Zlecenie 8403682 - Świadczenie usługi cateringowej wraz z dostarczeniem i...

   
Zamówienie 8403682 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-09-17
przedmiot zlecenia
Świadczenie usługi cateringowej wraz z dostarczeniem i obsługą kelnerską podczas konferencji. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 1. Przedm
iotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z dostarczeniem i obsługą kelnerską podczas konferencji realizowanej w ramach projektu pozakonkursowego pn. „Koordynacja sektora ekonomii społecznej w województwie podkarpackim w latach 2020-2022” współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach RPO WP 2014-2020. 2. Od Wykonawcy wymaga się zapewnienia serwisu kawowego dla max. 100 osób, zastawy jednorazowej (kubki do kawy/herbaty odporne na ciepło oraz kubki do soków/wody, talerze papierowe, tekturowe lub biodegradowalne, sztućce drewniane (widelce, łyżeczki) wraz z rozłożeniem przed i złożeniem serwisu kawowego po konferencji. 3. W ramach serwisu kawowego Zamawiający wymaga zapewnienia minimum: herbata ekspresowa (różnego rodzaju) oraz kawa (rozpuszczalna i mielona) bez ograniczeń, mleko i/lub śmietanka do kawy, warnik z wrzątkiem, cytryna, cukier, woda mineralna w butelkach, gazowana i niegazowana (500 ml na osobę), sok z kartonu 100% (500 ml na osobę) z czarnej porzeczki, pomarańczy, jabłka – podany w dzbankach lub sok w butelkach (300 ml na osobę), ciasto typu sernik, wuzetka, kremówka lub drożdżówka itp. – min. 1 szt. na każdego uczestnika, ciastka cukiernicze – 100 g dla każdego uczestnika, owoce (min. 3 rodzaje), roladki z tortilli z warzywami i/lub z wędliną i/lub z serem – min. 2 szt. na każdego uczestnika, tartinki – 2 szt. na każdego uczestnika. 4. Usługa realizowana będzie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, położonym na terenie miasta Rzeszów. 5. Podczas konferencji wymagana jest bieżąca obsługa serwisu kawowego (około 5 godzin). 6. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca zapewnił zastawę stołową, stosownie do ilości uczestników spotkania, obrusy na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach, estetyczne podawanie posiłków, oraz pojemnik na resztki po spożytym posiłku. 7. W przypadku obowiązywania obostrzeń związanych z wystąpieniem wirusa SARS-CoV-2 Wykonawca dostosuje serwowanie posiłków do przepisów dotyczących ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii. 8. Koszt dojazdu do miejsca konferencji musi być zawarty w cenie całości usługi cateringowej. 9. Okres realizacji zamówienia: do dnia 17.12.2021 r. 10. Zamawiający poinformuje o dacie 10 dni przed konferencją. 11. Zamawiający poinformuje o przewidywalnej liczbie osób obecnych podczas konferencji do 2 dni przed datą ustalonego wydarzenia. 12. Zamawiający zastrzega sobie, iż liczba osób biorących udział w spotkaniach może ulec zmniejszeniu. W takim przypadku Wykonawca może żądać wyłącznie wynagrodzenia należnego z tytułu wykonania części umowy, bez naliczania jakichkolwiek kar. Trudno jest Zamawiającemu określić w % jak mniejsza to może być ilość. Wielkość zamówienia uzależniona jest od liczby uczestników biorących udział w spotkaniu. Rozpoczynając postępowanie Zamawiający działa w najlepszej wierze zrealizowania zamówienia w całości.
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10321326 2024-03-28
godz. 12:00
Mazowieckie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi społeczne i inne szczególne usługi o wartości powyżej 750.000 euro w zakresie całodziennego żywienia pacjentów wraz z prowadzeniem buf...
10342522 2024-03-29
godz. 23:59
Lubelskie Zapewnienie cateringu w związku z realizacją przedsięwzięcia pt. Utworzenie i funkcjonowanie Branżowego Centra Umiejętności w dziedzinie „prace budowlane” zamówienie dotyczy zape...
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...
10399369 2024-04-12
godz. 11:00
Świętokrzyskie Świadczenie usługi cateringu — przygotowanie i dostarczenie całodniowego wyżywienia dla 20 Mieszkańców SCOM w Brudzowie w okresie od 03.06.2024 r. do 31.12.2024 r. 1. Przedmiotem za...
10403042 2024-04-15
godz. 09:00
Opolskie Usługa cateringowa na trzy posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji ds. Uczenia się Przez Całe Życie. 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej, polegając...
10369033 2024-04-22
godz. 12:00
Małopolskie Najem pomieszczeń kuchni i wyposażenia oraz prowadzenie stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej nr 93 im. Lucjana Rydla w Krakowie w roku szkolnym 2024/2025.
10423297 2024-04-26
godz. 09:00
Małopolskie Świadczenie usługi polegającej na dystrybucji posiłków z budynku kuchni szpitalnej do kuchenek oddziałowych mieszczących się w poszczególnych oddziałach szpitalnych - ZP-12/24 1. ...
10457186 2024-04-26
godz. 09:00
Mazowieckie Wycieczka do Krakowa 1. Wykonawca zorganizuje wycieczkę do Krakowa, czas wizyty 2 dni ( jeden nocleg), a weźmie w niej udział 15 osób ( +/- 2 osoby) . Wycieczka będzie zrealizowana w d...
10458275 2024-04-26
godz. 10:00
Wielkopolskie Przygotowywanie i dostarczanie obiadów dla dzieci przedszkolnych i szkolnych w Zespole Szkół w Osiecznej w roku 2024 1. Przedmiotem niniejszego zamówienia jest przygotowywanie i dostarc...
10428682 2024-05-10
godz. 09:30
Zachodniopomorskie Usługa żywienia systemem zleconym 1. Żywienie realizowane będzie przez 20 dni w systemie ciągłym w dni robocze i ustawowo wolne od pracy. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejs...