Zlecenie - USŁUGA CATERINGOWĄ ORAZ WYNAJEM SALI W ZWIĄZKU Z...
(zakończone) | Zamówienie 5616017|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2017-11-14 |
przedmiot zlecenia | USŁUGA CATERINGOWĄ ORAZ WYNAJEM SALI W ZWIĄZKU Z ORGANIZACJĄ SPOTKANIA Lokalizacja usługi: do 1,5 km pieszo od Dworca Głównego PK P Katowice Zamawiający zweryfikuje określoną powyżej odległość poprzez portal http://www.mapa-google.pl. Przy wykorzystaniu następującej metody liczenia odległości: na stronie http://www.mapa-google.pl w pasku bocznym (bocznej belce nawigacyjnej) w punkcie „Początek trasy” należy wpisać „Dworzec Główny PKP Katowice”, a w punkcie „Koniec trasy” wpisać adres obiektu. Następnie należy zaznaczyć pozycję „Pieszo” i nacisnąć przycisk „WYZNACZ TRASĘ”. Serwis kawowy na powitanie zapewniony od 9:30 do 10:15 Przerwa kawowa jednorazowa od 11:30 do 12:00 Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (obiad) od 14:00 do 15:00 Usługa cateringowa (70 osób) powinna obejmować: 1. Serwis kawowy na powitanie zapewniony od 9:30 do 10:15 – menu: Kawa z ekspresu – bez ograniczeń Wybór herbat - bez ograniczeń dodatki: cukier, mleko, cytryna. Sok owocowy 2 rodzaje – jabłko, pomarańcza (200 ml)/na osobę z każdego rodzaju Woda mineralna gazowana i niegazowana (200 ml)/na osobę z każdego rodzaju Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie 3 sztuki na osobę: - z serem białym na ostro i ziołami (50 sztuk) - z szynką, pomidorem i bazylią (55 sztuk) - z pastą jajeczną i pietruszką (65 sztuk) - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (40 sztuk). 2. Przerwa kawowa jednorazowa od 11:30 do 12:00 – menu: Kawa z ekspresu – bez ograniczeń Wybór herbat - bez ograniczeń dodatki: cukier, mleko, cytryna. Sok owocowy 2 rodzaje – jabłko, pomarańcza (200 ml)/na osobę z każdego rodzaju Woda mineralna gazowana i niegazowana (200 ml)/na osobę z każdego rodzaju Wyroby cukiernicze różnorodne: - duńskie ciastka i croissanty (210 sztuk) - galaretki z musem owocowym lub czekoladowym (70 porcji x 150 g) 3. Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (obiad) od 14:00 do 15:00 – propozycja menu: Zupa krem brokułowy z migdałami (200 ml x 70 porcji) Mięso 1 rodzaj – polędwiczki nadziewane warzywami (70 porcji x 150 g) Ryba 1 rodzaj - filet rybny (180g x 70 porcji) Ziemniaki (200 g x 70 porcji) Warzywa z patelni lub sałatka warzywna z sosem pesto (150g x 70 porcji) Deser – ciastko Rafaello - 70 porcji Kompot (250 ml x 70 porcji) 1. Zastawa obiadowa porcelanowa lub ceramiczna, filiżanki do ciepłych napojów porcelanowe lub ceramiczne, szklanki do napojów zimnych, sztućce stałe, serwetki papierowe – w odpowiedniej ilości. 2. Obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 09:30 – 15:00) 3. Catering zlokalizowany w sąsiedztwie sali szkoleniowej z obsługą kelnerską. |
branża | Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | hotelarstwo |
kody CPV | 55300000, 70130000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |