Zlecenie 7295845 - Usługa cateringowa, w skład której wchodzi dostarczenie...
(zakończone) | Zamówienie 7295845|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-22 |
przedmiot zlecenia | Usługa cateringowa, w skład której wchodzi dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) oraz zapewnienie serwisu kawowego Przedmi otem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) oraz zapewnienie serwisu kawowego dla 72 uczestników kursów komputerowych (6 grup x 12 uczestników x maksymalnie 13 spotkań), organizowanych w miejscowości Ustka, dostarczanych zgodnie z harmonogramem ustalonym z Wykonawcą. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy na przygotowanie i dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) oraz zapewnienie serwisu kawowego. Zamówienie jest udzielane na potrzeby realizacji projektu pn. „Kliknij TIKi, wybierz języki - POMORSKIE!”, numer projektu RPPM.05.05.00-22-0125/16, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego realizowanego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Pomorskiego na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa 05. Zatrudnienie, Działanie 05.05. Kształcenie ustawiczne. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie dań obiadowych (drugie danie) oraz zapewnienie serwisu kawowego dla 72 uczestników kursów komputerowych (6 grup x 12 uczestników x maksymalnie 13 spotkań), organizowanych w miejscowości Ustka, dostarczanych zgodnie z harmonogramem ustalonym z Wykonawcą: 1. Dania obiadowe dla 6 grup 12-osobowych, przy czym każde danie składa się z dania głównego (min. 350 g/osobę, w proporcjach 150 g mięsa, 150 g dodatków skrobiowych, 50 g warzyw), lub w przypadku diety bezglutenowej danie bez nabiału i produktów mącznych lub w przypadku diety wegetariańskiej danie bezmięsne – maksymalna liczba posiłków 936 sztuk 2. Serwis kawowy dla 6 grup 12-osobowych, przy czym poprzez serwis kawowy należy rozumieć zapewnienie uczestnikom warsztatów co najmniej: gorącej wody, kawy rozpuszczalnej, herbaty w torebkach (min. 2 rodzaje herbaty w tym jedna czarna i jedna owocowa), mleka do kawy w dzbankach, cukru, cytryny, wody mineralnej gazowanej i niegazowanej (min. 0,5 litra na 1 osobę), kruchych ciastek (min. 3 rodzaje, w tym jeden rodzaj ciastek z czekoladą; o łącznej wadze nie mniejszej niż 100 gram na 1 osobę). Serwis kawowy winien być przygotowany co najmniej 15 minut przed rozpoczęciem zajęć w danym dniu i powinien być dostępny dla uczestników przez cały dzień. – maksymalna liczba serwisów kawowych/osoba 936 sztuk |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55320000, 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |