Przetarg 12191964 - Usługa cateringowa w postaci przygotowania i dostawy...
| Analizuj | Zamówienie 12191964 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-02 |
| przedmiot ogłoszenia | Usługa cateringowa w postaci przygotowania i dostawy posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo – Mieszkalnego w Ulanowie 4.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa obejmująca p rzygotowanie i dostawę posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo – Mieszkalnego w Ulanowie (zwanym dalej COM) w trybie pobyt dzienny i pobyt całodobowy.4.2. Szczegółowy opis zamówienia:1) usługa cateringowa obejmująca przygotowanie i dostawę posiłków dla 4 uczestników COMw trybie pobyt dzienny:a) Śniadanie – godz. 8.30 – 9.00Przykładowe menu: kawa mleczna, kakao, mleko, parówki na ciepło, przetwory mięsne np. kiełbasa, wędliny, potrawy z jajek, ser biały, ser żółty, drożdżówka, jogurt, płatki, owoce, warzywa, masło, pieczywo mieszane, dżem, miód, pasty.b) Obiad (dwa ciepłe pełnowartościowe posiłki, zupa drugie danie) napoje: kompot – godz. 12.00 – 13.00Przykładowe menu: zupy różnego rodzaju, mięsa, ziemniaki, ryż, kasza, makaron, ryby, sałatki, surówki i warzywa.c) Serwowanie posiłków w naczyniach COM.d) Dostawa posiłków będzie odbywać się od dnia od dnia 01 stycznia 2026 r., 7 dni w tygodniu (od poniedziałku do niedzieli), planowana ilość dni żywieniowych: 365 dni.e) Dostarczanie posiłków będzie odbywać się do siedziby COM, ul. Józefa Piłsudksiego 10 a, 37- 410 Ulanów.2) usługa cateringowa obejmująca przygotowanie i dostawę posiłków dla 10 uczestników COM w trybie pobyt całodobowy:a) Śniadanie – godz. 8.30 – 9.00Przykładowe menu: kawa mleczna, kakao, mleko, parówki na ciepło, przetwory mięsne np. kiełbasa, wędliny, potrawy z jajek, ser biały, ser żółty, drożdżówka, jogurt, płatki, owoce, warzywa, masło, pieczywo mieszane, dżem, miód, pasty.b) Obiad (dwa ciepłe pełnowartościowe posiłki, zupa drugie danie) napoje: kompot – godz. 12.00 – 13.00.Przykładowe menu: zupy różnego rodzaju, mięsa, ziemniaki, ryż, kasza, makaron, ryby, sałatki, surówki i warzywa.c) Kolacja – godz. 17.00Przykładowe menu: kawa mleczna, kakao, mleko, parówki na ciepło, przetwory mięsne np. kiełbasa, wędliny, potrawy z jajek, ser biały, ser żółty, drożdżówka, jogurt, płatki, owoce, warzywa, masło, pieczywo mieszane, dżem, miód, pasty.d) Serwowanie posiłków w naczyniach COM. COM.26.2.2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | usługi cateringowe |
| kody CPV | 55321000, 55322000, 55520000, 55521200 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Podkarpackie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Podkarpackie |