Zlecenie 7336921 - usługa cateringowa dla uczestników warsztatów projektu...
(zakończone) | Zamówienie 7336921|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-02-16 |
przedmiot zlecenia | usługa cateringowa dla uczestników warsztatów projektu "Akademia Rozwoju" Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 1 grupy szkoleniowej projektu „Akademia Rozwoju” 1. Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie: przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grupy szkoleniowej zimnego bufetu, który obejmuje: kawę (min. 0,25 l/os), herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), wodę mineralną (min. 0,25 l/os), soki owocowe (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytrynę, kanapki (min. 4 szt./os), przekąski koktajlowe (min. 4 szt./os), drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), owoce (min. 50gram/os), Cel zamówienia Wyłonienie wykonawcy usługi cateringowej Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest: usługa cateringowa dla 1 grupy szkoleniowej projektu „Akademia Rozwoju” - 20 osób 1. Przez usługę cateringową Zamawiający rozumie: przygotowanie, dostarczenie i podanie dla grupy szkoleniowej zimnego bufetu, który obejmuje: kawę (min. 0,25 l/os), herbatę owocową i tradycyjną (min. 0,25 l/os), wodę mineralną (min. 0,25 l/os), soki owocowe (min. 0,25 l/os), mleko, cukier, cytrynę, kanapki (min. 4 szt./os), przekąski koktajlowe (min. 4 szt./os), drobne słodkie przekąski typu kruche ciastka (min. 5 szt./os), owoce (min. 50gram/os), Wykonawca zobowiązuje się do uwzględnienia w jadłospisie dań wegetariańskich, wegańskich, lekkostrawnych lub innych, w zależności od preferencji i wymagań zdrowotnych uczestników. Posiłek należy przygotować z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. Wykonawca jest zobowiązany do używania wyłącznie produktów spełniających normy jakościowe produktów spożywczych, bezpiecznego przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 2010 nr 136 poz. 914 ze zm.), dbania o to, by wszystkie posiłki były bezwzględnie świeże oraz charakteryzowały się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników Wykonawca jest zobowiązany do kontroli aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem i wydawaniem posiłków. Wykonawca zapewni transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go w sposób i przez osoby z odpowiednimi uprawnieniami, zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia. Wykonawca zapewni odpowiednią ilość naczyń oraz sztućców niezbędnych do spożycia zamówienia przez uczestników szkoleń oraz sprzątanie pomieszczeń po realizacji usługi |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |