Zlecenie 8203768 - Szkolenie i praca - to się opłaca! 2. Usługa cateringowa...
(zakończone) | Zamówienie 8203768|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-06-15 |
przedmiot zlecenia | Szkolenie i praca - to się opłaca! 2. Usługa cateringowa dla każdego z uczestników Projektu obejmuje: a) pełnowartościowy posił ek w formie drugiego dania obiadowego: bezmięsny lub mięsny. Wytyczne dotyczące posiłku: mięso/ryba 200g, surówka 140g, dodatek skrobiowy 200 g; w przypadku dań bezmięsnych: zbilansowane danie o wadze 250g niezawierające mięsa (np. na bazie makaronu/ryżu/kaszy/ciasta naleśnikowego/pierogi/knedle itp.); b) deser, tj. słodka lub słona przekąska: 1 szt./os. o gramaturze min. 60g (np. batonik, ciastko, paluszki, owoc); c) kawę i herbatę (łącznie co najmniej 450 ml na osobę, przy zachowaniu równych proporcji pomiędzy ilością kawy i herbaty bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); d) do kawy i herbaty muszą być podane cukier, płynna śmietanka/mleko (niedopuszczalne są sztuczne zabielacze imitujące mleko/śmietankę) i cytryna (w ilości adekwatnej do ilości napojów gorących); - wodę mineralną gazowaną/niegazowaną lub soki (min. 0,5 litra na osobę bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); e) przygotowanie, dowóz, serwis oraz utrzymanie porządku w miejscu serwowania przerwy kawowej, w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie. Łączna maksymalna liczba zestawów cateringowych: 1.656 sztuk. W zakresie organizacji usługi cateringowej serwis kawowy powinien być przygotowany w odpowiedniej ilości tak, aby uczestnicy mogli korzystać z niego przez cały dzień szkoleniowy. Zamawiający zastrzega sobie możliwość telefonicznego wezwania Wykonawcy do uzupełnienia poczęstunku w trakcie zajęć, maksymalnie w ciągu 45 minut od wezwania. W przypadku obecności na szkoleniach osób o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe, itp.) Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich poczęstunek. Dostawa cateringu realizowana będzie w miastach na terenie Subregionu Centralnego województwa śląskiego. W toku realizacji umowy Zamawiający przekaże Wykonawcy informacje o miejscach, w których powstaną grupy. Subregion centralny województwa śląskiego obejmuje następujące lokalizacje: Będzin, Boronów, Ciasna, Gliwice, Irządze, Knurów, Kroczyce, Łaziska Górne, Mierzęcice, Ornontowice, Pawonków, Poręba, Radzionków, Siewierz, Suszec, Tarnowskie Góry, Wielowieś, Wyry, Żarnowiec, Bieruń, Bytom, Czeladź, Goczałkowice-Zdrój, Jaworzno, Kobiór, Krupski Młyn, Łazy, Mikołów, Orzesze, Piekary Śląskie, Psary, Ruda Śląska, Sławków, Szczekociny, Toszek, Włodowice, Zabrze, Bobrowniki, Chełm Śląski, Dąbrowa Górnicza, Herby, Kalety, Kochanowice, Lędziny, Miasteczko Śląskie, Mysłowice, Ożarowice, Pilchowice, Pszczyna, Rudziniec, Sosnowiec, Świerklaniec, Tworóg, Wojkowice, Zawiercie, Bojszowy, Chorzów, Gierałtowice, Imielin, Katowice, Koszęcin, Lubliniec, Miedźna, Ogrodzieniec, Pawłowice, Pilica, Pyskowice, Siemianowice Śląskie, Sośnicowice, Świętochłowice, Tychy, Woźniki, Zbrosławice. Zamawiający zastrzega, iż w trakcie realizacji projektu przewiduje się realizację kilku ścieżek szkoleniowych jednocześnie na obszarze różnych części Subregionu Centralnego województwa śląskiego – tzn. może wystąpić sytuacja, w której w tym samym okresie realizowane będą przykładowo ścieżki szkoleniowe dla 2-5 grup liczących średnio po 6-12 osób/grupa (w zależności od rodzaju szkolenia) i każda z tych ścieżek szkoleniowych może odbywać się w różnych częściach wskazanego subregionu oraz wymagać dostarczenia usługi cateringowej. Planowany termin wykonania przedmiotu zamówienia: od dnia podpisania umowy do grudnia 2022 r. (w terminach wskazanych przez Zamawiającego). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55320000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |