Zlecenie 7272882 - Usługa cateringu dla uczestników szkoleń/kursów w ramach...
(zakończone) | Zamówienie 7272882|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-10 |
przedmiot zlecenia | Usługa cateringu dla uczestników szkoleń/kursów w ramach projektu nr RPWP.08.03.01-30-0070/16 Szczegółowe informacje dostępne s ą na stronie internetowej : http://bip.powiat-gniezno.pl/gnieznop/bip/Zamowienia-publiczne/starostwo-powiatowe-w-gnieznie.html Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla maksymalnie 119 uczniów Szkół Ponadpodstawowych w Gnieźnie, uczestników kursów zawodowych w ramach projektu „Szkolnictwo zawodowe w powiecie gnieźnieńskim – ze szkoły na rynek pracy”, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014-2020, w terminie od dnia podpisania umowy maksymalnie do 31.08.2021 r. Cel zamówienia Postępowanie prowadzone jest w celu wyłonienia wykonawcy zamówienia polegającego na zorganizowaniu i przeprowadzenie usługi cateringu dla uczniów szkół ponadpodstawowych o profilu zawodowym w powiecie gnieźnieńskim w ramach projektu nr RPWP.08.03.01-30-0070/16, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014-2020, Oś priorytetowa 8: Edukacja, Działanie 8.3. Wzmocnienie oraz dostosowanie kształcenia i szkolenia zawodowego do potrzeb rynku pracy, Poddziałanie 8.3.1. Kształcenie zawodowe młodzieży – tryb konkursowy. Przedmiot zamówienia Szczegółowe informacje oraz wszelkie załączniki dostępne są na stronie internetowej, na której zostało opublikowane postępowanie : http://bip.powiat-gniezno.pl/gnieznop/bip/Zamowienia-publiczne/starostwo-powiatowe-w-gnieznie.html Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych dla maksymalnie 119 uczniów Szkół Ponadpodstawowych w Gnieźnie, uczestników kursów zawodowych w ramach projektu „Szkolnictwo zawodowe w powiecie gnieźnieńskim – ze szkoły na rynek pracy”, dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014-2020, w terminie od dnia podpisania umowy maksymalnie do 31.08.2021 r. Miejsce świadczenia usług – Gniezno (w uzasadnionym przypadku jedna grupa odbędzie zajęcia w Witkowie tj. ok. 20 dni szkoleniowych, w których zapewniony będzie serwis kawowy dla ok. 10 osób.). Orientacyjna ilość sztuk „pełnego cateringu” (tj. serwis kawowy przy min 4 h + przy min 6 h obiad – godziny zegarowe): ilość dni szkoleniowych x ilość uczestników szkolenia = 315 sztuk. Orientacyjna ilość sztuk samych serwisów kawowych = ilość dni szkoleniowych x ilość uczestników = 1980 sztuk. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |