Zlecenie 7294287 - Usługa gastronomiczna – przerwy obiadowe (Przerwa...
(zakończone) | Zamówienie 7294287|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-22 |
przedmiot zlecenia | Usługa gastronomiczna – przerwy obiadowe (Przerwa obiadowa w ramach warsztatów specjalistycznych cz. B) Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna – przerwa obiadowa realizowana w ramach projektu pt.: „ChemiK – Chemia + Kompetencje”. Projekt, a tym samym przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój, Oś priorytetowa III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.1 Kompetencje w szkolnictwie wyższym, nr umowy POWR.03.01.00-00-T119/18. Opis części B Liczba osób Przerwa obiadowa w ramach warsztatów specjalistycznych maksymalnie 86 osób w podziale na 7 grup, 1 grupa licząca od 11 do 13 osób, maksymalnie 7 dni Cel zamówienia Celem zamówienia jest organizacja Przerw obiadowych w ramach warsztatów specjalistycznych Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna – przerwa obiadowa realizowana w ramach projektu pt.: „ChemiK – Chemia + Kompetencje”. Projekt, a tym samym przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój, Oś priorytetowa III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.1 Kompetencje w szkolnictwie wyższym, nr umowy POWR.03.01.00-00-T119/18. Opis części B Liczba osób Przerwa obiadowa w ramach warsztatów specjalistycznych maksymalnie 86 osób w podziale na 7 grup, 1 grupa licząca od 11 do 13 osób, maksymalnie 7 dni |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |