Zlecenie 8409509 - Szanowni Państwo, Instytut Rozwoju i Innowacji Euro-Konsult...
(zakończone) | Zamówienie 8409509|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-09-21 |
przedmiot zlecenia | Szanowni Państwo, Instytut Rozwoju i Innowacji Euro-Konsult Sp. o. o., w ramach realizacji projektu „Aktywizacja młodzieży NEET” O ś priorytetowa: I. Rynek pracy otwarty dla wszystkich, Działanie: 1.2 Wsparcie osób młodych na regionalnym rynku pracy, Poddziałanie: 1.2.1 Wsparcie udzielane z Europejskiego Funduszu Społecznego, realizowanym na terenie województwa kujawsko-pomorskiego zaprasza do składania ofert na usługi będące przedmiotem zamówienia. Wsparciem zostanie objętych 12 osób, są to wyłącznie młode osoby fizyczne, zamieszkujące na obszarze województwa kujawsko-pomorskiego (w rozumieniu przepisów Kodeksu Cywilnego), w tym osoby z niepełnosprawnościami, w wieku 15-29 lat. Projekt jest skierowany wyłącznie do osób biernych zawodowo, które nie uczestniczą w kształceniu i szkoleniu tzw. młodzież NEET, zgodnie z definicją osoby z kategorii NEET przyjętą w PO WER 2014-2020. I. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA: Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej dla 12 Uczestników Projektu: 2 grupy szkoleniowe liczące po 6 osób. FORMA REALIZACJI: • Maksymalna liczba porcji – 240 posiłków. • Usługa cateringu powinna spełniać następujące wymagania: obiad powinien składać się z: zupy – jedna porcja minimum 300g/osobę, dania głównego – danie mięsne – jedna porcja minimum 120g /osobę lub danie nie mięsne – jedna porcja minimum 120 g/osobę (o konieczności przygotowania dania niemięsnego, Wykonawca zostanie poinformowany niezwłocznie po otrzymaniu informacji od Uczestników/czek projektu), dodatki – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kluski śląskie – jedna por-cja minimum 150g/osobę, dodatku warzywnego – np. surówki, sałatki - jedna porcja minimum 120 g/osobę. obiad (zupa i drugie danie) powinien być dostarczony w styropianowym jednorazowym opakowaniu. Do niego dołączone powinny być jednorazowe sztućce (łyżka, widelec, nóż), oraz serwetki. Obiad powinien być ciepły i dostarczony w dniu i godzinie określonej przez Zamawiającego. • Serwis kawowy powinien obejmować: kawę, herbatę, mleko do kawy, cukier, wodę mineralną (minimum 0.5 litra wody/osobę), ciastka kruche bankietowe (minimum 100 g/osobę). • W ramach serwisu kawowego powinny zostać dostarczone: kubki styropianowe do gorących napojów, łyżeczki jednorazowe, talerzyki jednorazowe. • Wykonawca zobowiązany jest do każdorazowego odbioru we własnym zakresie i na własny koszt resztek i opakowań po spożytych posiłkach. • Liczba dostarczanych posiłków będzie uzależniona od frekwencji na zajęciach – Zamawiający będzie zgłaszał zapotrzebowanie w dniu szkolenia do godz. 10.00. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55320000, 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |