Zlecenie 7298652 - Świadczenie usługi wyżywienia dla uczestników szkoleń w...
(zakończone) | Zamówienie 7298652|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-23 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usługi wyżywienia dla uczestników szkoleń w ramach projektu „Nic o nas bez nas – podnoszenie kompetencji przedstawicie li organizacji pozarządowych w procesie prawa” w Starej Dąbrowie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie wyżywienia dla uczestników szkoleń w ramach projektu „Nic o nas bez nas – podnoszenie kompetencji przedstawicieli organizacji pozarządowych w procesie prawa”, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, działanie 2.16 Usprawnienie procesu stanowienia prawa. Usługa gastronomiczna dotyczy przygotowania i zaserwowanie posiłków dla grupy 25+/- 5 osób Zakres zamówienia obejmuje zagwarantowanie: - wyżywienia Grupa docelowa: 25+/- 5 osób Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie usługi noclegu oraz sali na warsztaty dla 25 +/-5 osób w terminie 1-2 luty 2020 roku. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest realizacja zlecenia polegającego na zapewnieniu wyżywienia dla 25+/- 5 osób w terminie 1-2 luty 2020 roku w Starej Dąbrowie. Wyżywienia dla uczestników szkolenia zawiera: • 2 przerwy kawowe - w ramach serwisu kawowego będzie zapewniona: herbata (różne rodzaje – czarna, zielona, owocowa/ziołowa), kawa, mleko, cytryna, cukier, słodzik, napoje typu woda oraz soki owocowe, ciastka (min. 2 rodzaje). Wykonawca zapewni obsługę, która będzie na bieżąco sprzątać i uzupełniać serwis kawowy. Serwis kawowy podczas spotkania powinien być dostępny dla uczestników co najmniej pół godziny przed rozpoczęciem spotkania. • dwudaniowego obiadu w sobotę i niedzielę, a w przypadku zjazdu dwudniowego jeden obiad, w skład którego wejdzie zupa oraz drugie danie wraz z deserem i napojami (woda, soki, kawa z ekspresu, herbata). • Śniadanie oraz kolację zawierająca kawę, herbatę, napoje zimne, pieczywo mieszane, ser, wędlinę, warzywa, masło, dżem/miód. Usługa wyżywienia powinna też obejmować w swojej cenie estetyczne podanie na zastawie nie szkodzącej środowisku naturalnemu w przestrzeni szkoleniowej, w bezpieczny z punktu widzenia wyjść ewakuacyjnych sposób. Zamawiający zastrzega sobie zamówienie posiłków, dostosowanych do diet uczestników, np. wegańska, bezglutenowa. Planowane jest przeprowadzenie łącznie 26 szkoleń do 31 grudnia 2020 roku. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |