Zlecenie 7272951 - Świadczenie usług cateringu dla uczestników kursów prawo...

   
Zamówienie 7272951 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-10
przedmiot zlecenia
Świadczenie usług cateringu dla uczestników kursów prawo jazdy kategorii C w ramach projektu „Kształcenie ustawiczne szansą na lep
szą pracę mieszkańców Gminy Puck w wieku aktywności zawodowej”.

Kategoria ogłoszenia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostawie posiłków: obiadu i przerwy kawowej dla uczestników kursów prawo jazdy kategorii C od dnia podpisania umowy do 20.03.2020 roku.

Przewidywana ilość wydawanych posiłków łącznie: ok. 189 (63 osób x 3 dni). Zamawiający zakłada 3 grupy 21 osobowe Zamawiający oświadcza, że wskazana liczba ma charakter szacunkowy, a rzeczywista liczba posiłków wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od liczby uczestników kursów oraz zmian w harmonogramie. Zamawiający przekaże Wykonawcy (telefonicznie lub elektronicznie) harmonogram szkoleń, informację o liczbie osób korzystających z usług cateringowych z podziałem na grupy oraz o miejscu dostarczenia posiłków najpóźniej na dwa dni przed planowanym terminem szkoleń.

Miejsce dostawy: Sala szkoleniowa Rondobis, ul. Hallera 2, 84-100 Puck .

SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAWARTO W ZAŁĄCZNIKU NR 1 do niniejszego zapytania. Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie posiłków (obiadu oraz przerwy kawowej) dla uczestników kursów prawo jazdy kategorii C w dniach, w których czas szkolenia jednego dnia przekraczać będzie 6 godzin lekcyjnych. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostawie posiłków: obiadu i przerwy kawowej dla uczestników kursów prawo jazdy kategorii C od dnia podpisania umowy do 20.03.2020 roku.

Przewidywana ilość wydawanych posiłków łącznie: ok. 189 (63 osób x 3 dni). Zamawiający zakłada 3 grupy 21 osobowe. Zamawiający oświadcza, że wskazana liczba ma charakter szacunkowy, a rzeczywista liczba posiłków wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od liczby uczestników kursów oraz zmian w harmonogramie. Zamawiający przekaże Wykonawcy (telefonicznie lub elektronicznie) harmonogram szkoleń, informację o liczbie osób korzystających z usług cateringowych z podziałem na grupy oraz o miejscu dostarczenia posiłków najpóźniej na dwa dni przed planowanym terminem szkoleń.

Wykonawca zakłada, iż szkolenia odbywać się będą w sali szkoleniowej zlokalizowanej w Pucku, przy ul. Hallera 2.

Miejsce odbywania szkolenia jest równoznaczne z miejscem dostarczenia posiłków.

Zamawiający zastrzega, że posiłki muszą spełniać następujące warunki jakościowe:

- obiad:
jeden ciepły posiłek (drugie danie), złożony z: 200 gr. ziemniaków lub frytek lub ryżu lub kaszy, 200 gr. dania mięsnego lub ryby oraz 100 gr. surówki lub danie barowe o gramaturze min. 500 gr. typu: fasolka po bretońsku, pierogi ruskie, pierogi z farszem mięsnym, warzywnym lub owocowym, łazanki z mięsem mielonym, gołąbki z mięsem; posiłek należy przygotować z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych.

- przerwa kawowa powinna zawierać:
• ciastka (mieszanka deserowa – delicje, wafelki, ciastka kruche, minimum 3 różne rodzaje): 15 szt. ciastek na jedną osobę,
• 2 filiżanki kawy (1 filiżanka – 250 ml) na jedną osobę,
• 2 filiżanki herbaty (1 filiżanka – 250 ml) na jedną osobę,
• 1 butelka x 0,5 l wody mineralnej niegazowanej lub gazowanej (do wyboru) na jedną osobę,
• cukier – 8 łyżeczek lub 8 saszetek x 2g na jedną osobę,
• mleko płynne 2% - 100 ml. na jedną osobę,
• cytryna 2 plasterki na jedną osobę.

SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAWARTO W ZAŁĄCZNIKU NR 1 do niniejszego zapytania.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10323983 2024-03-29
godz. 10:00
Dolnośląskie Świadczenie usług obsługi punktów gastronomicznych jako barman/barmanka w Narodowym Forum Muzyki
10374983 2024-04-05
godz. 11:00
Podkarpackie Świadczenie kompleksowej usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej na potrzeby Uczelni Państwowej im. Jana Grodka w Sanoku ZADANIE 1, 2 i 3 Część 1: Przedmiotem postępowa...
10341945 2024-04-08
godz. 11:30
Małopolskie Świadczenie kompleksowych usług cateringowych (finger food) dla gości Prezydenta Miasta Krakowa w randze VIP w 2024 r. 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne i kompleksowe świadczen...
10406048 2024-04-15
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie przez Wykonawcę usługi społecznej tj. usługi organizacji wyjazdu w ramach programu Erasmus+, nr projektu 2023-1-PL01-KA121-SCH-000116791 Załącznik nr 1 do SWZ ZSCKR.0...
10375795 2024-04-15
godz. 12:00
Dolnośląskie - Wynajem przestronnego i atrakcyjnego lokalu gastronomicznego o powierzchni 237,93 m², usytuowanego na parterze budynku biurowego A11 przy ul. Fabrycznej 10 we Wrocławiu PRZEDMIOT POSTĘ...
10395923 2024-04-22
godz. 00:00
Podlaskie Usługa polegająca na kompleksowej obsłudze gastronomicznej wraz ze sprzedażą piwa podczas imprezy masowej Festyn Łap Lato z okazji Dni Łap 2024. Po stronie Wykonawcy leży: Sprzedaż ...
10432208 2024-04-22
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Zbiorowe żywienie pracowników UMK, emerytów i rencistów oraz ich rodzin przebywających na wczasach w Rowach w sezonie letnim 2024 1. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie przez ...
10433518 2024-04-22
godz. 10:00
Świętokrzyskie Usługa gastronomiczna w związku z realizacją Zadania nr XV projektu pn. „Dziś uczeń – jutro student” w ramach programu regionalnego Fundusze Europejskie dla Świętokrzyskiego 202...
10448618 2024-04-24
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Usługa zapewnienia wyżywienia oraz sal szkoleniowych -10. jednodniowych szkoleń I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników moduł 1 „Szkolenia podstawowe dla rolników w ramach PS WPR 2023-...
10431512 2024-04-25
godz. 10:00
Podkarpackie Organizacja cyklu wizyt studyjnych. Przedmiotem zamówienia jest organizacja cyklu jedno lub dwudniowych wizyt studyjnych dla uczestników projektu: „ROWES – wzmocnienie sektora ES w su...