Zlecenie - USŁUGA CATERINGOWĄ ORAZ WYNAJEM SALI W ZWIĄZKU Z...

   
Zamówienie 5616017 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2017-11-14
przedmiot zlecenia
USŁUGA CATERINGOWĄ ORAZ WYNAJEM SALI W ZWIĄZKU Z ORGANIZACJĄ SPOTKANIA
Lokalizacja usługi: do 1,5 km pieszo od Dworca Głównego PK
P Katowice
Zamawiający zweryfikuje określoną powyżej odległość poprzez portal http://www.mapa-google.pl.
Przy wykorzystaniu następującej metody liczenia odległości: na stronie http://www.mapa-google.pl w pasku
bocznym (bocznej belce nawigacyjnej) w punkcie „Początek trasy” należy wpisać „Dworzec Główny PKP
Katowice”, a w punkcie „Koniec trasy” wpisać adres obiektu. Następnie należy zaznaczyć pozycję „Pieszo”
i nacisnąć przycisk „WYZNACZ TRASĘ”.
Serwis kawowy na powitanie zapewniony od 9:30 do 10:15
Przerwa kawowa jednorazowa od 11:30 do 12:00
Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (obiad) od 14:00 do 15:00
Usługa cateringowa (70 osób) powinna obejmować:
1. Serwis kawowy na powitanie zapewniony od 9:30 do 10:15 – menu:
Kawa z ekspresu – bez ograniczeń
Wybór herbat - bez ograniczeń
dodatki: cukier, mleko, cytryna.
Sok owocowy 2 rodzaje – jabłko, pomarańcza (200 ml)/na osobę z każdego rodzaju
Woda mineralna gazowana i niegazowana (200 ml)/na osobę z każdego rodzaju
Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie 3 sztuki na osobę:
- z serem białym na ostro i ziołami (50 sztuk)
- z szynką, pomidorem i bazylią (55 sztuk)
- z pastą jajeczną i pietruszką (65 sztuk)
- z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (40 sztuk).
2. Przerwa kawowa jednorazowa od 11:30 do 12:00 – menu:
Kawa z ekspresu – bez ograniczeń
Wybór herbat - bez ograniczeń
dodatki: cukier, mleko, cytryna.
Sok owocowy 2 rodzaje – jabłko, pomarańcza (200 ml)/na osobę z każdego rodzaju
Woda mineralna gazowana i niegazowana (200 ml)/na osobę z każdego rodzaju
Wyroby cukiernicze różnorodne:
- duńskie ciastka i croissanty (210 sztuk)
- galaretki z musem owocowym lub czekoladowym (70 porcji x 150 g)
3. Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (obiad) od 14:00 do 15:00 – propozycja menu:
Zupa krem brokułowy z migdałami (200 ml x 70 porcji)
Mięso 1 rodzaj – polędwiczki nadziewane warzywami (70 porcji x 150 g)
Ryba 1 rodzaj - filet rybny (180g x 70 porcji)
Ziemniaki (200 g x 70 porcji)
Warzywa z patelni lub sałatka warzywna z sosem pesto (150g x 70 porcji)
Deser – ciastko Rafaello - 70 porcji
Kompot (250 ml x 70 porcji)
1. Zastawa obiadowa porcelanowa lub ceramiczna, filiżanki do ciepłych napojów porcelanowe lub ceramiczne, szklanki do napojów zimnych, sztućce stałe, serwetki papierowe – w odpowiedniej ilości.
2. Obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 09:30 – 15:00)
3. Catering zlokalizowany w sąsiedztwie sali szkoleniowej z obsługą kelnerską.
branża Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża hotelarstwo
kody CPV 55300000, 70130000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: hotelarstwo

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10339232 2024-03-28
godz. 11:00
Mazowieckie Organizacja konferencji z Partnerami Rejestru domeny .pl 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę na rzecz Zamawiającego usług związanych z organizacją w Warszawie:...
10341950 2024-03-29
godz. 10:00
Lubelskie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi zakwaterowania dla podchorążych Lotniczej Akademii Wojskowej realizujących praktykę specjalistyczną w 12 Bazie Bezzałogowych Statków ...
10345069 2024-03-29
godz. 10:00
Lubelskie wynajem w Sosnowicy (pow dla Uczestników projektu dofinansowanego ze środków Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych zwanym dalej PFRON pt. Drogowskaz 2.0. Program ak...
10372919 2024-04-03
godz. 11:00
Podkarpackie Organizacja pobytu delegacji norweskiej w Krośnie w dniach 9 – 10 kwietnia 2024 r. w związku z konferencją podsumowującą realizację projektu pn. "Kreujemy+Rozwijamy+Ożywiamy+Stymulu...
10373995 2024-04-03
godz. 11:00
Dolnośląskie Pośrednictwo przy wynajmie sali i zapewnieniu usługi gastronomicznej wraz z niezbędnym wyposażeniem technicznym na spotkania Grupy Roboczej ds. FST na potrzeby realizacji Projektu Wsparc...
10344110 2024-04-04
godz. 09:00
Małopolskie Pobyt studentów i kadry podczas letniego obozu szkoleniowego – 10 dni na potrzeby Wydziału Nauk o Kulturze Fizycznej i Bezpieczeństwie Akademii Nauk Stosowanych w Nowym Sączu - sierpie...
10375736 2024-04-05
godz. 10:00
Lubelskie Organizacja wycieczek dla uczniów szkół podstawowych w ramach projektu „Włączamy kształcenie w Gminie Wyryki” Część 1: organizacja wyjazdu edukacyjnego: Ojców-Kraków-Wilelicz...
10384096 2024-04-05
godz. 23:59
Mazowieckie Usługa hotelowa, gastronomiczna oraz wynajmu obiektów sportowych podczas warsztatów sportowo-aktywizujących dla osób z niepełnosprawnościami: 1) w terminie: 10-13.04.2024 r., na teren...
10379019 2024-04-08
godz. 00:00
Mazowieckie usługa kompleksowej organizacji i obsługi wyjazdowego posiedzenia Rady Żeglugi Śródlądowej w dniach 24-25 czerwca w Bydgoszczy
10374649 2024-04-08
godz. 09:00
Mazowieckie Wyłonienie Wykonawcy do organizacji: Łącznie 10 szkoleń 2-dniowych w Warszawie, w tym 8 szkoleń 2-dniowych każde maksymalnie dla 100 osób oraz 2 szkoleń 2 dniowych, każde maksymalni...