Zlecenie 7284573 - Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizacji...
(zakończone) | Zamówienie 7284573|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-16 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizacji spotkań w 2020 r. Przedmiotem zamówienia będzie usługa cateringowa na p otrzeby organizacji spotkań w 2020 r. na terenie całego Subregionu Centralnego Województwa Śląskiego. Cel zamówienia Przedmiotem zamówienia będzie usługa cateringowa na potrzeby organizacji spotkań w 2019 r. na terenie całego Subregionu Centralnego Województwa Śląskiego. Przedmiot zamówienia realizowany będzie wg następującej specyfikacji: 1. Usługi świadczone będą w związku z organizacją spotkań informacyjnych/warsztatowych/ seminaryjnych oraz w związku z organizacją Zebrań Zarządu Związku w 2020 r., a także Walnego Zebrania Członków Związku. 2. Spotkania informacyjne w 90% odbywają się w głównych miastach Subregionu tj. Gliwicach, Tarnowskich Górach, Katowicach, Tychach, Sosnowcu. Zebrania Zarządu oraz spotkania warsztatowo – seminaryjne odbywają się w Gliwicach, natomiast Walne Zebrania Członków Związku w Katowicach. 3. Miejsce świadczenia usług wymienionych w pkt. 1 zostanie każdorazowo ustalone przed organizowanym spotkaniem w zależności od wynajętej sali. Zamawiający zastrzega możliwość trzykrotnej zmiany lokalizacji cateringu w przypadku organizacji spotkania w innym miejscu na terenie Subregionu Centralnego Województwa Śląskiego. 4. Jednorazowe zamówienie może obejmować usługi cateringowe świadczone podczas spotkań organizowanych dla min. 15 osób, a max 130 osób, przy czym 90% spotkań organizowanych przez Biuro Związku jest dla maksymalnie 35 osób. Zamawiający dopuszcza zwiększenie ilości osób o max. 10. 5. Terminy spotkań będą ustalane z Wykonawcą: • 7 dni przed wydarzeniem w przypadku usług świadczonych dla 15 – 35 osób • 14 dni przed wydarzeniem w przypadku usług świadczonych dla max. 130 osób Przedmiot zamówienia Przedmiot zamówienia realizowany będzie wg następującej specyfikacji: 1. Wykonawca zobowiązuje się przygotować i dostarczyć w ustalonych z Zamawiającym terminach spotkań wysokiej jakości produkty spożywcze wraz ze stolikami, zastawą porcelanową, szklaną oraz sztućcami. 2. Serwis kawowy - kawa na bieżąco zaparzana z ekspresu do samoobsługi przez uczestników - herbata do wyboru co najmniej w 2 smakach: czarna, owocowa z podpisanych termosów/warników), - świeże mleko do kawy, - cukier, - cytryna do herbaty w postaci świeżych plastrów - mix 2 rodzajów ciasta świeżo pieczonego, - kruche ciasteczka - soki owocowe w butelkach plastikowych lub szklanych, - woda gazowana w butelkach plastikowych lub szklanych, - woda niegazowana w butelkach plastikowych lub szklanych, - zastawa porcelanowa – filiżanki, spodki, talerzyki (min. po 2 szt./1 osobę), sztućce ze stali nierdzewnej – łyżeczki, widelczyki , szklanki do napojów, serwetki białe gastronomiczne w eleganckich serwetnikach, serwis kawowy powinien być podany w formie bufetowej. 3. Lunch: - danie mięsne, dla potrzeb wyceny należy przyjąć 25 zestawów mięsnych, - danie bezmięsne/wegetariańskie, dla potrzeb wyceny należy przyjąć 10 zestawów bezmięsnych, dodatki skrobiowe (min. 150 g/1 osobę) – min. dwa rodzaje do wyboru, dodatki warzywne (min. 150 g/1 osobę) – min. dwa rodzaje do wyboru, napoje: soki owocowe w butelkach plastikowych lub szklanych (min. 0,2 l/1 osobę), zastawa porcelanowa – talerze na drugie danie (min. 1 szt./1 osobę), sztućce ze stali nierdzewnej – łyżki, noże, widelce (min. 2 szt./1 osobę) lunch powinien być podawany w formie bufetowej z zapewnieniem obsługi kelnerskiej i serwowania potraw. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |