Zlecenie 6637156 - Świadczenie usługi udostępnienia pokoi hotelowych, sal...
(zakończone) | Zamówienie 6637156|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2019-03-11 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usługi udostępnienia pokoi hotelowych, sal szkoleniowych oraz zapewnienie wyżywienia dla uczestników Projektu „Zdrowa administracja podstawą skuteczności podmiotów leczniczych” w Nałęczowie Przedmiotem niniejszego zapytania ofertowego jest realizacja usługi polegającej na udostępnieniu sal szkoleniowych i pokoi hotelowych oraz zapewnieniu wyżywienia dla uczestników Projektu na potrzeby przeprowadzenia przez Zamawiającego szkoleń w Nałęczowie w terminach: 15-16 kwietnia 2019 r. i 17-18 kwietnia 2019 r., odbywających się w cyklach 2-dniowych realizowanych w ramach projektu nr POWR.05.02.00-00-0046/16 „Zdrowa administracja podstawą skuteczności podmiotów leczniczych” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) na lata 2014-2020, Działanie 5.2 Działania projakościowe i rozwiązania organizacyjne w systemie ochrony zdrowia, ułatwiające dostęp do niedrogich, trwałych oraz wysokiej jakości usług zdrowotnych, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do niniejszego zapytania ofertowego. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy, który zapewni dla uczestników projektu sale szkoleniowe, noclegi oraz wyżywienie w trakcie realizowanych szkoleń w Nałęczowie. Przedmiot zamówienia W ramach niniejszego zamówienia planowane jest udostępnienie sal szkoleniowych, pokoi hotelowych oraz wyżywienia dla ogółem 40 osób (po 1 grupie szkoleniowej 20 osobowej) uczestniczących w 2-dniowych szkoleniach w każdym z dwóch poniżej wymienionych terminów. Wymagania Zamawiającego dla zamówienia: 1. Lokalizacja: Nałęczów 2. Terminy: 15-16 kwietnia 2019 r. 17-18 kwietnia 2019 r. 3. Standard ośrodka konferencyjnego/hotelu: odpowiadający co najmniej standardowi 3-gwiazdkowemu, zgodnie z wymaganiami jakie mają spełniać obiekty na podstawie Rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dn. 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie. Obiekt powinien dysponować dwiema salami szkoleniowymi/konferencyjnymi oraz być dostosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych. 4. Na terenie ośrodka/hotelu lub w bezpośrednim jego sąsiedztwie istnieje możliwość bezpłatnego parkowania przez uczestników, którzy przyjadą na szkolenie prywatnym środkiem transportu. 5. Wszystkie usługi (gastronomiczne, konferencyjne, noclegowe) powinny być świadczone w jednym ośrodku/kompleksie. 6. Planowana liczba uczestników szkolenia w każdym terminie: Usługa gastronomiczna - Planowana liczba osób: 20 osób Usługa noclegowa- Planowana liczba osób: 20 osób Zamawiający dopuszcza zwiększenie liczebności grup do 30% w danym terminie. 6. Zakwaterowanie Pokoje jedno- i dwuosobowe z pełnym węzłem sanitarnym. Pokoje dwuosobowe z dwoma osobnymi łóżkami, zameldowanie według płci w pokojach dwuosobowych, w przypadku nieparzystej liczby uczestników w pokoju jednoosobowym. Pokoje jednoosobowe również dla osób ze zgłoszonymi niepełnosprawnościami lub innymi potrzebami zdrowotnymi. Uczestnicy będą korzystać z noclegów w dniach z 15 na 16 kwietnia 2019 r. i z 17 na 18 kwietnia 2019 r. Wyżywienie. - Śniadanie- serwowane, składające się przynajmniej z pieczywa, masła, twarożku, dżemu, wyboru serów i wędlin, min. jednego dania gorącego (typu jajecznica, parówki itp.), kawy, herbaty, śmietanki do kawy, soków, wody. - Obiad - w formie bufetu- różne menu na każdy dzień (w pierwszym oraz drugim dniu szkolenia), uwzględniające: a) zupę - co najmniej 250 ml na osobę, b) bufet zimny - 2 sałatki, c) bufet gorący - w tym danie mięsne, danie wegetariańskie, dodatki do dania głównego np. ziemniaki, ryż, makaron, kopytka, kluski śląskie, kasza gryczana, warzywa na parze, warzywa duszone, d) deser - np. ciasto, co najmniej 100 g na osobę, e) napoje: kawa, herbata, woda, soki owocowe. - Kolacja - w formie bufetu (w pierwszym dniu szkolenia) - składająca się przynajmniej z dania głównego na ciepło, pieczywa, , kawy, herbaty, śmietanki do kawy, soku, wody gazowanej i niegazowanej - Serwis kawowy - zapewnienie serwisu gastronomicznego dostępnego w godzinach trwania spotkania,: a) stołu, na którym będzie serwowana przerwa kawowa, w miejscu znajdującym się w bezpośrednim sąsiedztwie sali konferencyjnej, zastawa ceramiczna oraz szklana, sprzątanie, b) świeżo parzona, gorąca kawa w dzbankach lub kawa z ekspresu oraz herbata (min. 3 rodzaje herbat w torebkach), mleko do kawy, cytryna krojona w plasterki, cukier, c) soki owocowe w 3 rodzajach smakowych podawane w szklanych dzbankach, d) woda mineralna gazowana i niegazowana podawana w dzbankach lub butelkach szklanych (woda gazowana i niegazowana dostępna również na salach szkoleniowych w trakcie całego szkolenia) e) ciastka - min. 3 rodzaje. W przypadku wcześniejszego zgłoszenia przez uczestników szkolenia szczególnych potrzeb żywieniowych (wegetarianizm, cukrzyca, i in.) należy zapewnić odpowiednie menu. Każdorazowo Zamawiający zgłosi Wykonawcy liczbę osób wymagających specjalnych potrzeb żywieniowych. W trakcie każdego spotkania Wykonawca zapewni wyżywienie w postaci: 1 śniadania, 1 kolacji, 2 obiadów, 2 serwisów kawowych. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, hotelarstwo |
kody CPV | 55100000, 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |