Przetarg 12191964 - Usługa cateringowa w postaci przygotowania i dostawy...

   
Analizuj Zamówienie 12191964
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-02
przedmiot ogłoszenia
Usługa cateringowa w postaci przygotowania i dostawy posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo – Mieszkalnego w Ulanowie

4.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa obejmująca p
rzygotowanie i dostawę posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo – Mieszkalnego w Ulanowie (zwanym dalej COM) w trybie pobyt dzienny i pobyt całodobowy.4.2. Szczegółowy opis zamówienia:1) usługa cateringowa obejmująca przygotowanie i dostawę posiłków dla 4 uczestników COMw trybie pobyt dzienny:a) Śniadanie – godz. 8.30 – 9.00Przykładowe menu: kawa mleczna, kakao, mleko, parówki na ciepło, przetwory mięsne np. kiełbasa, wędliny, potrawy z jajek, ser biały, ser żółty, drożdżówka, jogurt, płatki, owoce, warzywa, masło, pieczywo mieszane, dżem, miód, pasty.b) Obiad (dwa ciepłe pełnowartościowe posiłki, zupa drugie danie) napoje: kompot – godz. 12.00 – 13.00Przykładowe menu: zupy różnego rodzaju, mięsa, ziemniaki, ryż, kasza, makaron, ryby, sałatki, surówki i warzywa.c) Serwowanie posiłków w naczyniach COM.d) Dostawa posiłków będzie odbywać się od dnia od dnia 01 stycznia 2026 r., 7 dni w tygodniu (od poniedziałku do niedzieli), planowana ilość dni żywieniowych: 365 dni.e) Dostarczanie posiłków będzie odbywać się do siedziby COM, ul. Józefa Piłsudksiego 10 a, 37- 410 Ulanów.2) usługa cateringowa obejmująca przygotowanie i dostawę posiłków dla 10 uczestników COM w trybie pobyt całodobowy:a) Śniadanie – godz. 8.30 – 9.00Przykładowe menu: kawa mleczna, kakao, mleko, parówki na ciepło, przetwory mięsne np. kiełbasa, wędliny, potrawy z jajek, ser biały, ser żółty, drożdżówka, jogurt, płatki, owoce, warzywa, masło, pieczywo mieszane, dżem, miód, pasty.b) Obiad (dwa ciepłe pełnowartościowe posiłki, zupa drugie danie) napoje: kompot – godz. 12.00 – 13.00.Przykładowe menu: zupy różnego rodzaju, mięsa, ziemniaki, ryż, kasza, makaron, ryby, sałatki, surówki i warzywa.c) Kolacja – godz. 17.00Przykładowe menu: kawa mleczna, kakao, mleko, parówki na ciepło, przetwory mięsne np. kiełbasa, wędliny, potrawy z jajek, ser biały, ser żółty, drożdżówka, jogurt, płatki, owoce, warzywa, masło, pieczywo mieszane, dżem, miód, pasty.d) Serwowanie posiłków w naczyniach COM.

COM.26.2.2025
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55321000, 55322000, 55520000, 55521200
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe