej i cateringowej dla zabezpieczenia szkoleń PPN, konferencji i spotkań pracowników Enea Operator Sp. z o.o. w OS Łagów w okresie od 01.05.2024 do 30.0...
10434681 2024-04-21
godz. 00:00
Śląskie Usługa organizacji 2-dniowej konferencji dla 50 osób w hotelu znajdującym się nie dalej niż 100 km od Katowic, zlokalizowanym poza Metropolią Górnośląsko-Zagłębiowską w terminie ...
10413773 2024-04-22
godz. 12:00
Łódzkie Wydzierżawienie lokalu użytkowego znajdującego się w Budynku Instytutu Stomatologii (A3) przy ul. Pomorskiej 251 w Łodzi, o łącznej powierzchni 166,80 m2, z przeznaczeniem na prowadze...
10460318 2024-04-26
godz. 08:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie cateringu – śniadanie i lunch dla 30 Uczestników projektu „Razem raźniej”, potrzebujących wsparcia w codziennym funkcjo...
10425211 2024-04-26
godz. 09:30
Mazowieckie Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników szkolenia Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarskie, gastronomiczne i konferencyjne dla 54 uczestników o...
10452113 2024-04-26
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie 162/2024/US/DZP Sukcesywne świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych na potrzeby słuchaczy studiów podyplomowych Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie PRZEDMIOT POSTĘ...
10424435 2024-05-21
godz. 11:00
Mazowieckie usługa hotelowa dla hodowców, komisji sędziowskiej i organizatorów wystawy pt. Śląska Wystawa Bydła Hodowlanego, która odbędzie się w dniach 08-09.06.2024 r. w Kamieniu Śląskim