Zlecenie 7287240 - Usługa najmu sali warsztatowej, wyżywienia i noclegów dla...
(zakończone) | Zamówienie 7287240|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-17 |
przedmiot zlecenia | Usługa najmu sali warsztatowej, wyżywienia i noclegów dla uczestników warsztatów - okolice Wieliczki Przedmiotem zamówienia są usługi najmu sali szkoleniowej, wyżywienia i noclegów w terminie 13-15.02.2020 r. (w ramach realizacji warsztatów), w szczególności: • zapewnienie sali warsztatowej (20 godz. dydaktycznych + przerwy), • zapewnienie wyżywienia, tj.: 2 przerwy kawowe, 3 obiady i 2 kolacje, • 2 noclegi ze śniadaniem. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy usługi najmu sali warsztatowej, zapewnienia wyżywienia i noclegów w terminie 13-15.02.2020 r. w obiekcie hotelarskim, dla uczestników warsztatów: 12 osób młodych w wieku 15-29 lat oraz 2 opiekunów i 1 trenera. Przedmiot zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia są usługi najmu sali warsztatowej, wyżywienia i noclegów w terminie 13-15.02.2020 r. w obiekcie hotelarskim, co oznacza: • zapewnienie sali warsztatowej (20 godz. dydaktycznych + przerwy), • zapewnienie wyżywienia: tj.: 2 przerwy kawowe, 3 obiady i 2 kolacje oraz 2 noclegi ze śniadaniem. 2. Liczba uczestników: 15 osób, tj. 12 uczestniczek i uczestników oraz 2 opiekunów i 1 trener. 3. Opis obiektu: obiekt hotelarski wyposażony w salę warsztatową w miejscu dogodnym komunikacyjnie i z możliwością bezpłatnego parkowania. 4. Wymagania wobec wykonawcy (kwoty brutto): • Zapewnienie sali warsztatowej – cena za jedną godzinę nie może przekroczyć 30 zł. Sala warsztatowa powinna być przestronna i jasna. Odpowiednie oświetlenie: dostęp światła dziennego oraz całodobowego oświetlenia umożliwiającego swobodne i bezpieczne dla wzroku czytanie, a zarazem możliwość zaciemnienia sali podczas prezentacji multimedialnej. Dodatkowe wyposażenie to flipchart z papierem i flamastrami, ekran, rzutnik multimedialny, dostęp do internetu. Sala powinna spełniać warunki BHP i PPOŻ oraz dawać możliwość organizacji zajęć w podgrupach. • Zapewnienie wyżywienia: Należy mieć na uwadze ewentualne specjalne wymagania żywieniowe (dieta mięsna, wegetariańska, bez laktozy/glutenu). Zamawiający poda wymagania w zakresie diet najpóźniej 3 dni przed rozpoczęciem spotkania. Harmonogram: czwartek 13.01.2020 r.: obiad, 1 przerwa kawowa, kolacja piątek 14.01.2020 r.: śniadanie, 1 przerwa kawowa, obiad, kolacja; sobota 15.01.2020 r.: śniadanie, obiad. Menu: Śniadanie: zimny i ciepły bufet oraz kawa i herbata (w cenie noclegu). Przerwa kawowa obejmuje: kawę, herbatę, wodę, soki, mleko, cukier, cytrynę i słodkie przekąski, przy czym cena na jedną osobę nie może przekroczyć 15 zł dla każdej przerwy kawowej. Obiad: zupa, drugie danie oraz deser (ciasto), woda mineralna gazowana i niegazowana – przy czym cena na jedną osobę nie może przekroczyć 35 zł. Kolacja: zimny bufet (pieczywo, sery, wędlina, masło, świeże warzywa, sałatki, itp.) oraz herbata i woda – przy czym cena na jedną osobę nie może przekroczyć 25 zł. Wykonawca zapewni serwis gastronomiczny (przygotowanie i sprzątanie, obsługa kelnerska). Zamawiający wymaga, aby posiłki podawane były w pomieszczeniach zarezerwowanych wyłącznie dla uczestników spotkania lub w pomieszczeniu z wyraźnie wyodrębnionym obszarem dla uczestników spotkania. Na 7 dni przed terminem spotkania Wykonawca przedstawi Zamawiającemu do akceptacji projekt menu. Zamawiający w terminie 1 dnia dokona akceptacji menu lub zgłosi uwagi, które Wykonawca ma obowiązek uwzględnić. • Zapewnienie noclegów ze śniadaniem (w pokojach dwuosobowych z pełnym węzłem sanitarnym oraz WI-FI dla uczestników oraz 3 pokoi jednoosobowych dla trenera i 2 opiekunów). Dopuszcza się możliwość zamiany pokoju 2-osobowego na pokój/pokoje trzyosobowe (bez zmiany ceny) w przypadku braku możliwości przydzielenia uczestnikom miejsca w pokoju dwuosobowym (np. ze względu na płeć/niepełno- sprawność/chorobę/nieparzystą liczbę osób itp.). Cena brutto nie może przekroczyć: 60 zł za 1 osobo/noc ze śniadaniem w pokoju 1-, 2- lub 3-osobowym. Obiekt nie może być w trakcie prac remontowo-budowlanych w czasie trwania przedsięwzięcia. Dodatkowo Wykonawca ma obowiązek zapewnić osobę do obsługi na miejscu w ciągu całego przedsięwzięcia. Składający ofertę wyraża zgodę na proporcjonalne obniżenie ceny usługi w przypadku pobytu mniejszej liczby uczestników spotkania. Jednocześnie akceptuje możliwość realizacji zamówienia i zapłaty przez Zamawiającego za zgłoszoną liczbę osób. Informacja o liczbie uczestników szkolenia zgłoszona będzie z 3-dniowym wyprzedzeniem. Zasada proporcjo-nalności dotyczyć będzie kosztów noclegów oraz wyżywienia. |
branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | hotelarstwo |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |