Zlecenie 7270301 - Usługa cateringowa podczas szkoleń (przerwy kawowe + obiad...

   
Zamówienie 7270301 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-09
przedmiot zlecenia
Usługa cateringowa podczas szkoleń (przerwy kawowe + obiad dwudaniowy) dla uczestników szkoleń w Legnicy

Usługa cateringowa dla
uczestników szkoleń w Legnicy- 8 dni szkoleniowych (64 h) od 9.00-16.00 dotyczy szkoleń ”EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE” oraz usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w Legnicy - 2 dni szkoleniowe (16 h) od 9.00-16.00 dotyczy szkoleń „HB-HTA-HOSPITAL BASED HEALTH TECHNOLOGY ASSESSMENT Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie Wykonawcy, który zapewni usługę cateringową (przerwy kawowe + obiad dwudaniowy) dla uczestników szkoleń w Legnicy w ramach Projektu pn. ZDROWE ZARZĄDZANIE nr projektu POWR.05.02.00-00-0027/18 Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest:

Usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w Legnicy- 8 dni szkoleniowych (64 h) od 9.00-16.00 dotyczy szkoleń ”EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE” oraz usługa cateringowa dla uczestników szkoleń w Legnicy - 2 dni szkoleniowe (16 h) od 9.00-16.00 dotyczy szkoleń „HB-HTA-HOSPITAL BASED HEALTH TECHNOLOGY ASSESSMENT

Zapewnienie usługi cateringowej ( przerwa kawowa + obiad dwudaniowy) dla grupy średnio 20 uczestników ( min.15, max 25 osób ) projektu w każdym dniu szkolenia (ostateczna liczba szkoleń w Legnicy i liczba uczestników uzależniona będzie od procesu rekrutacji). Informacje na temat: miejsca realizacji szkolenia, liczebności grupy (ilości osób), rodzaju diety, przekazywane będą przez Zamawiającego co najmniej 3 dni przed rozpoczęciem szkolenia

Przerwa kawowa – całodniowa od 9.00-16.00 w ilości bez ograniczeń: kawa, herbata, woda gazowana, niegazowana, mleko/śmietanka do kawy, cytryna, cukier, drobne słodkie przekąski typu kruche ciasteczka. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na przyjazd uczestników szkoleń, nie później niż pół godziny przed rozpoczęciem szkoleń, zorganizowana w miejscu zapewniającym swobodny dostęp dla uczestników, w tym również do potrzeb osób z niepełnosprawnościami. Przerwa kawowa powinna być przygotowana na każdy dzień szkolenia.

Obiad- o godzinie 12.15- zupa, drugie danie, napój. Wykonawca zapewni różnorodność posiłków, w przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych ( wegetarianizm, alergie pokarmowe) Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich posiłek.

Zapotrzebowanie na dania będzie zgłoszone z wyprzedzeniem.
Posiłki zapewnione zostaną w tym samym obiekcie, co sala szkoleniowa.
Zamawiający nie dopuszcza stosowania przez Wykonawcę zastawy i sztućców z tworzywa sztucznego lecz wymaga się:
• kompletnej zastawy stołowej ceramicznej lub porcelanowej,
• sztućców platerowanych lub metalowych,
• szkła do napojów,
naczyń wieloporcjowych służących do podania ciastek i ciast (tace ze stali nierdzewnej, półmiski ceramiczne lub porcelanowe), dzbanków szklanych, podgrzewaczy elektrycznych na gorącą wodę (warników), podgrzewaczy do dań na gorąco, termosów z wrzątkiem i kawą. Wymaga się aby zastawa i sztućce były czyste (wysterylizowane zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami) i nieuszkodzone (niewyszczerbione itp.).
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Dolnośląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Dolnośląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10345596 2024-04-02
godz. 11:00
Podkarpackie RI.042.99.45.2024.E Przygotowanie i podanie poczęstunku podczas konferencji podsumowującej realizację projektu „Kreujemy+Rozwijamy+Ożywiamy+Stymulujemy+Nakreślamy+ Odmieniamy=KROSNO...
10383524 2024-04-02
godz. 14:00
Mazowieckie Usługa cateringowa świadczona w dniu 05.04.2024 r. w godzinach 10:00 – 19:00 w Warszawie przy ul. Chodakowskiej 35 w hali Labo Przedmiotem zamówienia jest jednorazowa usługa cateringu...
10383503 2024-04-03
godz. 10:00
Pomorskie Przygotowanie, dowóz oraz dystrybucja posiłków w rejonie Jeziora Hańcza, m. Błaskowizna. Przygotowanie, dowóz oraz dystrybucja posiłków w rejonie Jeziora Hańcza, m. Błaskowizna zg...
10343605 2024-04-03
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Usługa cateringowa na szkolenia (w zakresie przyrządzania i podawania posiłków dla osób biorących udział w szkoleniach) Usługa cateringowa (zgodnie z Załącznikiem nr 1A do SWZ )w ...
10375053 2024-04-03
godz. 14:00
Śląskie usługa dostawy i obsługi cateringu dla 100 osób na konferencję w dniu 15.04.2024 r. w obiekcie Stadionu Śląskiego
10377926 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych oraz cateringu dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świ...
10380030 2024-04-05
godz. 10:00
Opolskie Usługa cateringu - żywienie pacjentów SP ZOZ MSWiA w Opolu Żywienie pacjentów SP ZOZ MSWiA w Opolu ZP-3a/2024
10366671 2024-04-05
godz. 11:00
Małopolskie Kompleksowa usługa cateringowa świadczona sukcesywnie dla Krakowskiej Szkoły Biznesu Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie - 2 części. Część 1: Część nr 1Sukcesywna i kompleksowa...
10381727 2024-04-10
godz. 10:00
Pomorskie Świadczenie usług cateringowych w 2024 roku Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby spotkań, szkoleń, gali, czy też konfere...
10374646 2024-04-12
godz. 09:00
Śląskie Przygotowanie oraz dostawa posiłków i napojów dla mieszkańców DPS 1. Przedmiotem i zakresem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa posiłków i napojów dla mieszkańców Domu Pom...