Przetarg 8558496 - Usługa cateringowa 1) Przedmiotem zamówienia jest...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8558496
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2021-11-26 |
przedmiot ogłoszenia | Usługa cateringowa 1) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na: na przygotowaniu i dostawie p osiłków: przerwy kawowej i obiadu w ramach szkoleń zamkniętych dla pracowników administracyjnych UŚ, realizowanych w ramach projektu pt.: „Jeden Uniwersytet – Wiele Możliwości. Program Zintegrowany”. 2) Przewidywana ilość wydawanych posiłków łącznie: 234. Zamawiający oświadcza, że wskazana liczba ma charakter szacunkowy, a rzeczywista liczba posiłków wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od liczby uczestników szkoleń oraz zmian w harmonogramie. W związku z możliwością ograniczenia wielkości zamówienia, w szczególności ze względu na istniejącą sytuację epidemiczną, Zamawiający gwarantuje realizację Przedmiotu Umowy dla 24 uczestników.3) Zamawiający przekaże Wykonawcy telefonicznie lub elektronicznie harmonogram szkoleń, informację o licznie osób korzystających z usług cateringowych oraz o miejscu dostarczenia posiłków najpóźniej na dwa dni przed planowanych terminem poszczególnych szkoleń.4) Szczegółowy opis i zakres zamówienia określa załącznik nr 2 do SWZ.5)Termin realizacji zamówienia: do 3 miesięcy od daty zawarcia umowy. 6) Realizacja winna odbywać się zgodnie z harmonogramem przygotowanym przez Zamawiającego po zawarciu umowy i przesłanym do Wykonawcy drogą mailową najpóźniej do 21 dni przed rozpoczęciem każdego szkolenia dla danej grupy. 7) Wykonawca jest zobowiązany dostosować się do zmian harmonogramu wprowadzonych przez Zamawiającego.8) Każdorazowe nieterminowe dostarczenie posiłków zgodnie z harmonogramem z przyczyn leżących po stronie Wykonawcy Zamawiający uznaje za niewykonanie przedmiotu umowy. Warunki realizacji zamówienia, termin gwarancji, warunki płatności. 9) Miejsce realizacji zamówienia: miejsce dostawy posiłków – równoznaczne z miejscem realizacji szkoleń: Kampus Uniwersytetu Śląskiego – Katowice Centrum.10) Szczegółowe warunki realizacji zamówienia oraz warunki płatności zawiera wzór umowy stanowiący załącznik nr 3 do SWZ. DZP.381.071.2021.UGS |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |