Zlecenie 7624746 - Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: L.p. Nazwa...
(zakończone) | Zamówienie 7624746|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-08-03 |
przedmiot zlecenia | Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: L.p. Nazwa produktu Ilość Jednostka 1 tiliapia b/ glazury 20 kg 2 makrela wędzona ( dos tepna w małych op. 2 kg) 6 kg 3 filet z dorsza(bez glazury) 50 kg 4 filet z morszczuka(bez glazury) 40 kg 5 filet z miruny (bez glazury)produkcja morska 110/170 160 kg 6 brokuł mrożony 2,50 kg 30 szt 7 brokuł mrożony 450g 10 szt 8 fasola szparagowa mrożona 2,50kg 30 szt 9 fasola szparagowa mrożona 450 g 10 szt 10 kalafior mrożony 2,50 kg 30 szt 11 mieszanka lubelska 2,50 kg 30 szt 12 mieszanka warzywna 450g. 15 szt 13 truskawka mrozona 2,50kg 20 szt 14 truskawka mroż 450 g. 10 szt 15 Matjas filet śledżiowy b/s 20 kg 16 Matjas filet śledżiowy b/s 1,20kg 3 szt 17 wiśnia mrożona 2,50 kg 4 szt 18 marchewka mrożona 2,5 kg 30 szt 19 marchewka z groszkiem mrożona 2,5 kg 10 szt 1. Podane ilości produktów są szacunkowe, pozwalające na przygotowanie oferty. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia/zwiększenia wielkości i/lub wartości dostaw maksymalnie o 40% w trakcie obowiązującej umowy. 2. Rzeczywiste ilości artykułów spożywczych będą wynikać z bieżącego zapotrzebowania Zamawiającego. 3. Dostawy winny być wykonywane sukcesywnie wg zamówień składanych przez Zamawiającego (dopuszcza się złożenia zamówienia w formie telefonicznej, potwierdzone niezwłocznie na piśmie faksem lub e-mailem) z wyprzedzeniem 12-24 godzinnym. 4. Zamawiający zastrzega sobie prawo na dzielenie zamówienia na dwie faktury VAT, o czym Wykonawca zostanie poinformowany przy składaniu zamówienia. 5. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia transportem przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami do stołówki Specjalnego Ośrodka Szkolno - Wychowawczego, ul. Sitkowskiego 1B, 21-300 Radzyń Podlaski. 6. Dowóz przedmiotu zamówienia do wskazanego obiektu Zamawiającego winien odbywać się ubezpieczonym transportem - pojazdem Wykonawcy. 7. Dostawa zamówienia nastąpi na koszt i ryzyko Wykonawcy. 8. Dostarczany towar musi spełniać: - normy wagowe i jakościowe; - mieć zachowane terminy przydatności do spożycia. 9. Dostarczany towar winien być świeży, wysokiej jakości tj. pierwszego gatunku bez wad fizycznych i jakościowych i odpowiadać Polskim Normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. 10. Produkty, które w trakcie dostawy okazały się wadliwe lub nieodpowiednie wykonawca odbiera je na własny koszt, a zamiana produktów na odpowiednie musi nastąpić w trakcie 24 godzin od poinformowania o danym zdarzeniu Wykonawcy i na jego koszt. 11. Dostawa zamówienia musi odbyć się do godziny 9.00 na dzień podany w złożonym zamówieniu. 12. Płatność za wykonanie dostawy odbywać sie będzie sukcesywnie do wykonanych dostaw na podstawie wystawionych faktur wraz z dokumentami potwierdzającymi odbiór dostawy, w ciągu 14 dni od dnia dostarczenia faktury. 13. Pozostałe warunki szczegółowego opisu przedmiotu zamówienia reguluje projekt umowy- załącznik nr 2. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15220000, 15896000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |