Zlecenie 7270301 - Usługa cateringowa podczas szkoleń (przerwy kawowe + obiad...
(zakończone) | Zamówienie 7270301|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-09 |
przedmiot zlecenia | Usługa cateringowa podczas szkoleń (przerwy kawowe + obiad dwudaniowy) dla uczestników szkoleń w Legnicy Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w Legnicy- 8 dni szkoleniowych (64 h) od 9.00-16.00 dotyczy szkoleń ”EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE” oraz usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w Legnicy - 2 dni szkoleniowe (16 h) od 9.00-16.00 dotyczy szkoleń „HB-HTA-HOSPITAL BASED HEALTH TECHNOLOGY ASSESSMENT Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy, który zapewni usługę cateringową (przerwy kawowe + obiad dwudaniowy) dla uczestników szkoleń w Legnicy w ramach Projektu pn. ZDROWE ZARZĄDZANIE nr projektu POWR.05.02.00-00-0027/18 Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest: Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w Legnicy- 8 dni szkoleniowych (64 h) od 9.00-16.00 dotyczy szkoleń ”EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE” oraz usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w Legnicy - 2 dni szkoleniowe (16 h) od 9.00-16.00 dotyczy szkoleń „HB-HTA-HOSPITAL BASED HEALTH TECHNOLOGY ASSESSMENT Zapewnienie usługi cateringowej ( przerwa kawowa + obiad dwudaniowy) dla grupy średnio 20 uczestników ( min.15, max 25 osób ) projektu w każdym dniu szkolenia (ostateczna liczba szkoleń w Legnicy i liczba uczestników uzależniona będzie od procesu rekrutacji). Informacje na temat: miejsca realizacji szkolenia, liczebności grupy (ilości osób), rodzaju diety, przekazywane będą przez Zamawiającego co najmniej 3 dni przed rozpoczęciem szkolenia Przerwa kawowa – całodniowa od 9.00-16.00 w ilości bez ograniczeń: kawa, herbata, woda gazowana, niegazowana, mleko/śmietanka do kawy, cytryna, cukier, drobne słodkie przekąski typu kruche ciasteczka. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na przyjazd uczestników szkoleń, nie później niż pół godziny przed rozpoczęciem szkoleń, zorganizowana w miejscu zapewniającym swobodny dostęp dla uczestników, w tym również do potrzeb osób z niepełnosprawnościami. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na każdy dzień szkolenia. Obiad- o godzinie 12.15- zupa, drugie danie, napój. Wykonawca zapewni różnorodność posiłków, w przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych ( wegetarianizm, alergie pokarmowe) Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich posiłek. Zapotrzebowanie na dania będzie zgłoszone z wyprzedzeniem. Posiłki zapewnione zostaną w tym samym obiekcie, co sala szkoleniowa. Zamawiający nie dopuszcza stosowania przez Wykonawcę zastawy i sztućców z tworzywa sztucznego lecz wymaga się: • kompletnej zastawy stołowej ceramicznej lub porcelanowej, • sztućców platerowanych lub metalowych, • szkła do napojów, naczyń wieloporcjowych służących do podania ciastek i ciast (tace ze stali nierdzewnej, półmiski ceramiczne lub porcelanowe), dzbanków szklanych, podgrzewaczy elektrycznych na gorącą wodę (warników), podgrzewaczy do dań na gorąco, termosów z wrzątkiem i kawą. Wymaga się aby zastawa i sztućce były czyste (wysterylizowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami) i nieuszkodzone (niewyszczerbione itp.). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Dolnośląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Dolnośląskie |