Przetarg 8412938 - Świadczenie usługi cateringu dla uczestników szkoleń...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8412938
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2021-09-22 |
przedmiot ogłoszenia | Świadczenie usługi cateringu dla uczestników szkoleń żeglarskich w ramach projektu „Pomorskie Żagle Wiedzy – wsparcie regionalne” – edycja 2021 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń żeglarskich. Przedmiotowa usługa będzie świadczona na terenie Narodowego Centrum Żeglarstwa AWFiS, ul. Stogi 20, 80-642 Gdańsk. Zamawiający udostępni pomieszczenie – stołówkę, w której posiłki będą wydawane i konsumowane. Zamawiający zapewnia podłączenie urządzeń do źródła prądu (expres do kawy, samowar itp.). Zamawiający nie ponosi żadnych dodatkowych kosztów związanych ze świadczeniem usługi (np. koszty transportu, przygotowania posiłków, obsługi szkolenia itp.). Wszelkie koszty związane z przygotowaniem, przeprowadzeniem oraz rozliczeniem wykonywanej usługi cateringowej ponosi Wykonawca.Maksymalna liczba uczestników szkoleń żeglarskich: 36 osób, minimalna liczba uczestników 18 osób. Uczestnikami są osoby dorosłe. Szkolenie trwa 3 dni (25-27.10.2021 r.). Maksymalna ilość całodziennych wyżywień – 36 osób x 3 dni =108 szt. Minimalna ilość całodziennych wyżywień – 18 osób x 3 dni =54 szt.Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany (tj. zmniejszenia) ilości posiłków zapotrzebowanych na szkolenie. Liczba uczestników szkolenia zostanie przekazana Wykonawcy najpóźniej 3 dni przed rozpoczęciem szkolenia.W przypadku stosowania przez poszczególnych uczestników szkolenia diety specjalistycznej spowodowanej chorobą uczestnika np. celiaklia, cukrzyca, nietolerancja laktozy lub stosowania diety wegetariańskiej, Wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla nich odpowiednie dania zastępcze. Liczba uczestników będących na specjalistycznych dietach zostanie podana Wykonawcy najpóźniej 3 dni przed rozpoczęciem szkolenia.Usługa cateringowa zawiera w szczególności usługę przygotowania, dostarczenia produktów i posiłków oraz wydania posiłków. Usługa obejmuje zapewnienie uczestnikom szkolenia trzech posiłków dziennie, tj.: śniadanie, obiad, kolacja oraz 1 serwisu kawowego dziennie. BZP.260.6.2021 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |