Zlecenie 7272951 - Świadczenie usług cateringu dla uczestników kursów prawo...
(zakończone) | Zamówienie 7272951|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-10 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usług cateringu dla uczestników kursów prawo jazdy kategorii C w ramach projektu „Kształcenie ustawiczne szansą na lep szą pracę mieszkańców Gminy Puck w wieku aktywności zawodowej”. Kategoria ogłoszenia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostawie posiłków: obiadu i przerwy kawowej dla uczestników kursów prawo jazdy kategorii C od dnia podpisania umowy do 20.03.2020 roku. Przewidywana ilość wydawanych posiłków łącznie: ok. 189 (63 osób x 3 dni). Zamawiający zakłada 3 grupy 21 osobowe Zamawiający oświadcza, że wskazana liczba ma charakter szacunkowy, a rzeczywista liczba posiłków wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od liczby uczestników kursów oraz zmian w harmonogramie. Zamawiający przekaże Wykonawcy (telefonicznie lub elektronicznie) harmonogram szkoleń, informację o liczbie osób korzystających z usług cateringowych z podziałem na grupy oraz o miejscu dostarczenia posiłków najpóźniej na dwa dni przed planowanym terminem szkoleń. Miejsce dostawy: Sala szkoleniowa Rondobis, ul. Hallera 2, 84-100 Puck . SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAWARTO W ZAŁĄCZNIKU NR 1 do niniejszego zapytania. Cel zamówienia Celem zamówienia jest zapewnienie posiłków (obiadu oraz przerwy kawowej) dla uczestników kursów prawo jazdy kategorii C w dniach, w których czas szkolenia jednego dnia przekraczać będzie 6 godzin lekcyjnych. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu i dostawie posiłków: obiadu i przerwy kawowej dla uczestników kursów prawo jazdy kategorii C od dnia podpisania umowy do 20.03.2020 roku. Przewidywana ilość wydawanych posiłków łącznie: ok. 189 (63 osób x 3 dni). Zamawiający zakłada 3 grupy 21 osobowe. Zamawiający oświadcza, że wskazana liczba ma charakter szacunkowy, a rzeczywista liczba posiłków wynikać będzie z bieżących potrzeb Zamawiającego i uzależniona będzie od liczby uczestników kursów oraz zmian w harmonogramie. Zamawiający przekaże Wykonawcy (telefonicznie lub elektronicznie) harmonogram szkoleń, informację o liczbie osób korzystających z usług cateringowych z podziałem na grupy oraz o miejscu dostarczenia posiłków najpóźniej na dwa dni przed planowanym terminem szkoleń. Wykonawca zakłada, iż szkolenia odbywać się będą w sali szkoleniowej zlokalizowanej w Pucku, przy ul. Hallera 2. Miejsce odbywania szkolenia jest równoznaczne z miejscem dostarczenia posiłków. Zamawiający zastrzega, że posiłki muszą spełniać następujące warunki jakościowe: - obiad: jeden ciepły posiłek (drugie danie), złożony z: 200 gr. ziemniaków lub frytek lub ryżu lub kaszy, 200 gr. dania mięsnego lub ryby oraz 100 gr. surówki lub danie barowe o gramaturze min. 500 gr. typu: fasolka po bretońsku, pierogi ruskie, pierogi z farszem mięsnym, warzywnym lub owocowym, łazanki z mięsem mielonym, gołąbki z mięsem; posiłek należy przygotować z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych, z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, barwiących lub sztucznie aromatyzowanych. - przerwa kawowa powinna zawierać: • ciastka (mieszanka deserowa – delicje, wafelki, ciastka kruche, minimum 3 różne rodzaje): 15 szt. ciastek na jedną osobę, • 2 filiżanki kawy (1 filiżanka – 250 ml) na jedną osobę, • 2 filiżanki herbaty (1 filiżanka – 250 ml) na jedną osobę, • 1 butelka x 0,5 l wody mineralnej niegazowanej lub gazowanej (do wyboru) na jedną osobę, • cukier – 8 łyżeczek lub 8 saszetek x 2g na jedną osobę, • mleko płynne 2% - 100 ml. na jedną osobę, • cytryna 2 plasterki na jedną osobę. SZCZEGÓŁOWY OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA ZAWARTO W ZAŁĄCZNIKU NR 1 do niniejszego zapytania. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |