Zlecenie - Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i...
(zakończone) | Zamówienie 5607976|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2017-11-13 |
przedmiot zlecenia | Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń w ramach projektu „Wysoko wyk walifikowane kadry systemu ochrony zdrowia”, na terenie Siedlec (woj.mazowieckie) oraz Lublina (woj.lubelskie) Numer ogłoszenia 1067915 Miejsce realizacji zamówienia Województwo: mazowieckie Powiat: Siedlce Miejscowość: Siedlce Cel zamówienia Zapytanie ofertowe jest realizowane w ramach i na potrzeby Projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia” nr POWR.05.02.00-00-0026/16-00, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014‐2020, V oś priorytetowa Wsparcie dla obszaru Zdrowia PO WER, Działanie 5.2 Działania projakościowe i rozwiązania organizacyjne w systemie ochrony zdrowia ułatwiające dostęp do niedrogich, trwałych oraz wysokiej jakości usług zdrowotnych. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie cateringu polegającego na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń realizowanych w ramach projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia”. 1. Termin realizacji zamówienia: 1.12.2017 r. – 30.06.2019 r. 2. Miejsce realizacji zamówienia: szkolenia odbywać się będą na terenie: Część 1 zamówienia: Siedlce Część 2 zamówienia: Lublin Zamawiający po zakończeniu procesu rekrutacji danej grupy, poinformuje Wykonawcę o miejscu realizacji szkolenia. Wykonawca otrzyma od Zamawiającego informację nt. miejsca realizacji szkolenia w terminie nie później niż 4 dni przed datą realizacji zamówienia. 3. Wyżywienie dla każdego z uczestników obejmuje: a. Całodniowy serwis kawowy odpowiadający następującym kryteriom, przy czym kryteria liczone są dla jednego uczestnika szkolenia i na jeden dzień szkoleniowy: - skład: gorąca kawa i herbata serwowane w termosach lub z ekspresu, woda podana w szklanych dzbankach, cytryna, cukier, mleko oraz drobne słone przekąski typu paluszki, kruche ciastka i owoce. - kawa i herbata muszą być przygotowane w ilości minimum 450 ml na osobę, - słone przekąski, ciastka i owoce muszą być przygotowane w ilości minimum 250 g na osobę, - do kawy i herbaty muszą być podane cukier i śmietanka/mleko, - woda musi być przygotowana w ilości minimum 450 ml na osobę; - cytryna powinna być pokrojona i ułożona na talerzyku. Całodniowy serwis kawowy powinien być dostępny na 30 minut przed rozpoczęciem zajęć dydaktycznych, przez cały dzień, aż do ich zakończenia. b. Obiady dwudaniowe (zupa i drugie danie) oraz napój. - zupa, porcja o wielkości min. 350 ml na osobę, - produkty białkowe, najlepiej pochodzenia zwierzęcego (mięso lub ryba) o masie minimum 150 g na osobę, - dodatki w postaci: ziemniaków, kaszy, ryżu lub makaronu o masie minimum 200 g na osobę, - dodatki warzywne: surówka lub warzywa gotowane o masie minimum 100 g na osobę, - napój: do wyboru woda lub kompot minimum 250 ml na osobę. W przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe), Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich posiłek. Obiad dwudaniowy obejmuje przygotowanie posiłków porcjowanych, a przed każdym szkoleniem Wykonawca prześle Zamawiającemu propozycję 3 różnych menu do wyboru, spośród których, Zamawiający wybierze jedną propozycję w terminie do 2 dni kalendarzowych przed dniem szkolenia. 4. Wykonawca odpowiadał będzie za obsługę, rozstawianie oraz bieżącą wymianę naczyń. 5. Zamawiający nie dopuszcza możliwości wydawania posiłków na naczyniach jednorazowych. 6. Ogólna liczba uczestników projektu: część 1 zamówienia: - 150 osób. część 2 zamówienia: - 150 osób. 7. Łączna liczba zestawów wyżywienia: część 1 zamówienia: - 1710. część 2 zamówienia: - 1710 8. Usługa cateringowa będzie dostarczana we wskazane w harmonogramie dni realizacji wsparcia objętego usługą (będą to soboty i niedziele w godzinach od 8 do 18). 9. Zamawiający zastrzega możliwość jednoczesnej dostawy zestawów wyżywienia dla nie mniej niż 20 osób i nie więcej niż 100 osób. 10. W trakcie realizacji zlecenia Zamawiający będzie potwierdzał drogą elektroniczną następujące informacje: - zgodność terminów zamówień określonych w harmonogramie, - liczbę określonych rodzajów posiłku (mięsne i/lub wegetariańskie) - liczbę uczestników – najpóźniej 1 dzień przed datą szkolenia. Skrócony opis przedmiotu zamówienia Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do miejsca realizacji szkoleń realizowanych w ramach projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia”, usługa realizowana będzie na terenie Siedlec (woj.mazowieckie) oraz Lublina (woj.lubelskie). Zapytanie ofertowe jest realizowane w ramach i na potrzeby Projektu „Wysoko wykwalifikowane kadry systemu ochrony zdrowia” nr POWR.05.02.00-00-0026/16-00, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014‐2020, V oś priorytetowa Wsparcie dla obszaru Zdrowia PO WER, Działanie 5.2 Działania projakościowe i rozwiązania organizacyjne w systemie ochrony zdrowia ułatwiające dostęp do niedrogich, trwałych oraz wysokiej jakości usług zdrowotnych. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie, Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podlaskie |