Przetarg 8412938 - Świadczenie usługi cateringu dla uczestników szkoleń...

   
Analizuj Zamówienie 8412938 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2021-09-22
przedmiot ogłoszenia
Świadczenie usługi cateringu dla uczestników szkoleń żeglarskich w ramach projektu „Pomorskie Żagle Wiedzy – wsparcie regionalne”
– edycja 2021

Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń żeglarskich. Przedmiotowa usługa będzie świadczona na terenie Narodowego Centrum Żeglarstwa AWFiS, ul. Stogi 20, 80-642 Gdańsk. Zamawiający udostępni pomieszczenie – stołówkę, w której posiłki będą wydawane i konsumowane. Zamawiający zapewnia podłączenie urządzeń do źródła prądu (expres do kawy, samowar itp.). Zamawiający nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów związanych ze świadczeniem usługi (np. koszty transportu, przygotowania posiłków, obsługi szkolenia itp.). Wszelkie koszty związane z przygotowaniem, przeprowadzeniem oraz rozliczeniem wykonywanej usługi cateringowej ponosi Wykonawca.Maksymalna liczba uczestników szkoleń żeglarskich: 36 osób, minimalna liczba uczestników 18 osób. Uczestnikami są osoby dorosłe. Szkolenie trwa 3 dni (25-27.10.2021 r.). Maksymalna ilość całodziennych wyżywień – 36 osób x 3 dni =108 szt. Minimalna ilość całodziennych wyżywień – 18 osób x 3 dni =54 szt.Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany (tj. zmniejszenia) ilości posiłków zapotrzebowanych na szkolenie. Liczba uczestników szkolenia zostanie przekazana Wykonawcy najpóźniej 3 dni przed rozpoczęciem szkolenia.W przypadku stosowania przez poszczególnych uczestników szkolenia diety specjalistycznej spowodowanej chorobą uczestnika np. celiaklia, cukrzyca, nietolerancja laktozy lub stosowania diety wegetariańskiej, Wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla nich odpowiednie dania zastępcze. Liczba uczestników będących na specjalistycznych dietach zostanie podana Wykonawcy najpóźniej 3 dni przed rozpoczęciem szkolenia.Usługa cateringowa zawiera w szczególności usługę przygotowania, dostarczenia produktów i posiłków oraz wydania posiłków. Usługa obejmuje zapewnienie uczestnikom szkolenia trzech posiłków dziennie, tj.: śniadanie, obiad, kolacja oraz 1 serwisu kawowego dziennie.

BZP.260.6.2021
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55520000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10383524 2024-04-02
godz. 14:00
Mazowieckie Usługa cateringowa świadczona w dniu 05.04.2024 r. w godzinach 10:00 – 19:00 w Warszawie przy ul. Chodakowskiej 35 w hali Labo Przedmiotem zamówienia jest jednorazowa usługa cateringu...
10368755 2024-04-05
godz. 15:00
Małopolskie Zapewnienie usługi cateringowej w postaci przerwy kawowej i obiadu dla 20 osób na dwóch szkoleniach (po jednym w kwietniu i wrześniu) w Ośrodku Edukacyjnym Gorczańskiego Parku Narodowe...
10401994 2024-04-11
godz. 14:00
Śląskie usługa dostawy i obsługi cateringu dla 45 osób na konferencję w Katowicach w dniu 18.04.2024 r.
10396054 2024-04-12
godz. 09:00
Podkarpackie Usługa cateringowa, przygotowanie i dowóz zbiorowego żywienia dla uczestników imprez cyklicznych i okolicznościowych organizowanych przez Centrum Młodzieży w Rzeszowie na rok 2024.
10428374 2024-04-19
godz. 09:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych świadczonych na terenie Polski dla Narodowego Instytutu Dziedzictwa2. Szczegółowy zakres, warunki i sposób realizacji pr...
10425436 2024-04-19
godz. 10:00
Śląskie Sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas warsztatów i spotkań organizowanych na terenie miasta Katowice w ramach projektu pn. Skoordynowane wsparcie pre i post adopcyjne. 1. P...
10395923 2024-04-22
godz. 00:00
Podlaskie Usługa polegająca na kompleksowej obsłudze gastronomicznej wraz ze sprzedażą piwa podczas imprezy masowej Festyn Łap Lato z okazji Dni Łap 2024. Po stronie Wykonawcy leży: Sprzedaż ...
10432520 2024-04-22
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi hotelowo - restauracyjnych dla uczestników XXXVIII Krajowego Seminarium Malakologicznego. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usług hotelowo - restauracyjnych...
10452468 2024-04-25
godz. 23:59
Dolnośląskie 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki,...
10445652 2024-04-26
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum. Przedmiotem zamówienia jest:Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji Studenckie Onko-Forum w dniac...