Przetarg 8288259 - Usługa gastronomiczna w zakresie przygotowania i...

   
Analizuj Zamówienie 8288259 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2021-07-23
przedmiot ogłoszenia
Usługa gastronomiczna w zakresie przygotowania i dystrybucji posiłków do łóżka pacjenta na bazie kuchni Wykonawcy Numer referencyj
ny: 11/2021
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie w okresie 36 miesięcy usługi cateringowej (całodzienne żywienie pacjentów hospitalizowanych) w Szpitalu Rejonowym w Raciborzu na bazie kuchni Wykonawcy, zlokalizowanej poza obiektami Zamawiającego.
Opis przedmiotu zamówienia 1.1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej (całodzienne żywienie pacjentów hospitalizowanych) w Szpitalu Rejonowym w Raciborzu na bazie kuchni Wykonawcy, zlokalizowanej poza obiektami Zamawiającego. Zamawiający również realizuje świadczenia na rzecz chorych z podejrzeniem COVID-19 lub zdiagnozowanym COVID-19. 1.2. Przedmiotem zamówienia jest: 1. przygotowywanie i dostawa całodziennego wyżywienia w ilościach wynikających z liczby hospitalizowanych pacjentów z uwzględnieniem wymogów Zamawiającego i Ministerstwa Zdrowia ujętych w publikacji z 2011 r. „Zasady prawidłowego żywienia chorych w szpitalach”; 2. dowóz posiłków przez Wykonawcę do siedziby Zamawiającego; 3. porcjowanie i dystrybucja posiłków do łóżka pacjenta zgodnie z harmonogramem zał. nr 13 do SWZ; 4. odbiór brudnych naczyń stołowych, zmywanie i dezynfekcja, które odbywać się będą w pomieszczeniach kuchenek oddziałowych; 5. odbiór brudnych termosów i pojemników typu GN po wydaniu posiłków i ich zmywanie u Wykonawcy; 6. w celu realizacji przedmiotu zamówienia Zamawiający wynajmie kuchenki oddziałowe wraz z wyposażeniem odrębną umową (załącznik nr 8 do SWZ – wzór umowy najmu kuchenek); 7. prowadzenie kuchni mlecznej na oddziale pediatrycznym i przygotowywanie na bieżąco mieszanek mlecznych na bazie artykułów wg załącznika nr 1 do SWZ (od poz. 6 – poz. 17 w formularzu cenowym); 8. odbiór i utylizacja odpadów pokonsumpcyjnych (łącznie z oddziałem zakaźnym) zgodnie z obowiązującymi przepisami, w szczególności ustawą z 14 grudnia 2012 r. o odpadach (Dz.U. z 2013, poz. 21 z późn. zm.) w zakresie wywozu i unieszkodliwienia odpadów pokonsumpcyjnych. 9. Wykonawca zobowiązany jest przedstawić Zamawiającemu kopię umowy na odbiór resztek pokarmowych z oddziałów, w tym z oddziału zakaźnego, do 7 dni od podpisania umowy. 10. Wszystkie elementy wykonywanej usługi muszą być zgodne z procedurami systemu Analizy Ryzyka i Kontroli Punktów Krytycznych (Hazard Analysis and Critical Control Point – HACCP) – System Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności. 11. Szacunkowa ilość zamawianych osobodni w okresie 36 miesięcy wyniesie 200 000. Ilość ta jest wartością jedynie szacunkową i może ulec zmianie w zależności od zawarcia kontraktów z Narodowym Funduszem Zdrowia. 12. Posiłki dla pacjentów zakażonych lub z podejrzeniem zakażenia SARS-CoV-2 podawane są przy użyciu naczyń i sztućców jednorazowych. Informacje dodatkowe w zakresie zamówienia 1. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. Przedmiot zamówienia stanowi jedną kategorię zakupową i ze względu na tożsamość przedmiotową w żaden sposób nie utrudnia małym i średnim przedsiębiorcom złożenia oferty. 2. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 3. Zamawiający przewiduje wymagania w zakresie zatrudnienia na podstawie stosunku pracy, w okolicznościach, o których mowa w art. 95 uPzp. 6. Zamawiający nie przewiduje zamówienia, o którym mowa w art. 214 ust. 1 pkt 7 uPzp. 7. Zamawiający nie przewiduje obowiązku przeprowadzenia przez Wykonawcę wizji lokalnej, o której mowa w art. 131 ust. 2 uPzp. 15. Zamawiający nie przewiduje zastosowania tzw. procedury odwróconej, o której mowa w art. 139 ust. 1 uPzp. 11. Zamawiający nie przewiduje zastosowania aukcji elektronicznej. 13. Zgodnie z art. 255 uPzp Zamawiający przewiduje możliwość unieważnienia przedmiotowego postępowania.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55520000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10339144 2024-03-28
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usług dostarczania posiłków. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi dostarczania posiłków w odległości (lokalizacja 1) 80 km oraz (lokalizacja 2) 20 km od War...
10321602 2024-03-28
godz. 12:00
Wielkopolskie Usługa cateringowa dla max. 180 osób podczas konferencji NanoTech Poland 2024 w dniach 05 - 07.06.2024 r., odbywającej się w pomieszczeniach Wydziału Fizyki UAM.
10319418 2024-03-29
godz. 09:00
Śląskie Usługa przygotowywania posiłków Szpitala Kolejowego w Wilkowicach-Bystrej 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania posiłków na rzecz pacjentów Szpitala Kolejowego w Wil...
10365137 2024-03-29
godz. 10:00
Lubelskie świadczenie usługi w zakresie: „Przygotowania oraz dostawy posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Bródku
10346440 2024-03-29
godz. 23:59
Świętokrzyskie Świadczenie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych oraz cateringu dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świ...
10376679 2024-04-05
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług gastronomicznych oraz cateringowych na terenie Ośrodka w Rucianem – Nidzie wraz z prawem opcji Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych oraz ...
10366623 2024-04-05
godz. 11:30
Mazowieckie Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym. 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu oraz wydawaniu g...
10379651 2024-04-08
godz. 10:00
Lubuskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Gospodarki i Rozwoju Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 202...
10366205 2024-04-08
godz. 10:00
Małopolskie 1) Przedmiotem zamówienia jest zadanie pn.: Świadczenie usług mających na celu przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków do Zespołu Placówek Oświatowych w Lipniku.2) Szczegół...
10369033 2024-04-22
godz. 12:00
Małopolskie Najem pomieszczeń kuchni i wyposażenia oraz prowadzenie stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 93 im. Lucjana Rydla w Krakowie w roku szkolnym 2024/2025.