Przetarg 8121129 - Świadczenie usług związanych z przygotowaniem...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8121129
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2021-05-07 |
przedmiot ogłoszenia | Świadczenie usług związanych z przygotowaniem całodziennych posiłków z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych oraz ich dystrybucją na poszczególne oddziały szpitalne. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na przygotowaniu całodziennych posiłków w kuchni głównej Zamawiającego, Łowicz ul. Ułańska 28, ich dystrybucja do oddziałów szpitalnych oraz dostarczenie do Oddziału Fizjoterapii i Rehabilitacji, Rulice 31, gm. Bielawy - okres realizacji usługi 12 miesięcy. Przygotowanie posiłków powinno być zgodne z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej (GHP), Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), systemem zarządzania bezpieczeństwem żywności (HACCP), uwzględniać zalecenia Głównego Inspektora Sanitarnego, Narodowego Centrum Edukacji Żywieniowej oraz zalecenia opublikowane w Zasadach prawidłowego żywienia chorych w szpitalach.Wykonawca zobowiązuje się do dzierżawienia pomieszczeń Szpitala na prowadzenie powyższej usługi. Zamawiający oddaje w dzierżawę pomieszczenia, w tym: kuchnia centralna z magazynami oraz stołówką o łącznej powierzchni 235,91m2 oraz pomieszczenia kuchni w Oddziale Fizjoterapii i Rehabilitacji Rulice 31 gm. Bielawy o łącznej powierzchni 36,98m2, wraz z urządzeniami stanowiącymi wyposażenie kuchni, na podstawie protokołu zdawczo - odbiorczego zawierającego specyfikację przekazanego sprzętu. Wykaz pomieszczeń i sprzętu stanowiących przedmiot dzierżawy i najmu zawiera załącznik nr 5 do niniejszej specyfikacji.Wykonawca zobowiązuje się do przejęcia 3 pracowników, w trybie art. 231KP przy zapewnieniu wszelkich praw i uprawnień im przysługujących. Wspólny Słownik Zamówień CPV - CPV- 55.32.10.00-6, 55.32.20.00-3, 55.52.00.00-1Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych .Szczegółowy opis oraz sposób realizacji zamówienia zawiera Opis Przedmiotu Zamówienia (OPZ), stanowiący Załącznik nr 4 do SWZ. ADT.261.4.2021 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55322000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | łódzkie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | łódzkie |