Zlecenie 7292887 - Świadczenie usługi noclegu ze śniadaniem (wraz z...
(zakończone) | Zamówienie 7292887|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-21 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usługi noclegu ze śniadaniem (wraz z udostępnieniem sal na warsztaty) oraz wyżywieniem dla uczestników szkoleń w ramac h projektu „Nic o nas bez nas – podnoszenie kompetencji przedstawicieli organizacji pozarządowych w procesie prawa” w Szczecinie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi noclegu ze śniadaniem (wraz z udostępnieniem sal na warsztaty) oraz wyżywieniem dla uczestników szkoleń w ramach projektu „Nic o nas bez nas – podnoszenie kompetencji przedstawicieli organizacji pozarządowych w procesie prawa”, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020, działanie 2.16 Usprawnienie procesu stanowienia prawa. Usługa gastronomiczna dotyczy przygotowania i zaserwowanie posiłków dla grupy 17 +/- 5 osób Zakres zamówienia obejmuje zagwarantowanie: - sal szkoleniowych - zakwaterowania i wyżywienia w terminach: 07-09 luty 2020 28 luty-1 marca 2020 28-29 marca 2020 17-19 kwietnia 2020 Grupa docelowa: 17 +/- 5 osób Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie usługi noclegu ze śniadaniem, wyżywienia oraz sali na warsztatów dla 17 +/-5 osób w terminach: 07-09 luty 2020 28 luty-1 marca 2020 28-29 marca 2020 17-19 kwietnia 2020 Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest realizacja zlecenia polegającego na zapewnieniu wyżywienia, noclegu ze śniadaniem oraz sali szkoleniowej dla 17 +/- 5 osób w terminach wymienionych powyżej na terenie miasta SZCZECIN Preferujemy przeprowadzenie szkolenia oraz zapewnienie noclegu oraz wyżywienia w tym samym obiekcie. Jeśli nie będzie to możliwe, dopuszczamy możliwość przeprowadzenia szkolenia w odrębnej Sali, nie dalej jednak niż 500 metrów od obiektu w którym jest nocleg. Planowane jest przeprowadzenie łącznie 26 szkoleń do 31 grudnia 2020 roku. Wyżywienia dla uczestników szkolenia zawiera: • 2 przerwy kawowe - w ramach serwisu kawowego będzie zapewniona: herbata (różne rodzaje – czarna, zielona, owocowa/ziołowa), kawa, mleko, cytryna, cukier, słodzik, napoje typu woda oraz soki owocowe, ciastka (min. 2 rodzaje). Wykonawca zapewni obsługę, która będzie na bieżąco sprzątać i uzupełniać serwis kawowy. Serwis kawowy podczas spotkania powinien być dostępny dla uczestników co najmniej pół godziny przed rozpoczęciem spotkania. • dwudaniowego obiadu w sobotę i niedzielę, w skład którego wejdzie zupa oraz drugie danie wraz z deserem i napojami (woda, soki, kawa z ekspresu, herbata). • Śniadania oraz kolacje zawierająca kawę, herbatę, napoje zimne, pieczywo mieszane, ser, wędlinę, warzywa, masło, dżem/miód. Usługa wyżywienia powinna też obejmować w swojej cenie estetyczne podanie na zastawie nie szkodzącej środowisku naturalnemu w przestrzeni szkoleniowej, w bezpieczny z punktu widzenia wyjść ewakuacyjnych sposób. Zamawiający zastrzega sobie zamówienie posiłków, dostosowanych do diet uczestników, np. wegańska, bezglutenowa. Nocleg musi spełniać poniższe kryteria: Zakwaterowanie w dwu/trzy/czteroosobowych pokojach z łazienką w pokoju; w maksymalnym standardzie 3* z infrastrukturą dostosowaną do wymogów osób z niepełnosprawnością, w tym osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Sala szkoleniowa musi spełniać poniższe kryteria: Sala szkoleniowa z dostępem do światła dziennego. Miejsce szkolenia w SZCZECIN z wygodnym dojazdem, z infrastrukturą dostosowaną do wymogów osób z niepełnosprawnością, w tym osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje |
kody CPV | 55000000, 55100000, 55120000, 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |