Zlecenie - Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i...

   
Zamówienie 5607976 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2017-11-13
przedmiot zlecenia
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń w ramach projektu „Wysoko wyk
walifikowane kadry systemu ochrony zdrowia”, na terenie Siedlec (woj.mazowieckie) oraz Lublina (woj.lubelskie)
Numer ogłoszenia 1067915

Miejsce realizacji zamówienia
Województwo: mazowieckie Powiat: Siedlce Miejscowość: Siedlce

Cel zamówienia
Zapytanie ofertowe jest realizowane w ramach i na potrzeby Projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia” nr POWR.05.02.00-00-0026/16-00, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014‐2020, V oś priorytetowa Wsparcie dla obszaru Zdrowia PO WER, Działanie 5.2 Działania projakościowe i rozwiązania organizacyjne w systemie ochrony zdrowia ułatwiające dostęp do niedrogich, trwałych oraz wysokiej jakości usług zdrowotnych.

Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie cateringu polegającego na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń realizowanych w ramach projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia”.
1. Termin realizacji zamówienia: 1.12.2017 r. – 30.06.2019 r.
2. Miejsce realizacji zamówienia: szkolenia odbywać się będą na terenie:
Część 1 zamówienia: Siedlce
Część 2 zamówienia: Lublin
Zamawiający po zakończeniu procesu rekrutacji danej grupy, poinformuje Wykonawcę o miejscu realizacji szkolenia. Wykonawca otrzyma od Zamawiającego informację nt. miejsca realizacji szkolenia w terminie nie później niż 4 dni przed datą realizacji zamówienia.
3. Wyżywienie dla każdego z uczestników obejmuje:
a. Całodniowy serwis kawowy odpowiadający następującym kryteriom, przy czym kryteria liczone są dla jednego uczestnika szkolenia i na jeden dzień szkoleniowy:
- skład: gorąca kawa i herbata serwowane w termosach lub z ekspresu, woda podana w szklanych dzbankach, cytryna, cukier, mleko oraz drobne słone przekąski typu paluszki, kruche ciastka i owoce.
- kawa i herbata muszą być przygotowane w ilości minimum 450 ml na osobę,
- słone przekąski, ciastka i owoce muszą być przygotowane w ilości minimum 250 g na osobę,
- do kawy i herbaty muszą być podane cukier i śmietanka/mleko,
- woda musi być przygotowana w ilości minimum 450 ml na osobę;
- cytryna powinna być pokrojona i ułożona na talerzyku.
Całodniowy serwis kawowy powinien być dostępny na 30 minut przed rozpoczęciem zajęć dydaktycznych, przez cały dzień, aż do ich zakończenia.
b. Obiady dwudaniowe (zupa i drugie danie) oraz napój.
- zupa, porcja o wielkości min. 350 ml na osobę,
- produkty białkowe, najlepiej pochodzenia zwierzęcego (mięso lub ryba) o masie minimum 150 g na osobę,
- dodatki w postaci: ziemniaków, kaszy, ryżu lub makaronu o masie minimum 200 g na osobę,
- dodatki warzywne: surówka lub warzywa gotowane o masie minimum 100 g na osobę,
- napój: do wyboru woda lub kompot minimum 250 ml na osobę.
W przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe), Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich posiłek.

Obiad dwudaniowy obejmuje przygotowanie posiłków porcjowanych, a przed każdym szkoleniem Wykonawca prześle Zamawiającemu propozycję 3 różnych menu do wyboru, spośród których, Zamawiający wybierze jedną propozycję w terminie do 2 dni kalendarzowych przed dniem szkolenia.
4. Wykonawca odpowiadał będzie za obsługę, rozstawianie oraz bieżącą wymianę naczyń.
5. Zamawiający nie dopuszcza możliwości wydawania posiłków na naczyniach jednorazowych.
6. Ogólna liczba uczestników projektu:
część 1 zamówienia: - 150 osób.
część 2 zamówienia: - 150 osób.
7. Łączna liczba zestawów wyżywienia:
część 1 zamówienia: - 1710.
część 2 zamówienia: - 1710
8. Usługa cateringowa będzie dostarczana we wskazane w harmonogramie dni realizacji wsparcia objętego usługą (będą to soboty i niedziele w godzinach od 8 do 18).
9. Zamawiający zastrzega możliwość jednoczesnej dostawy zestawów wyżywienia dla nie mniej niż 20 osób i nie więcej niż 100 osób.
10. W trakcie realizacji zlecenia Zamawiający będzie potwierdzał drogą elektroniczną następujące informacje:
- zgodność terminów zamówień określonych w harmonogramie,
- liczbę określonych rodzajów posiłku (mięsne i/lub wegetariańskie)
- liczbę uczestników – najpóźniej 1 dzień przed datą szkolenia.

Skrócony opis przedmiotu zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń realizowanych w ramach projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia”, usługa realizowana będzie na terenie Siedlec (woj.mazowieckie) oraz Lublina (woj.lubelskie).
Zapytanie ofertowe jest realizowane w ramach i na potrzeby Projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia” nr POWR.05.02.00-00-0026/16-00, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014‐2020, V oś priorytetowa Wsparcie dla obszaru Zdrowia PO WER, Działanie 5.2 Działania projakościowe i rozwiązania organizacyjne w systemie ochrony zdrowia ułatwiające dostęp do niedrogich, trwałych oraz wysokiej jakości usług zdrowotnych.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie, Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podlaskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10340335 2024-03-29
godz. 08:00
Małopolskie 1. Nazwa zamówienia: „Świadczenie kompleksowych usług cateringowych na potrzeby Wydziału ds. Turystyki w 2024 roku”.2. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę komp...
10341521 2024-03-29
godz. 10:00
Dolnośląskie Usługi cateringowe i organizacji imprez Część 1: Zadanie nr 1 – Usługi w zakresie organizacji imprez – organizacja konsultacji społecznych związanych z opracowaniem nowej Strateg...
10345155 2024-04-03
godz. 10:00
Wielkopolskie Wykonanie usługi cateringu podczas konferencji na potrzeby Uniwersytetu Kaliskiego Część 1: Zadanie nr 1: Wykonanie usługi cateringu podczas IV Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Pra...
10370621 2024-04-03
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim Szczegółowy opis oraz s...
10377927 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie usług cateringowych dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świętokrzyskim Powstaje w kontekście pro...
10374346 2024-04-04
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi organizacji bankietu oraz lunchu dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim Szcze...
10342821 2024-04-04
godz. 11:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach polegające na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków.Wykonawca bę...
10374351 2024-04-05
godz. 12:00
Śląskie Usługi hotelowe – Mistrzostwa Ratownictwa Medycznego II Świadczenie usług hotelowych, gastronomicznych i konferencyjnych w związku z organizacją Mistrzostw Ratownictwa Medycznego w d...
10341945 2024-04-08
godz. 11:30
Małopolskie Świadczenie kompleksowych usług cateringowych (finger food) dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w 2024 r. 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne i kompleksowe świadczen...
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...