Przetarg 7475820 - Usługa gastronomiczna w zakresie przygotowywania i...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7475820
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2020-05-12 |
przedmiot ogłoszenia | Usługa gastronomiczna w zakresie przygotowywania i dystrybucji posiłków wraz z dzierżawą obiektu kuchni Numer referencyjny: TAG-13 1-US/1-2020 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna w zakresie przygotowywania i dystrybucji posiłków wraz z dzierżawą obiektu kuchni.2. Specyfikację usługi określają załączniki do niniejszego dokumentu określającego sposób przeprowadzenia postępowania:— Załącznik 1A – Formularz cenowy,— Załącznik 1.B.1. – Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia,— Załącznik 1.B.2. – Opis szczegółowy wymaganych diet,— Załącznik 1.B.3. – Informacje dotyczące obiektów wraz z wyposażeniem, będących przedmiotem dzierżawy,— Załącznik 1.B.4. – Informacje dotyczące mediów energetycznych i warunków współpracy technicznej,— Załącznik 1.B.5. – Polityka ochrony środowiska oraz ochrony przeciwpożarowej w SPZOZ WSS nr 3 w Rybniku,— Załącznik 1.B.6. – Szkic wydzierżawianej nieruchomości wraz z przynależnym terenem,— Załącznik 1.B.7. – Załącznik określający sposób rozliczenia opłat za wywóz odpadów komunalnych,— Załącznik 1.B.8. – Zestawienia posiłków wydanych w poszczególnych miesiącach. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55322000, 55520000, 55521100, 55521200 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |