Przetarg 8288243 - „Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla Szpitala...

   
Analizuj Zamówienie 8288243 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2021-07-23
przedmiot ogłoszenia
„Świadczenie usługi w zakresie żywienia dla Szpitala Specjalistycznego nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego,
Zakładu Opiekuńczo Leczniczego przy Al. Legionów 49 w Bytomiu” Numer referencyjny: ZP/07/2021
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie żywienia pacjentów dla Szpitala Specjalistycznego nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego, Zakładu Opiekuńczo- Leczniczego Legionów 49 w Bytomiu, na okres 12 miesięcy licząc od dnia zawarcia umowy.
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi w zakresie żywienia pacjentów dla Szpitala Specjalistycznego nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego, Zakładu Opiekuńczo- Leczniczego Legionów 49 w Bytomiu, na okres 12 miesięcy licząc od dnia zawarcia umowy.
****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie TED nr 2021/S 146-388988 z dnia 2021-07-30:
Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu
Numer sekcji: III.1.3
Zamiast:
Wykaz i krótki opis kryteriów kwalifikacji:
W okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem jej wartości, przedmiotu, daty wykonania i podmiotu, na rzecz którego usługa została wykonana z załączeniem dowodu, czy została wykonana lub jest wykonywana należycie:
— wykonał jedną usługę, o tym samym charakterze co do przedmiotu zamówienia przez co Zamawiający rozumie wykonanie usługi w zakresie żywienia pacjentów o wartości minimum 3 000 000,00 PLN brutto przez okres 36 miesięcy,
— dysponuje osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia, w szczególności odpowiedzialnych za świadczenia usługi, tj. dietetyka, kucharza, osób odpowiedzialnych za kontrolę jakości, realizację dostawy, wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia NIEzbędnego dla wykonania zamówienia, a TAKże zakresu wykonywanych przez NIE czynności oraz informacje do dysponowania tymi osobami. Jednocześnie w trakcie realizacji zamówienia zobowiązuję się informować o ewentualnych zmianach w składzie osób realizujących przedmiot zamówienia. Na podstawie art. 95 ust. 1 oraz w związku z art. 281 ust. 1 pkt 7 ustawy Pzp. Zamawiający wymaga zatrudnienia na podstawie umowy o pracę (na pełen etat) przez wykonawcę lub podwykonawcę osoby wykonujących czynności w trakcie realizacji zamówienia na usługi w zakresie żywienia pacjentów dla Szpitala Specjalistycznego Nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego, Zakładu Opiekuńczo Leczniczego przy Al. Legionów 49 w Bytomiu (załącznik nr 5 do specyfikacji) wykaz wszystkich środków, jakich wykonawca zamierza używać do wykonania zamówienia, wpis do Rejestru Wyrobów Medycznych, Produktów Biobójczych lub inny dokument potwierdzający dopuszczenie do obrotu na terenie Polski lub Unii Europejskiej oraz deklarację zgodności CE dla Środków dezynfekcyjnych do kontaktu z żywnością, aktualne karty charakterystyk wszystkich środków, jakie będą używane do realizacji zamówienia w odniesieniu do klasyfikacji i etykietowania mieszanin zgodnie z Rozporządzeniem 1272/2008/WE (CLP).Bytom
Powinno być:
Wykaz i krótki opis kryteriów kwalifikacji:
— w okresie ostatnich 3 lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem jej wartości, przedmiotu, daty wykonania i podmiotu, na rzecz którego usługa została wykonana z załączeniem dowodu, czy została wykonana lub jest wykonywana należycie, wykonał jedną usługę, o tym samym charakterze co do przedmiotu zamówienia przez co Zamawiający rozumie wykonanie usługi w zakresie żywienia pacjentów o wartości minimum 3 000 000,00 PLN brutto przez okres 36 miesięcy;
— dysponuje osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia, w szczególności odpowiedzialnych za świadczenia usługi, tj.dwóch dietetyków, dwóch kucharzy, osoba odpowiedzialna za: kontrolę jakości, realizację dostawy, wraz z informacjami na temat ich kwalifikacji zawodowych, doświadczenia i wykształcenia NIEzbędnego dla wykonania zamówienia, a TAKże zakresu wykonywanych przez NIE czynności oraz informacją o podstawie dysponowania tymi osobami. Jednocześnie w trakcie realizacji zamówienia Wykonawca zobowiązany jest informować o ewentualnych zmianach w składzie osób realizujących przedmiot zamówienia. Na podstawie art. 95 ust. 1 oraz w związku z art. 281 ust. 1 pkt 7 ustawy Pzp. Zamawiający wymaga zatrudnienia na podstawie umowy o pracę (na pełen etat) przez wykonawcę lub podwykonawcę osób wykonujących czynności w trakcie realizacji zamówienia na usługi w zakresie żywienia pacjentów dla Szpitala Specjalistycznego nr 1 przy ul. Żeromskiego 7 w Bytomiu, Szpitala Zakaźnego, Zakładu Opiekuńczo Leczniczego przy Al. Legionów 49 w Bytomiu (załącznik nr 5 do specyfikacji);
— wykaz wszystkich środków, jakich wykonawca zamierza używać do wykonania zamówienia, wpis do Rejestru Wyrobów Medycznych, Produktów Biobójczych lub inny dokument potwierdzający dopuszczenie do obrotu na terenie Polski lub Unii Europejskiej oraz deklarację zgodności CE dla Środków dezynfekcyjnych do kontaktu z żywnością, aktualne karty charakterystyk wszystkich środków, jakie będą używane do realizacji zamówienia w odniesieniu do klasyfikacji i etykietowania mieszanin zgodnie z rozporządzeniem 1272/2008/WE (CLP).Bytom.
Numer sekcji: IV.2.2
Zamiast:
Data: 25/08/2021
Czas lokalny: 09:30
Powinno być:
Data: 01/09/2021
Czas lokalny: 09:30
Numer sekcji: IV.2.7
Zamiast:
Data: 25/08/2021
Czas lokalny: 10:00
Powinno być:
Data: 01/09/2021
Czas lokalny: 10:00

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie TED nr 2021/S 162-427494 z dnia 2021-08-23:
Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu
Numer sekcji: IV.2.2
Zamiast:
Data: 01/09/2021
Czas lokalny: 09:30
Powinno być:
Data: 30/09/2021
Czas lokalny: 09:30
Numer sekcji: IV.2.7
Zamiast:
Data: 01/09/2021
Czas lokalny: 10:00
Powinno być:
Data: 30/09/2021
Czas lokalny: 10:00

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie TED nr 2021/S 182-474338 z dnia 2021-09-20:
Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu
Numer sekcji: IV.2.2
Zamiast:
Data: 30/09/2021
Czas lokalny: 09:30
Powinno być:
Data: 08/10/2021
Czas lokalny: 09:30
Numer sekcji: IV.2.7
Zamiast:
Data: 30/09/2021
Czas lokalny: 10:00
Powinno być:
Data: 08/10/2021
Czas lokalny: 10:00

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie TED nr 2021/S 199-520150 z dnia 2021-10-13:
Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu
Numer sekcji: IV.2.2
Zamiast:
Data: 01/09/2021
Czas lokalny: 09:30
Powinno być:
Data: 13/10/2021
Czas lokalny: 09:30
Numer sekcji: IV.2.7
Zamiast:
Data: 01/09/2021
Czas lokalny: 10:00
Powinno być:
Data: 13/10/2021
Czas lokalny: 10:00
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55322000, 55521200
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10381103 2024-04-05
godz. 10:00
Podkarpackie „Usługa cateringowa – przygotowanie oraz dostarczanie wyżywienia” w ramach projektu pt.: „Sieć Klubów Seniora na terenie Gminy Jasło” 1. Przedmiotem zamówienia są usługi c...
10376679 2024-04-05
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług gastronomicznych oraz cateringowych na terenie Ośrodka w Rucianem – Nidzie wraz z prawem opcji Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług gastronomicznych oraz ...
10375370 2024-04-05
godz. 11:30
Małopolskie Zamówienie wyżywienia dla pracowników, emerytów/rencistów MPK S.A. wraz z uprawnionymi członkami rodzin przebywających na wczasach w zakładowym ośrodku wczasowym DW Patrycja w Zakop...
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...
10394880 2024-04-11
godz. 08:00
Warmińsko-Mazurskie Usługa żywienia pacjentów Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia pacjentów, w szczególności: przygotowywania z własnych produktów i codziennego dostarczania cało...
10393121 2024-04-11
godz. 09:00
Dolnośląskie Świadczenie usługi gastronomicznej w zakresie całodziennego wyżywienia dla funkcjonariuszy skierowanych do odbycia stażu adaptacyjnego w SPPP Legnica. Przedmiotem zamówienia jest świ...
10415695 2024-04-17
godz. 07:30
Mazowieckie Sukcesywne świadczenie usług cateringowych (śniadania). Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych polegających na zapewnieniu zestawów śniadaniowych ...
10401432 2024-04-19
godz. 00:00
Wielkopolskie Dni Nowych Skalmierzyc W związku z organizacją XXVIII Dni Nowych Skalmierzyc w dniu 29.06.2024 roku odbywających się na terenie Stadionu Miejsko-Gminnego mieszczącego się przy ul. Most...
10457296 2024-04-20
godz. 00:00
Małopolskie Świadczenie kompleksowej usługi cateringowej dla 62 osób w dniu 24.04.2024 w siedzibie Wykonawcy na terenie powiatu wielickiego.
10478799 2024-04-26
godz. 11:00
Dolnośląskie WCH.SEF.273.207.2024 Usługa cateringowa podczas 12th Polish-Korean Symposium on Organic Chemistry 14 maja 2024 r. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Zestaw kawowy I Zestaw kawowy I 100 szt. 2 Zest...