Zlecenie 7935574 - Świadczenie usługi cateringowej dla 68 uczestników...
(zakończone) | Zamówienie 7935574|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-26 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usługi cateringowej dla 68 uczestników projektu: "Rodzinnie w Powiecie Kościerskim” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie posiłku na warsztaty i spotkania realizowane w woj. pomorskim, mieście Kościerzyna i Lipach (gmina Stara Kiszewa): I. Przygotowanie i dowóz cateringu w postaci zimnego bufetu do Klubu Seniora w Lipach (gm. Stara Kiszewa): 1. 112 posiłków podczas szkolenia z pierwszej pomocy - 8 spotkań po 14 osób, 2. 2688 posiłków podczas warsztatów dla seniorów - średnio 8 spotkań w miesiącu x 14 osób przez 23 miesiące. Przy wycenie tej pozycji, ze względu na trwającą pandemię, proszę wziąć pod uwagę ewentualne koszty dostawy cateringu do domu każdego uczestnika (teren gminy Stara Kiszewa). II. Przygotowanie i dowóz cateringu w postaci zimnego bufetu do Warsztatów Terapii Zajęciowej, ul. Słoneczna 1 w Kościerzynie: 1. 960 posiłków podczas warsztatów (8 tur po 5 osób przez 24 dni), 2. 160 posiłków podczas szkolenia z udzielania pierwszej pomocy (4 spotkania po 40 osób). Usługa obejmuje każdorazowo przygotowanie i dostawę zimnego bufetu w postaci: - 100g kawałek ciasta/ osobę typu: sernik, ciasto biszkoptowe z kremem z owocami lub bakaliami - 80 g kawałek ciasta/ osobę typu: babkowego, francuskiego, kruchego - 200 ml wody niegazowanej/ osobę - 100 ml gorącej kawy/ osobę - 100 ml gorącej herbaty czarnej/ osobę - 1/2 l mleka 3,2% - 150 g cukru - naczynia jednorazowe: talerzyk (1 na osobę), kubek (2/osobę), łyżeczki (1 na osobę). Wykonawca zobowiązuje się do przygotowania i dostarczenia posiłków w dni ustalone z Zamawiającym. Wykonawca zobowiązany jest do odbioru odpadów żywieniowych od Zamawiającego. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i norm bezpieczeństwa zgodnymi ze standardami HACCP. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca dostarczał posiłki własnym transportem przystosowanym do przewożenia posiłków, spełniającym określone normy i w sposób gwarantujący utrzymanie odpowiedniej temperatury (w przypadku gorących napojów mają być one utrzymane w odpowiedniej temperaturze do momentu wydania). Okres realizacji usługi, który będzie ujęty w umowie na realizację przedmiotu zamówienia z Wykonawcą (termin realizacji umowy): od 08.02.2021 - 31.12.2022 r. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |