Zlecenie 6637156 - Świadczenie usługi udostępnienia pokoi hotelowych, sal...

   
Zamówienie 6637156 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-03-11
przedmiot zlecenia
Świadczenie usługi udostępnienia pokoi hotelowych, sal szkoleniowych oraz zapewnienie wyżywienia dla uczestników Projektu „Zdrowa
administracja podstawą skuteczności podmiotów leczniczych” w Nałęczowie

Przedmiotem niniejszego zapytania ofertowego jest realizacja usługi polegającej na udostępnieniu sal szkoleniowych i pokoi hotelowych oraz zapewnieniu wyżywienia dla uczestników Projektu na potrzeby przeprowadzenia przez Zamawiającego szkoleń w Nałęczowie w terminach: 15-16 kwietnia 2019 r. i 17-18 kwietnia 2019 r., odbywających się w cyklach 2-dniowych realizowanych w ramach projektu nr POWR.05.02.00-00-0046/16 „Zdrowa administracja podstawą skuteczności podmiotów leczniczych” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój (PO WER) na lata 2014-2020, Działanie 5.2 Działania projakościowe i rozwiązania organizacyjne w systemie ochrony zdrowia, ułatwiające dostęp do niedrogich, trwałych oraz wysokiej jakości usług zdrowotnych, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera Załącznik Nr 1 do niniejszego zapytania ofertowego. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie wykonawcy, który zapewni dla uczestników projektu sale szkoleniowe, noclegi oraz wyżywienie w trakcie realizowanych szkoleń w Nałęczowie. Przedmiot zamówienia W ramach niniejszego zamówienia planowane jest udostępnienie sal szkoleniowych, pokoi hotelowych oraz wyżywienia dla ogółem 40 osób (po 1 grupie szkoleniowej 20 osobowej) uczestniczących w 2-dniowych szkoleniach w każdym z dwóch poniżej wymienionych terminów.
Wymagania Zamawiającego dla zamówienia:
1. Lokalizacja: Nałęczów
2. Terminy:
15-16 kwietnia 2019 r.
17-18 kwietnia 2019 r.
3. Standard ośrodka konferencyjnego/hotelu: odpowiadający co najmniej standardowi
3-gwiazdkowemu, zgodnie z wymaganiami jakie mają spełniać obiekty na podstawie Rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dn. 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie. Obiekt powinien dysponować dwiema salami szkoleniowymi/konferencyjnymi oraz być dostosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych.
4. Na terenie ośrodka/hotelu lub w bezpośrednim jego sąsiedztwie istnieje możliwość bezpłatnego parkowania przez uczestników, którzy przyjadą na szkolenie prywatnym środkiem transportu.
5. Wszystkie usługi (gastronomiczne, konferencyjne, noclegowe) powinny być świadczone w jednym ośrodku/kompleksie.
6. Planowana liczba uczestników szkolenia w każdym terminie:
Usługa gastronomiczna - Planowana liczba osób: 20 osób
Usługa noclegowa- Planowana liczba osób: 20 osób

Zamawiający dopuszcza zwiększenie liczebności grup do 30% w danym terminie.
6. Zakwaterowanie
Pokoje jedno- i dwuosobowe z pełnym węzłem sanitarnym. Pokoje dwuosobowe z dwoma osobnymi łóżkami, zameldowanie według płci w pokojach dwuosobowych,
w przypadku nieparzystej liczby uczestników w pokoju jednoosobowym. Pokoje jednoosobowe również dla osób ze zgłoszonymi niepełnosprawnościami lub innymi potrzebami zdrowotnymi.
Uczestnicy będą korzystać z noclegów w dniach z 15 na 16 kwietnia 2019 r. i z 17 na 18 kwietnia 2019 r.
Wyżywienie.
- Śniadanie- serwowane, składające się przynajmniej z pieczywa, masła, twarożku, dżemu, wyboru serów i wędlin, min. jednego dania gorącego (typu jajecznica, parówki itp.), kawy, herbaty, śmietanki do kawy, soków, wody.
- Obiad - w formie bufetu- różne menu na każdy dzień (w pierwszym oraz drugim dniu szkolenia), uwzględniające:
a) zupę - co najmniej 250 ml na osobę,
b) bufet zimny - 2 sałatki,
c) bufet gorący - w tym danie mięsne, danie wegetariańskie, dodatki do dania głównego np. ziemniaki, ryż, makaron, kopytka, kluski śląskie, kasza gryczana, warzywa na parze, warzywa duszone,
d) deser - np. ciasto, co najmniej 100 g na osobę,
e) napoje: kawa, herbata, woda, soki owocowe.
- Kolacja - w formie bufetu (w pierwszym dniu szkolenia) - składająca się przynajmniej z dania głównego na ciepło, pieczywa, , kawy, herbaty, śmietanki do kawy, soku, wody gazowanej i niegazowanej
- Serwis kawowy - zapewnienie serwisu gastronomicznego dostępnego w godzinach trwania spotkania,:
a) stołu, na którym będzie serwowana przerwa kawowa, w miejscu znajdującym się
w bezpośrednim sąsiedztwie sali konferencyjnej, zastawa ceramiczna oraz szklana, sprzątanie,
b) świeżo parzona, gorąca kawa w dzbankach lub kawa z ekspresu oraz herbata (min. 3 rodzaje herbat w torebkach), mleko do kawy, cytryna krojona w plasterki, cukier,
c) soki owocowe w 3 rodzajach smakowych podawane w szklanych dzbankach,
d) woda mineralna gazowana i niegazowana podawana w dzbankach lub butelkach szklanych (woda gazowana i niegazowana dostępna również na salach szkoleniowych
w trakcie całego szkolenia)
e) ciastka - min. 3 rodzaje.

W przypadku wcześniejszego zgłoszenia przez uczestników szkolenia szczególnych potrzeb żywieniowych (wegetarianizm, cukrzyca, i in.) należy zapewnić odpowiednie menu. Każdorazowo Zamawiający zgłosi Wykonawcy liczbę osób wymagających specjalnych potrzeb żywieniowych.

W trakcie każdego spotkania Wykonawca zapewni wyżywienie w postaci: 1 śniadania,
1 kolacji, 2 obiadów, 2 serwisów kawowych.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo
kody CPV 55100000, 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10376115 2024-04-05
godz. 10:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest usługa hotelarska polegająca na zapewnieniu noclegu ze śniadaniem w Jeleniej Górze, dla uczestników imprezy pn. „[RE]ZYDENCJE_[SN]y_[PL]atona” organizow...
10387692 2024-04-08
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Świadczenie usługi kompleksowego przygotowania i przeprowadzenia 2 wydarzeń dot. wizyt studyjnych związanych z projektem realizowanym w ramach Krajowego Planu Odbudowy i Zwiększania Odp...
10416331 2024-04-12
godz. 09:00
Wielkopolskie Wynajem pomieszczeń stołówki (w tym kuchnia i wiata stołówkowa) Ośrodka Dydaktyczno-Socjalnego w Chycinie, gmina Bledzew, z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej...
10402736 2024-04-15
godz. 09:00
Mazowieckie Zapewnienie noclegu, wyżywienia i sal dydaktycznych dla nauczycieli Szkół Polskich uczestniczących w szkoleniu Laboratoria Przyszłości. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie nocleg...
10439697 2024-04-17
godz. 12:00
Wielkopolskie Zapytanie ofertowe na organizację szkolenia wraz z zapewnieniem noclegu dla pracowników Wielkopolskiego Funduszu Rozwoju sp. z o.o. oraz Pośredników Finansowych
10424738 2024-04-18
godz. 12:00
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usług hotelarskich, noclegowych, gastronomicznych wraz z wynajmem sali wykładowo – szkoleniowej w ramach projektu „Dialog PLUS – wzmocnienie ...
10402446 2024-04-18
godz. 12:00
Wielkopolskie Świadczenie usług hotelarsko – restauracyjnych dla celów spotkania oraz zapewnienie sali konferencyjnej w miejscowości Warszawa w dniu 22 maja 2024r. Świadczenie usług hotelarsko ...
10433322 2024-04-22
godz. 10:00
Dolnośląskie Pośrednictwo w organizacji spotkań Grupy Roboczej ds. inteligentnych specjalizacji i Grupy Ekspertów ds. DSI 2030 w ramach projektu "Innowacyjny Dolny Śląsk" Przedmiotem zamówienia je...
10461592 2024-04-25
godz. 23:59
Mazowieckie Świadczenie usługi w zakresie wynajmu pomieszczeń na Zajęcia AR, organizowane przez Fundację Aktywnej Rehabilitacji FAR
10461678 2024-04-26
godz. 16:00
Mazowieckie Zapewnienie zakwaterowania i wyżywienia dla 40 osób w pokojach jedno i dwuosobowych z pełnym węzłem sanitarnym w terminie od 3 do 17.08.2024 r. we Władysławowie (województwo pomorski...