Zlecenie 8282929 - SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 1. NAZWA...

   
Zamówienie 8282929 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-07-21
przedmiot zlecenia
SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 1. NAZWA PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usługi hotelarsko-rest
auracyjnej wraz z zapewnieniem sali warsztatowej na potrzeby spotkania sieciującego Akademii Liderów Lokalnych obejmującej zapewnienie noclegu, wyżywienia oraz sali warsztatowej dla 22 osób. 2. INFORMACJE OGÓLNE • w spotkaniu sieciującym będzie brało udział 20 uczestników ALL, 1 prowadzący spotkanie oraz 1 przedstawiciel zamawiającego, łącznie 22 osoby • konieczna jest obecność przedstawiciela wykonawcy podczas czasu realizacji usługi, celem bieżącego rozwiązywania pojawiających się ewentualnych problemów • wykonawca w ramach usługi zobowiązuje się zapewnić personel do obsługi technicznej, obsługi restauracyjnej oraz wyznaczyć osobę do kontaktów roboczych pomiędzy wykonawcą i zamawiającym. 2. TERMIN WYKONANIA USŁUGI W ramach ww. usługi planuje się przeprowadzenie dwudniowego spotkania (piątek-sobota) w terminie 3-4.09.2021r., z godzinami zakwaterowania: • piątek 09:00 – 10:00 – zakwaterowanie uczestników • sobota 14.30 - zakończenie i wykwaterowanie. Zamawiający zastrzega możliwość zmiany daty spotkania na termin nie późniejszy niż 30.11.2021 r. 3. LOKALIZACJA OBIEKTU • obiekt powinien znajdować się w województwie lubuskim • obiekt powinien być położony poza zwartą zabudową miejską, w lokalizacji atrakcyjnej krajobrazowo • obiekt nie powinien znajdować się w pobliżu ruchliwej trasy, drogi, gdyż może to negatywnie wpływać na komfort pracy i wieczornego wypoczynku grupy • obiekt powinien znajdować się nie dalej niż 85 km od Zielonej Góry (odległość drogowa). 4. SZCZEGÓŁOWY OPIS DOTYCZĄCY BAZY NOCLEGOWEJ a) obiekt musi: • dysponować pokojami oraz infrastrukturą dostosowaną do potrzeb osób niepełnosprawnych • posiadać bezpłatny parking dla uczestników na minimum 8 samochodów osobowych • w godzinach nocnych od godz. 22.00 do godz. 6.00 gwarantuje wypoczynek uczestnikom szkoleń, niezakłócony hałasami i odbywającymi się imprezami, spotkaniami towarzyskimi np. wesela, itp. • zakwaterowanie powinno odpowiadać standardowi hotelowemu min. 3 gwiazdek lub równoważnemu zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz. U. z 2017 r., poz. 2166) • na drzwiach wejściowych do budynku oraz wewnątrz obiektu, ze szczególnym uwzględnieniem drzwi sali warsztatowej, musi istnieć możliwość zawieszenia informacji o odbywającym się spotkaniu i o jego współfinansowaniu b) nocleg powinien: • być przeznaczony dla 22 osób (20 uczestników spotkania, 1 prowadzącego spotkanie oraz 1 przedstawiciela Zamawiającego) • powinien znajdować się na terenie obiektu, w którym będzie wykonywana usługa • nie dopuszcza się zakwaterowania części uczestników w innym (współpracującym) ośrodku/hotelu • pokoje zostaną udostępnione w pierwszym dniu pobytu od godz. 9.00 i w ostatnim dniu pobytu do godziny 14.30 • w pokojach musi znajdować się łazienka, wc. Zamawiający zastrzega sobie możliwość rezerwacji: • max. sześciu pokoi 1-osobowych • ośmiu pokoi 2-osobowych • liczba poszczególnych pokoi, do uzgodnienia – po przeprowadzeniu procesu rekrutacji • zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia liczby uczestników, w terminie 3 dni przed rozpoczęciem spotkania. 5. SZCZEGÓŁOWY OPIS WYMAGAŃ DLA USŁUGI WYŻYWIENIA Usługa wyżywienia powinna spełniać następujące kryteria: • powinna być świadczona na terenie obiektu, w którym będzie wykonywane zamówienie; • usługa wyżywienia powinna obejmować: pierwszego dnia – 3 przerwy kawowe, obiad, kolację drugiego dnia – śniadanie, 2 przerwy kawowe, obiad a) przerwa kawowa: podczas przerw kawowych zostaną podane ciepłe napoje, tj. kawa, herbata podawane w samowarze lub dzbankach (trzymających temperaturę), mleko, cukier, cytryna pokrojona, soki owocowe 2 rodzaje - podawane w szklanych dzbankach, (100% soku z owoców w kartonach – nie napoje), woda: gazowana i niegazowana - w butelkach 0,5 l/os., dwa rodzaje ciasta, po 120g każdego na osobę, 3 rodzaje owoców krajowych sezonowych (preferowane jabłka, śliwki, gruszki, winogrona) oraz warzywne przekąski (np. marchewka, seler naciowy) b) śniadania i kolacje • śniadania i kolacje winny być serwowane w formie „stołu szwedzkiego” • śniadania i kolacje powinny zawierać przynajmniej: patery wędlin, patery serów, min. 1 danie na ciepło, świeże warzywa, sałatki, pieczywo mieszane (min. 3 rodzaje), masło, ciepłe i zimne napoje, 2 rodzaje jogurtów, musli + ciepłe mleko do musli c) obiad • obiad powinien być podawany w formie obiadu zasiadanego w każdym dniu spotkania • na każdy dzień spotkania powinny być zaproponowane dwa rodzaje dań głównych - mięsne i bezmięsne (do wyboru przez uczestników spotkania) • menu obiadowe, powinno składać się przynajmniej z: 1 zupy, 1 ciepłego dania głównego, 2 rodzajów surówek, 2 rodzajów soków (100% soku z owoców w kartonach – nie napoje) podawanych w szklanych dzbankach oraz wody mineralnej gazowanej i niegazowanej • menu uwzględniać będzie ewentualne specjalne potrzeby wynikające ze stanu zdrowia zgłoszone podczas rekrutacji uczestników spotkania i zostanie uzgodnione po podpisaniu umowy. 6. SZCZEGÓŁOWY OPIS WYMAGAŃ DO SALI WARSZTATOWEJ • sala winna spełniać wszystkie wymagania bezpieczeństwa i higieny pracy stawiane pomieszczeniom, w których organizowane są spotkania i szkolenia • sala winna odpowiadać standardom konferencyjno-szkoleniowym, tj.: powinna być przystosowana do liczby osób biorących udział w spotkaniu, max 22 osób powinna być dostosowana do osób niepełnosprawnych musi znajdować się w miejscu zakwaterowania powinna być wyposażona w niezbędny sprzęt audiowizualny: ekran, projektor multimedialny flipchart z kartkami papieru i kompletem sprawnych pisaków na sali powinno być przygotowane miejsce na catering kawowy sala musi być przestronna, widna (z dostępem do światła dziennego), cicha (usytuowana w miejscu zapewniającym swobodne prowadzenie zajęć, m.in. znajdująca się poza strefą jadalną), odizolowana od dostępu osób postronnych i przypadkowych) sala będzie wyposażona w dozownik z płynem dezynfekcyjnym do rąk. 7. PROCEDURY SANITARNE ZWIĄZANE Z PANDEMIĄ COVID-19 Wykonawca zapewnia, że wszystkie procedury sanitarne związane z pandemią Covid-19 będą przestrzegane we wszystkich częściach hotelu związanych z realizacją usługi zgodnie ze stanem prawnym obowiązującym na dzień wykonania usługi. Przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Regionalnego Programu Operacyjnego – Lubuskie 2020 z zakresu Osi Priorytetowej 7 Równowaga społeczna, Działania 7.6 Wsparcie dla OWES i ROPS we wzmacnianiu sektora ekonomii społecznej, Poddziałania: 7.6.2 Koordynacja ekonomii społecznej, w ramach projektu pt. „Efekt Synergii – koordynacja lubuskiej ekonomii społecznej”.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo
kody CPV 55000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubuskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubuskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10323918 2024-03-28
godz. 12:00
Mazowieckie Realizacja projektu: Polska Izba Żywności Ekologicznej na SIAL Przedmiotem projektu jest przygotowanie stoiska i przestrzeni do promocji polskich ekologicznych owoców i warzyw celem zwi...
10323983 2024-03-29
godz. 10:00
Dolnośląskie Świadczenie usług obsługi punktów gastronomicznych jako barman/barmanka w Narodowym Forum Muzyki
10346433 2024-03-29
godz. 23:59
Pomorskie 1. Współpraca będzie polegała na zapewnieniu przez Wykonawcę wyżywienia dla minimalnie 12 osób (10 uczestników + 2 trenerów), a maksymalnie 22 osób (20 uczestników + 2 trenerów) ...
10379834 2024-04-02
godz. 14:00
Podlaskie Realizacja kompleksowej usługi rezerwacji i dostawy biletów lotniczych i usługi hotelarskiej na rzecz trzech członków delegacji Muzeum Pamięci Sybiru do Francji (zwanych dalej podróż...
10343683 2024-04-05
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie SA.2217.75.2023 Dzierżawa części budynku obsługi turystów z przeznaczeniem na prowadzenie działalności usługowo-gastronomicznej w Wilczym Szańcu w Gierłoży. PRZEDMIOT POSTĘPOWAN...
10289006 2024-04-05
godz. 12:00
Mazowieckie Obsługa maksymalnie 191 szkoleń jednodniowych organizowanych przez Mazowiecką Jednostkę Wdrażania Programów Unijnych Przedmiotem zamówienia jest zakup usługi polegającej na wynaję...
10340349 2024-04-05
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Świadczenie kompleksowych usług w zakresie dostaw materiałów hotelowych w okresie 01.05.2024 r. - 30.04.2026 r. dla promów pasażersko - samochodowych
10374649 2024-04-08
godz. 09:00
Mazowieckie Wyłonienie Wykonawcy do organizacji: Łącznie 10 szkoleń 2-dniowych w Warszawie, w tym 8 szkoleń 2-dniowych każde maksymalnie dla 100 osób oraz 2 szkoleń 2 dniowych, każde maksymalni...
10365317 2024-04-09
godz. 08:00
Pomorskie Dzierżawa: lokalu użytkowego z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej i handlowej na terenie Arboretum Wirty - Nadleśnictwa Kaliska
10271236 2024-04-18
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Zapewnienie obsługi gastronomicznej podczas imprezy masowej pn. Zlot Motocykli Nad Zalewem w Polanowie w dniach 12.07.2024 r. od godz. 1000 do 14.07.2024 r. do godz. 1200 dla około 2000 os...