Przetarg 8526890 - Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i...

   
Analizuj Zamówienie 8526890 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2021-11-12
przedmiot ogłoszenia
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg. o
kreślonych przez Zamawiającego diet leczniczych oraz przygotowanie i Numer referencyjny: EP/44/2021
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg. określonych przez Zamawiającego diet leczniczych oraz przygotowanie i dostarczenia posiłków (obiadu) dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20
Zadanie nr 1 Część nr 1 przygotowanie i dostarczenie posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego
Zadanie nr 2 Część nr 2 przygotowanie i dostarczenia posiłków (obiadu) dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20
****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie TED nr 2021/S 226-595862 z dnia 2021-11-22:
Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu
Numer sekcji: IV.2.2
Zamiast:
Data: 24/11/2021
Czas lokalny: 08:00
Powinno być:
Data: 29/11/2021
Czas lokalny: 08:00

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie TED nr 2021/S 231-609536 z dnia 2021-11-29:
Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu
Numer sekcji: II.1.1
Zamiast:
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg. określonych przez Zamawiającego diet leczniczych oraz przygotowanie i
Powinno być:
Usługę cateringową polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg określonych przez Zamawiającego diet
oraz przygotowanie i dostarczenie obiadów do kuchenki oddziałowej dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (pawilon 6 - część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” Szpitala Wolskiego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20 wg określonych przez Zamawiającego diet
Numer sekcji: II.1.4
Zamiast:
Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg. określonych przez Zamawiającego diet leczniczych oraz przygotowanie
i dostarczenia posiłków (obiadu) dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i
młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-
DM03/20
Powinno być:
Usługa cateringowa polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg określonych przez Zamawiającego diet oraz przygotowanie i dostarczenie
obiadów do kuchenki oddziałowej dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (pawilon 6 - część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla
dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” Szpitala Wolskiego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20 wg określonych przez Zamawiającego diet"
Numer sekcji: II.2.4
Część nr: 2
Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: zadanie nr 2
Zamiast:
przygotowanie i dostarczenia posiłków (obiadu) dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego
dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-
DM03/20
Powinno być:
przygotowanie i dostarczenie obiadów do kuchenki oddziałowej dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży Szpitala Wolskiego (pawilon 6 - część "B") w projekcie:
Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20.
Numer sekcji: III.1.4
Zamiast:
Wykaz i krótki opis zasad i kryteriów:
Kryterium: Cena – waga 100 %;
1. Zamawiający żąda złożenia wraz z ofertą złożoną na Formularzu ofertowym – Zał. nr 1 do SWZ, pod rygorem
nieważności w formie elektronicznej następujących przedmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie, że
oferowane dostawy spełniają określone przez Zamawiającego wymagania:
a)Formularz cenowy – załącznik nr 2 do SWZ. b) Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego
w sprawie zatwierdzenia zakładu prowadzącego działalność związaną z produkcją i obrotem żywnością
w zakresie przygotowania posiłków od surowca do gotowej potrawy (dotycząca kuchni, w której będą
przygotowywane posiłki). Protokół ostatniej kontroli Sanepidu,Certyfikat HACCP lub Certyfikat ISO 22000,
Wykaz jadłospisów dekadowych
Powinno być:
1. Zamawiający żąda złożenia wraz z ofertą złożoną na Formularzu ofertowym – Zał. nr 1 do SWZ, pod rygorem NIEważności w formie elektronicznej następujących przedmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie, że oferowane dostawy spełniają określone przez Zamawiającego wymagania:
a) Formularz cenowy – załącznik nr 2 do SWZ.
b) Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w sprawie zatwierdzenia zakładu prowadzącego działalność związaną z produkcją i obrotem żywnością w zakresie przygotowania posiłków od surowca do gotowej potrawy (dotycząca kuchni, w której będą przygotowywane posiłki). W przypadku Wykonawców, którzy rozpoczęli działalność gospodarczą przed wejściem w życie powyższej ustawy – co najmniej posiadanie decyzji Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w sprawie zatwierdzenia zakładu prowadzącego działalność związaną z produkcją i obrotem żywnością w zakresie przygotowania posiłków od surowca do gotowej potrawy (warunek dotyczący kuchni, w której będą przygotowywane posiłki),
c) Protokół ostatniej kontroli Sanepidu,
d) Certyfikat HACCP lub Certyfikat ISO 22000
e) Wykaz jadłospisów dekadowych dla wszystkich diet.
Wykonawca zobowiązany jest do załączenia do oferty wykazu jadłospisów dekadowych zawierających dla pakietu 1: - trzy przykładowe jadłospisy dekadowe: • dieta podstawowej, • dieta lekkostrawnej i • dieta cukrzycowa 5-posiłkowa - dla pakietu 2 dwa przykładowe jadłospisy dekadowe • diety zwykła dla dzieci i młodzieży • cukrzycowej z podaniem dla każdego zadania w każdym jadłospisie: - gramatury serwowanych potraw oraz alergenów w poszczególnych potrawach oraz wartości kalorycznej i ilości (w gramach) białka, tłuszczy i węglowodanów dla każdego dnia w/w dietach.
2. Jeżeli Wykonawca NIE złoży przedmiotowych środków dowodowych lub złożone przedmiotowe środki dowodowe będą NIEkompletne, Zamawiający wezwie do ich złożenia lub uzupełnienia w wyznaczonym terminie. Postanowienia dot. uzupełnienia NIE dotyczą Załącznika nr 2 (dla każdego zadania) oraz wykazu jadłospisów dekadowych dla każdego zadania dokumenty te muszą bezwzględnie zostać załączone do oferty.
Numer sekcji: IV.2.2
Zamiast:
Data: 29/11/2021
Czas lokalny: 08:00
Powinno być:
Data: 06/12/2021
Czas lokalny: 08:00

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie TED nr 2021/S 237-625303 z dnia 2021-12-07:
Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu
Numer sekcji: IV.2.2
Zamiast:
Data: 06/12/2021
Czas lokalny: 08:00
Powinno być:
Data: 13/12/2021
Czas lokalny: 08:00

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie TED nr 2021/S 243-641756 z dnia 2021-12-15:
Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu
Numer sekcji: IV.2.2
Zamiast:
Data: 13/12/2021
Czas lokalny: 08:00
Powinno być:
Data: 20/12/2021
Czas lokalny: 08:00
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55320000, 55321000, 55322000, 55521200
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10373783 2024-04-02
godz. 23:00
Łódzkie Przedmiotem niniejszego zapytania jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków do miejsca zamieszkania. Usługa świadczona będzie dla 82 Uczestników/-czek Projektu, w ich miejscu ...
10342697 2024-04-03
godz. 09:00
Śląskie KZP/9/III/2024 „Przygotowanie i dostawa całodziennego wyżywienia dla uchodźców z Ukrainy w okresie kwiecień 2024 r. - wrzesień 2024 r.”
10374346 2024-04-08
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi organizacji bankietu oraz lunchu dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim Szcze...
10402711 2024-04-15
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi obejmującej przygotowanie i dostarczenie osobo-posiłków w formie obiadów oraz przygotowanie oraz dostarczenie osobo-posiłków w formie ...
10424533 2024-04-15
godz. 12:00
Mazowieckie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Usługa żywienia systemem zleconym Całodzienne żywienie 20 słuchaczy i 3 instruktorów kursu DZW 1/24 od śniadania 6.05. do obiadu 18.05.2024 r. 1. Na całodn...
10427989 2024-04-19
godz. 08:00
Małopolskie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowych usług cateringowych zlecanych przez Wydział ds. Przedsiębiorczości i Innowacji w 2024 roku.2. Szczegółowy opis przedmiotu zam...
10430533 2024-04-19
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 43 „KOLOROWE” WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu nr 43 „Ko...
10432208 2024-04-22
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Zbiorowe żywienie pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2024 1. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie przez ...
10428707 2024-04-26
godz. 08:00
Mazowieckie Usługa zbiorowego żywienia w m. Biała Podlaska 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi zbiorowego żywienia w systemie zleconym (3 x dziennie), gotowych całodziennych (śniadanie,...
10473435 2024-04-30
godz. 12:00
Podlaskie Usługi cateringowe podczas wizyt na demonstracjach realizowanych w ramach operacji „Demonstracje z zakresu produkcji i wykorzystania krajowych źródeł białka roślinnego na cele paszow...