Przetarg 8526890 - Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8526890
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2021-11-12 |
przedmiot ogłoszenia | Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg. o kreślonych przez Zamawiającego diet leczniczych oraz przygotowanie i Numer referencyjny: EP/44/2021 Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg. określonych przez Zamawiającego diet leczniczych oraz przygotowanie i dostarczenia posiłków (obiadu) dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20 Zadanie nr 1 Część nr 1 przygotowanie i dostarczenie posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego Zadanie nr 2 Część nr 2 przygotowanie i dostarczenia posiłków (obiadu) dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2021/S 226-595862 z dnia 2021-11-22: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: IV.2.2 Zamiast: Data: 24/11/2021 Czas lokalny: 08:00 Powinno być: Data: 29/11/2021 Czas lokalny: 08:00 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2021/S 231-609536 z dnia 2021-11-29: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: II.1.1 Zamiast: Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg. określonych przez Zamawiającego diet leczniczych oraz przygotowanie i Powinno być: Usługę cateringową polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg określonych przez Zamawiającego diet oraz przygotowanie i dostarczenie obiadów do kuchenki oddziałowej dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (pawilon 6 - część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” Szpitala Wolskiego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20 wg określonych przez Zamawiającego diet Numer sekcji: II.1.4 Zamiast: Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg. określonych przez Zamawiającego diet leczniczych oraz przygotowanie i dostarczenia posiłków (obiadu) dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00- DM03/20 Powinno być: Usługa cateringowa polegającą na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków do kuchenek oddziałowych Oddziałów Szpitala Wolskiego wg określonych przez Zamawiającego diet oraz przygotowanie i dostarczenie obiadów do kuchenki oddziałowej dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (pawilon 6 - część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” Szpitala Wolskiego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20 wg określonych przez Zamawiającego diet" Numer sekcji: II.2.4 Część nr: 2 Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: zadanie nr 2 Zamiast: przygotowanie i dostarczenia posiłków (obiadu) dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży (część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00- DM03/20 Powinno być: przygotowanie i dostarczenie obiadów do kuchenki oddziałowej dla 15 pacjentów Oddziału dziennego psychiatryczno - rehabilitacyjnego dla dzieci i młodzieży Szpitala Wolskiego (pawilon 6 - część "B") w projekcie: Środowiskowe Centrum Zdrowia Psychicznego dla dzieci i młodzieży Warszawa – Wola” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 – 2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Umowa nr POWR.04.01.00-00-DM03/20. Numer sekcji: III.1.4 Zamiast: Wykaz i krótki opis zasad i kryteriów: Kryterium: Cena – waga 100 %; 1. Zamawiający żąda złożenia wraz z ofertą złożoną na Formularzu ofertowym – Zał. nr 1 do SWZ, pod rygorem nieważności w formie elektronicznej następujących przedmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie, że oferowane dostawy spełniają określone przez Zamawiającego wymagania: a)Formularz cenowy – załącznik nr 2 do SWZ. b) Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w sprawie zatwierdzenia zakładu prowadzącego działalność związaną z produkcją i obrotem żywnością w zakresie przygotowania posiłków od surowca do gotowej potrawy (dotycząca kuchni, w której będą przygotowywane posiłki). Protokół ostatniej kontroli Sanepidu,Certyfikat HACCP lub Certyfikat ISO 22000, Wykaz jadłospisów dekadowych Powinno być: 1. Zamawiający żąda złożenia wraz z ofertą złożoną na Formularzu ofertowym – Zał. nr 1 do SWZ, pod rygorem NIEważności w formie elektronicznej następujących przedmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie, że oferowane dostawy spełniają określone przez Zamawiającego wymagania: a) Formularz cenowy – załącznik nr 2 do SWZ. b) Decyzja Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w sprawie zatwierdzenia zakładu prowadzącego działalność związaną z produkcją i obrotem żywnością w zakresie przygotowania posiłków od surowca do gotowej potrawy (dotycząca kuchni, w której będą przygotowywane posiłki). W przypadku Wykonawców, którzy rozpoczęli działalność gospodarczą przed wejściem w życie powyższej ustawy – co najmniej posiadanie decyzji Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego w sprawie zatwierdzenia zakładu prowadzącego działalność związaną z produkcją i obrotem żywnością w zakresie przygotowania posiłków od surowca do gotowej potrawy (warunek dotyczący kuchni, w której będą przygotowywane posiłki), c) Protokół ostatniej kontroli Sanepidu, d) Certyfikat HACCP lub Certyfikat ISO 22000 e) Wykaz jadłospisów dekadowych dla wszystkich diet. Wykonawca zobowiązany jest do załączenia do oferty wykazu jadłospisów dekadowych zawierających dla pakietu 1: - trzy przykładowe jadłospisy dekadowe: • dieta podstawowej, • dieta lekkostrawnej i • dieta cukrzycowa 5-posiłkowa - dla pakietu 2 dwa przykładowe jadłospisy dekadowe • diety zwykła dla dzieci i młodzieży • cukrzycowej z podaniem dla każdego zadania w każdym jadłospisie: - gramatury serwowanych potraw oraz alergenów w poszczególnych potrawach oraz wartości kalorycznej i ilości (w gramach) białka, tłuszczy i węglowodanów dla każdego dnia w/w dietach. 2. Jeżeli Wykonawca NIE złoży przedmiotowych środków dowodowych lub złożone przedmiotowe środki dowodowe będą NIEkompletne, Zamawiający wezwie do ich złożenia lub uzupełnienia w wyznaczonym terminie. Postanowienia dot. uzupełnienia NIE dotyczą Załącznika nr 2 (dla każdego zadania) oraz wykazu jadłospisów dekadowych dla każdego zadania dokumenty te muszą bezwzględnie zostać załączone do oferty. Numer sekcji: IV.2.2 Zamiast: Data: 29/11/2021 Czas lokalny: 08:00 Powinno być: Data: 06/12/2021 Czas lokalny: 08:00 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2021/S 237-625303 z dnia 2021-12-07: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: IV.2.2 Zamiast: Data: 06/12/2021 Czas lokalny: 08:00 Powinno być: Data: 13/12/2021 Czas lokalny: 08:00 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2021/S 243-641756 z dnia 2021-12-15: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: IV.2.2 Zamiast: Data: 13/12/2021 Czas lokalny: 08:00 Powinno być: Data: 20/12/2021 Czas lokalny: 08:00 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55320000, 55321000, 55322000, 55521200 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |