Zlecenie 7336921 - usługa cateringowa dla uczestników warsztatów projektu...

   
Zamówienie 7336921 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-02-16
przedmiot zlecenia
usługa cateringowa dla uczestników warsztatów projektu "Akademia Rozwoju"

Przedmiotem zamówienia jest:
usługa cateringowa
dla 1 grupy szkoleniowej projektu „Akademia Rozwoju”

1. Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie:

 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grupy szkoleniowej zimnego bufetu, który obejmuje:
 kawę (min. 0,25 l/os),
 herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os),
 wodę mineralną (min. 0,25 l/os),
 soki owocowe (min. 0,25 l/os),
 mleko,
 cukier,
 cytrynę,
 kanapki (min. 4 szt./os),
 przekąski koktajlowe (min. 4 szt./os),
 drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os),
 owoce (min. 50gram/os), Cel zamówienia Wyłonienie wykonawcy usługi cateringowej Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest:
usługa cateringowa
dla 1 grupy szkoleniowej projektu „Akademia Rozwoju” - 20 osób

1. Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie:

 przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grupy szkoleniowej zimnego bufetu, który obejmuje:
 kawę (min. 0,25 l/os),
 herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os),
 wodę mineralną (min. 0,25 l/os),
 soki owocowe (min. 0,25 l/os),
 mleko,
 cukier,
 cytrynę,
 kanapki (min. 4 szt./os),
 przekąski koktajlowe (min. 4 szt./os),
 drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os),
 owoce (min. 50gram/os),

 Wykonawca zobowiązuje się do uwzględnienia w jadłospisie dań wegetariańskich, wegańskich, lekkostrawnych lub innych, w zależności od preferencji i wymagań zdrowotnych uczestników.
 Posiłek należy przygotować z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych.
 Wykonawca jest zobowiązany do używania wyłącznie produktów spełniających normy jakościowe produktów spożywczych, bezpiecznego przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2010 nr 136 poz. 914 ze zm.), dbania o to, by wszystkie posiłki były bezwzględnie świeże oraz charakteryzowały się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników
 Wykonawca jest zobowiązany do kontroli aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem i wydawaniem posiłków.
 Wykonawca zapewni transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go w sposób i przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia.
 Wykonawca zapewni odpowiednią ilość naczyń oraz sztućców niezbędnych do spożycia zamówienia przez uczestników szkoleń oraz sprzątanie pomieszczeń po realizacji usługi
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10364818 2024-03-28
godz. 12:00
Łódzkie Świadczenie usługi restauracyjnej podczas uroczystego rozstrzygnięcia XXV edycji Przeglądu Twórczości Plastycznej Osób Chorych, Starszych i Niepełnosprawnych p.n. Sztuka jak balsam.
10397731 2024-04-10
godz. 12:00
Podkarpackie Zapewnienie kompleksowej usługi i obsługi gastronomicznej typu food truck dla uczestników klubu festiwalowego Europejskiego Stadionu Kultury organizowanego w Rzeszowie w dniach 21-23.06.2...
10298869 2024-04-15
godz. 23:59
Mazowieckie Prowadzenia sklepiku szkolnego
10421653 2024-04-18
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi organizacji bankietu oraz lunchu dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim Szcze...
10424738 2024-04-18
godz. 12:00
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usług hotelarskich, noclegowych, gastronomicznych wraz z wynajmem sali wykładowo – szkoleniowej w ramach projektu „Dialog PLUS – wzmocnienie ...
10428133 2024-04-19
godz. 12:00
Zachodniopomorskie Centrum Usług Logistycznych szuka najemcy pomieszczeń restauracyjnych w Warszawie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Pozycja - 1 szt.
10414610 2024-04-22
godz. 00:00
Śląskie Wynajmie lokal o pow. użytkowej 120,00 m2 zlokalizowany na parterze w budynku administracyjnym położonym w Sosnowcu przy ul. Lenartowicza 73 z przeznaczeniem na prowadzenie działalności...
10463210 2024-04-24
godz. 10:00
Podkarpackie Dzierżawa na okres do 3 m-cy części nieruchomości z przeznaczeniem na ustawienie pawilonów gastronomicznych/food trucków oraz roweru gastronomicznego
10455835 2024-04-26
godz. 12:00
Wielkopolskie Użyczenie powierzchni terenu zewnętrznego na terenie Bulwarów Europejskich przy ul. Dąbrowskiego w Pile z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej typu food truck 1. ...
10431105 2024-04-26
godz. 14:00
Małopolskie Dzierżawa budynku Willa Chopin wpisanego do rejestru zabytków - określanego dalej skrótem obiekt, w skład którego wchodzą: a) budynek o charakterze usługowym, do 2022 roku użytkowan...