Zlecenie 7281897 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby szkolenia w...
(zakończone) | Zamówienie 7281897|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-15 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usług cateringowych na potrzeby szkolenia w Puławach i Licheniu Starym Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usł ug cateringowych dla ok. 15 osób w Puławach oraz Licheniu Starym, na potrzeby organizacji specjalistycznych szkoleń dla FIZJOTERAPEUTÓW, w tym: Zapewnienia usługi cateringowej każdego dnia szkolenia dla ok. 15 osób, obejmującej: pełny obiad (1-wsze i 2-gie danie wraz z napojem) oraz 2 przerwy kawowe każdego dnia w miejscu realizacji szkolenia. Cel zamówienia W związku z realizacją projektu „Kompetencje fizjoterapeutów – poprawa komfortu życia w społeczeństwie”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, Oś Priorytetowa V. Wsparcie dla obszaru zdrowia, Działanie: 5.4 Kompetencje zawodowe i kwalifikacje kadr medycznych, rekomendowanego do dofinansowania przez Ministerstwo Zdrowia – Instytucję Pośredniczącą PO WER 2014-2020 - dla Priorytetu V PO WER. współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, zapraszam do składania ofert na świadczenie usług cateringowych na potrzeby szkoleń w Puławach i Licheniu Starym Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług cateringowych dla ok. 15 osób w Puławach oraz Licheniu Starym, na potrzeby organizacji specjalistycznych szkoleń dla FIZJOTERAPEUTÓW, w tym: Zapewnienia usługi cateringowej każdego dnia szkolenia dla ok. 15 osób, obejmującej: pełny obiad (1-wsze i 2-gie danie wraz z napojem) oraz 2 przerwy kawowe każdego dnia w miejscu realizacji szkolenia. Specyfikacja przedmiotu zamówienia: 1. Każdą grupę stanowi około 15 osób. Uczestnikami szkoleń będą osoby innych zawodów istotnych z punktu widzenia funkcjonowania systemu ochrony zdrowia, zatrudnione w publicznym systemie ochrony zdrowia i wykonujące zawód FIZJOTERAPEUTY. 2. Szkolenia odbywać się będą w trybie stacjonarnym w Ropczycach, w systemie 2 x 3 dni po 10 godzin lekcyjnych dziennie - każda edycja, zgodnie z załączonym harmonogramem. W trakcie zajęć zaplanowana jest 1 przerwa obiadowa – nie mniej niż 45 minut oraz 2 przerwy kawowe – nie mniej niż 15 minut |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
kody CPV | 55300000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |