Przetarg 8288243 - „Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla Szpitala...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8288243
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2021-07-23 |
przedmiot ogłoszenia | „Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla Szpitala Specjalistycznego nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego, Zakładu Opiekuńczo Leczniczego przy Al. Legionów 49 w Bytomiu” Numer referencyjny: ZP/07/2021 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie żywienia pacjentów dla Szpitala Specjalistycznego nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego, Zakładu Opiekuńczo- Leczniczego Legionów 49 w Bytomiu, na okres 12 miesięcy licząc od dnia zawarcia umowy. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie żywienia pacjentów dla Szpitala Specjalistycznego nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego, Zakładu Opiekuńczo- Leczniczego Legionów 49 w Bytomiu, na okres 12 miesięcy licząc od dnia zawarcia umowy. **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2021/S 146-388988 z dnia 2021-07-30: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: III.1.3 Zamiast: Wykaz i krótki opis kryteriów kwalifikacji: W okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem jej wartości, przedmiotu, daty wykonania i podmiotu, na rzecz którego usługa została wykonana z załączeniem dowodu, czy została wykonana lub jest wykonywana należycie: — wykonał jedną usługę, o tym samym charakterze co do przedmiotu zamówienia przez co Zamawiający rozumie wykonanie usługi w zakresie żywienia pacjentów o wartości minimum 3 000 000,00 PLN brutto przez okres 36 miesięcy, — dysponuje osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia, w szczególności odpowiedzialnych za świadczenia usługi, tj. dietetyka, kucharza, osób odpowiedzialnych za kontrolę jakości, realizację dostawy, wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia NIEzbędnego dla wykonania zamówienia, a TAKże zakresu wykonywanych przez NIE czynności oraz informacje do dysponowania tymi osobami. Jednocześnie w trakcie realizacji zamówienia zobowiązuję się informować o ewentualnych zmianach w składzie osób realizujących przedmiot zamówienia. Na podstawie art. 95 ust. 1 oraz w związku z art. 281 ust. 1 pkt 7 ustawy Pzp. Zamawiający wymaga zatrudnienia na podstawie umowy o pracę (na pełen etat) przez wykonawcę lub podwykonawcę osoby wykonujących czynności w trakcie realizacji zamówienia na usługi w zakresie żywienia pacjentów dla Szpitala Specjalistycznego Nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego, Zakładu Opiekuńczo Leczniczego przy Al. Legionów 49 w Bytomiu (załącznik nr 5 do specyfikacji) wykaz wszystkich środków, jakich wykonawca zamierza używać do wykonania zamówienia, wpis do Rejestru Wyrobów Medycznych, Produktów Biobójczych lub inny dokument potwierdzający dopuszczenie do obrotu na terenie Polski lub Unii Europejskiej oraz deklarację zgodności CE dla Środków dezynfekcyjnych do kontaktu z żywnością, aktualne karty charakterystyk wszystkich środków, jakie będą używane do realizacji zamówienia w odniesieniu do klasyfikacji i etykietowania mieszanin zgodnie z Rozporządzeniem 1272/2008/WE (CLP).Bytom Powinno być: Wykaz i krótki opis kryteriów kwalifikacji: — w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem jej wartości, przedmiotu, daty wykonania i podmiotu, na rzecz którego usługa została wykonana z załączeniem dowodu, czy została wykonana lub jest wykonywana należycie, wykonał jedną usługę, o tym samym charakterze co do przedmiotu zamówienia przez co Zamawiający rozumie wykonanie usługi w zakresie żywienia pacjentów o wartości minimum 3 000 000,00 PLN brutto przez okres 36 miesięcy; — dysponuje osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia, w szczególności odpowiedzialnych za świadczenia usługi, tj.dwóch dietetyków, dwóch kucharzy, osoba odpowiedzialna za: kontrolę jakości, realizację dostawy, wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia NIEzbędnego dla wykonania zamówienia, a TAKże zakresu wykonywanych przez NIE czynności oraz informacją o podstawie dysponowania tymi osobami. Jednocześnie w trakcie realizacji zamówienia Wykonawca zobowiązany jest informować o ewentualnych zmianach w składzie osób realizujących przedmiot zamówienia. Na podstawie art. 95 ust. 1 oraz w związku z art. 281 ust. 1 pkt 7 ustawy Pzp. Zamawiający wymaga zatrudnienia na podstawie umowy o pracę (na pełen etat) przez wykonawcę lub podwykonawcę osób wykonujących czynności w trakcie realizacji zamówienia na usługi w zakresie żywienia pacjentów dla Szpitala Specjalistycznego nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego, Zakładu Opiekuńczo Leczniczego przy Al. Legionów 49 w Bytomiu (załącznik nr 5 do specyfikacji); — wykaz wszystkich środków, jakich wykonawca zamierza używać do wykonania zamówienia, wpis do Rejestru Wyrobów Medycznych, Produktów Biobójczych lub inny dokument potwierdzający dopuszczenie do obrotu na terenie Polski lub Unii Europejskiej oraz deklarację zgodności CE dla Środków dezynfekcyjnych do kontaktu z żywnością, aktualne karty charakterystyk wszystkich środków, jakie będą używane do realizacji zamówienia w odniesieniu do klasyfikacji i etykietowania mieszanin zgodnie z rozporządzeniem 1272/2008/WE (CLP).Bytom. Numer sekcji: IV.2.2 Zamiast: Data: 25/08/2021 Czas lokalny: 09:30 Powinno być: Data: 01/09/2021 Czas lokalny: 09:30 Numer sekcji: IV.2.7 Zamiast: Data: 25/08/2021 Czas lokalny: 10:00 Powinno być: Data: 01/09/2021 Czas lokalny: 10:00 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2021/S 162-427494 z dnia 2021-08-23: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: IV.2.2 Zamiast: Data: 01/09/2021 Czas lokalny: 09:30 Powinno być: Data: 30/09/2021 Czas lokalny: 09:30 Numer sekcji: IV.2.7 Zamiast: Data: 01/09/2021 Czas lokalny: 10:00 Powinno być: Data: 30/09/2021 Czas lokalny: 10:00 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2021/S 182-474338 z dnia 2021-09-20: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: IV.2.2 Zamiast: Data: 30/09/2021 Czas lokalny: 09:30 Powinno być: Data: 08/10/2021 Czas lokalny: 09:30 Numer sekcji: IV.2.7 Zamiast: Data: 30/09/2021 Czas lokalny: 10:00 Powinno być: Data: 08/10/2021 Czas lokalny: 10:00 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2021/S 199-520150 z dnia 2021-10-13: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: IV.2.2 Zamiast: Data: 01/09/2021 Czas lokalny: 09:30 Powinno być: Data: 13/10/2021 Czas lokalny: 09:30 Numer sekcji: IV.2.7 Zamiast: Data: 01/09/2021 Czas lokalny: 10:00 Powinno być: Data: 13/10/2021 Czas lokalny: 10:00 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55322000, 55521200 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |