Zlecenie 8403682 - Świadczenie usługi cateringowej wraz z dostarczeniem i...
(zakończone) | Zamówienie 8403682|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-09-17 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usługi cateringowej wraz z dostarczeniem i obsługą kelnerską podczas konferencji. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 1. Przedm iotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej wraz z dostarczeniem i obsługą kelnerską podczas konferencji realizowanej w ramach projektu pozakonkursowego pn. „Koordynacja sektora ekonomii społecznej w województwie podkarpackim w latach 2020-2022” współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach RPO WP 2014-2020. 2. Od Wykonawcy wymaga się zapewnienia serwisu kawowego dla max. 100 osób, zastawy jednorazowej (kubki do kawy/herbaty odporne na ciepło oraz kubki do soków/wody, talerze papierowe, tekturowe lub biodegradowalne, sztućce drewniane (widelce, łyżeczki) wraz z rozłożeniem przed i złożeniem serwisu kawowego po konferencji. 3. W ramach serwisu kawowego Zamawiający wymaga zapewnienia minimum: herbata ekspresowa (różnego rodzaju) oraz kawa (rozpuszczalna i mielona) bez ograniczeń, mleko i/lub śmietanka do kawy, warnik z wrzątkiem, cytryna, cukier, woda mineralna w butelkach, gazowana i niegazowana (500 ml na osobę), sok z kartonu 100% (500 ml na osobę) z czarnej porzeczki, pomarańczy, jabłka – podany w dzbankach lub sok w butelkach (300 ml na osobę), ciasto typu sernik, wuzetka, kremówka lub drożdżówka itp. – min. 1 szt. na każdego uczestnika, ciastka cukiernicze – 100 g dla każdego uczestnika, owoce (min. 3 rodzaje), roladki z tortilli z warzywami i/lub z wędliną i/lub z serem – min. 2 szt. na każdego uczestnika, tartinki – 2 szt. na każdego uczestnika. 4. Usługa realizowana będzie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego, położonym na terenie miasta Rzeszów. 5. Podczas konferencji wymagana jest bieżąca obsługa serwisu kawowego (około 5 godzin). 6. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca zapewnił zastawę stołową, stosownie do ilości uczestników spotkania, obrusy na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach, estetyczne podawanie posiłków, oraz pojemnik na resztki po spożytym posiłku. 7. W przypadku obowiązywania obostrzeń związanych z wystąpieniem wirusa SARS-CoV-2 Wykonawca dostosuje serwowanie posiłków do przepisów dotyczących ograniczeń, nakazów i zakazów w związku z wystąpieniem stanu epidemii. 8. Koszt dojazdu do miejsca konferencji musi być zawarty w cenie całości usługi cateringowej. 9. Okres realizacji zamówienia: do dnia 17.12.2021 r. 10. Zamawiający poinformuje o dacie 10 dni przed konferencją. 11. Zamawiający poinformuje o przewidywalnej liczbie osób obecnych podczas konferencji do 2 dni przed datą ustalonego wydarzenia. 12. Zamawiający zastrzega sobie, iż liczba osób biorących udział w spotkaniach może ulec zmniejszeniu. W takim przypadku Wykonawca może żądać wyłącznie wynagrodzenia należnego z tytułu wykonania części umowy, bez naliczania jakichkolwiek kar. Trudno jest Zamawiającemu określić w % jak mniejsza to może być ilość. Wielkość zamówienia uzależniona jest od liczby uczestników biorących udział w spotkaniu. Rozpoczynając postępowanie Zamawiający działa w najlepszej wierze zrealizowania zamówienia w całości. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |