Zlecenie 7414680 - Usługa cateringowa – przerwa kawowa dla uczestników...
(zakończone) | Zamówienie 7414680|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-04-06 |
przedmiot zlecenia | Usługa cateringowa – przerwa kawowa dla uczestników Klubu Seniora w Tarnawatce oraz uczestników Klubu Seniora w Tarnawatce - Tarta k w ramach projektu „Klub Seniora w gminie Tarnawatka” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020 - 2 części Zamówienie podzielone jest na części: Część A- Usługa cateringowa – przerwa kawowa dla uczestników Klubu Seniora w Tarnawatce w ramach projektu „Klub Seniora w gminie Tarnawatka” Część B - Usługa cateringowa – przerwa kawowa dla uczestników Klubu Seniora w Tarnawatce - Tartak w ramach projektu „Klub Seniora w gminie Tarnawatka” Cel zamówienia Usługa cateringowa – przerwa kawowa dla uczestników Klubu Seniora w Tarnawatce oraz uczestników Klubu Seniora w Tarnawatce - Tartak w ramach projektu „Klub Seniora w gminie Tarnawatka'' Przedmiot zamówienia Część A- Usługa cateringowa – przerwa kawowa dla uczestników Klubu Seniora w Tarnawatce w ramach projektu „Klub Seniora w gminie Tarnawatka” Część B - Usługa cateringowa – przerwa kawowa dla uczestników Klubu Seniora w Tarnawatce - Tartak w ramach projektu „Klub Seniora w gminie Tarnawatka” Każda z części obejmuje: Przedmiotem zamówienia jest dostawa posiłków (catering-przerwa kawowa) dla uczestników projektu Klub Seniora Tarnawatka dla maksymalnie 30 UP. Zamówienie będzie dotyczyć dostarczenie napojów ciepłych i zimnych oraz poczęstunku. 2. W skład usługi wchodzi: 2.1 Co najmniej trzy rodzaje ciastek, drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka (co najmniej 100g na osobę) 2.2 Gorąca kawa, gorąca herbata (minimum 2 rodzaje, np.: czarna i owocowa) oraz gorąca woda (w termosach lub podgrzewaczach elektrycznych), woda do picia w dzbanku (co najmniej 0,5 litra na osobę), cukier oraz śmietanka do kawy w wystarczającej ilości i w odpowiednich do tego celu naczyniach, cytryna w plasterkach, 2.3 Zapewnienie niezbędnych naczyń, kubków, sztućców itp. 2.4 Obowiązek uprzątnięcia resztek naczyń i pożywienia. 3. Ponadto Wykonawca zapewni co najmniej: 1 czajnik elektryczny do gotowania wody lub warnik o pojemności co najmniej 10 litrów. 4. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić odpowiedniej wielkości stół cateringowy nakryty obrusem materiałowym, serwetki papierowe, czyste sztućce wielokrotnego użytku (łyżeczki do kawy/ herbaty), termosy lub warniki, zastawę ceramiczną (nie dopuszcza się użycia zastawy z tworzywa sztucznego) zgodnie z wymogami menu. 5. Ilość zastawy oraz produktów spożywczych musi umożliwiać swobodny poczęstunek. Użyta zastawa będzie czysta, nieuszkodzona i wysterylizowana. 6. Catering powinien być dostarczony do miejsca szkolenia, ustalonego z Zamawiającym niedostępnym dla osób postronnych. 7. Catering obejmuje pełny zakres serwisu cateringowego wymienionego w pkt. 2 wraz z transportem. 8. Przerwa kawowa powinna być przygotowana w sposób estetyczny na min. 15 minut przed rozpoczęciem zajęć w danym dniu i być dostępna dla uczestników przez cały czas trwania zajęć (z koniecznością ewentualnego uzupełnienia gorącej wody, kawy, herbaty oraz wody do picia). 9. Wymiana serwisu podczas przerw kawowych nie może zakłócać pracy uczestników i wykładowców. 10. Dostawa powinna się odbyć od dnia podpisania umowy do dnia 30.11.2020 lub do końca trwania projektu. 11. W 2020 roku powinno się odbyć 148 spotkań, 12. Przerwa kawowa obejmuje: 3 spotkania w tygodniu trwające 4 h. 13. Wybrany Wykonawca jest zobowiązany do realizacji przedmiotu zamówienia ze szczególną starannością, zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi i bhp oraz przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa w tym zakresie. 14. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich urządzeń, sprzętu, naczyń oraz kontroli jakości usługi, przez wytypowanych pracowników zamawiającego. 15. Zapewniony catering musi spełniać kryteria wyżej opisane. 16. Szczegółowy harmonogram zajęć uwzględniający: termin, liczbę osób, dla których ma być serwowana przerwa kawowa Wykonawca ustali z Zamawiającym najpóźniej na 24 godziny przed rozpoczęciem szkolenia. 17. Na 5 dni przed rozpoczęciem usługi Wykonawca zobowiązany jest przedstawić Zamawiającemu szczegółowe menu dotyczące danego spotkania. 18. W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego uchybień w wykonaniu usługi Wykonawca jest zobowiązany do podjęcia natychmiastowych kroków w celu usunięcia uchybień. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |