Zlecenie 7924516 - Świadczenie usług polegających na poborze i badaniu wody...
(zakończone) | Zamówienie 7924516|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-18 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usług polegających na poborze i badaniu wody na ujęciach administrowanych przez Gminę Rejowiec w ramach kontroli wewn ętrznej w ilości i zakresach: Badania fizykochemiczne i mikrobiologiczne 1. Parametry gr. A - 7 próbek wody; 2. Parametry gr. A + Enterokoki - 8 próbek wody; 3. Mikrobiologia z gr. A - 2 próbki wody; 4. Mikrobiologia z gr. A + Enterokoki - 2 próbki wody; 5. Parametry gr. A + żelazo - 5 próbek wody; 6. Mikrobiologia z gr. A + Mętność i żelazo - 1 próbka wody; 7. Parametry gr. B - 5 próbek Szczegółowe zakresy badań - zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 7 grudnia 2017 r. w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia przez ludzi (Dz. U. z 2017 r., poz. 2294). Parametry gr. A: 1. Escherichia coli (E. coli) 2. Bakterie grupy coli 3. Ogólna liczba mikroorganizmów w temperaturze 22stopn.C 4. Barwa 5. Mętność 6. Smak 7. Zapach 8. Stężenie jonów wodoru (pH) 9. Przewodność elektryczna Parametry gr. A + Enterokoki: 1. Escherichia coli (E. coli) 2. Bakterie grupy coli 3. Ogólna liczba mikroorganizmów w temperaturze 22stopn.C 4. Barwa 5. Mętność 6. Smak 7. Zapach 8. Stężenie jonów wodoru (pH) 9. Przewodność elektryczna 10. Enterokoki Mikrobiologia z gr. A: 1. Escherichia coli (E. coli) 2. Bakterie grupy coli 3. Ogólna liczba mikroorganizmów w temperaturze 22stopn.C Mikrobiologia z gr. A + Enterokoki: 1. Escherichia coli (E. coli) 2. Bakterie grupy coli 3. Ogólna liczba mikroorganizmów w temperaturze 22stopn.C 4. Enterokoki Parametry gr. A + żelazo: 1. Escherichia coli (E. coli) 2. Bakterie grupy coli 3. Ogólna liczba mikroorganizmów w temperaturze 22stopn.C 4. Barwa 5. Mętność 6. Smak 7. Zapach 8. Stężenie jonów wodoru (pH) 9. Przewodność elektryczna 10. Żelazo Mikrobiologia z gr. A + Mętność i żelazo: 1. Escherichia coli (E. coli) 2. Bakterie grupy coli 3. Ogólna liczba mikroorganizmów w temperaturze 22stopn.C 4. Mętność 5. Żelazo Parametry gr. B: 1. Escherichia coli (E. coli) 2. Bakterie grupy coli 3. Ogólna liczba mikroorganizmów w temperaturze 22stopn.C 4. Barwa 5. Mętność 6. Smak 7. Zapach 8. Stężenie jonów wodoru (pH) 9. Przewodność elektryczna 10. Enterokoki 11. Akrylamid 12. Antymon 13. Arsen 14. Azotany 15. Benzen 16. Benzo(a)piren 17. Bor 18. Bromiany 19. Chlorek winylu 20. Chrom 21. Cyjanki 22. 1,2-dichloroetan 23. Epichlorohydryna 24. Fluorki 25. Kadm 26. Miedź 27. Nikiel 28. Ołów 29. Pestycydy 30. Z pestycydów 31. Rtęć 32. Selen 33. Z trichloroetenu i tetrachloroetenu 34. Z wielopierścieniowych węglowodorów aromatycznych 35. Glin (Al) 36. Jon amonu 37. Chlorki 38. Mangan 39. Siarczany 40. Sód 41. Utlenialność z KMnO4 42. Żelazo 43. Magnez 44. Twardość |
branża | Laboratoria, Ekologia, środowisko |
podbranża | ekspertyzy, prognozy, usługi laboratoryjne |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |