Przetarg 7494037 - „Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół...

   
Analizuj Zamówienie 7494037 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-05-21
przedmiot ogłoszenia
„Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach”

Przedmiotem zamówienia jest:
Świadczenie usług
cateringowych (zupy oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla stołówki Szkoły Podstawowej Zespołu Szkół Samorządowych w Roczynach oraz (pełny zestaw: śniadania, zupy i drugiego dania obiadowego wraz z kompotem, podwieczorku oraz śniadania i herbaty) dla dzieci 3-6 letnich Przedszkola przy Zespole Szkół Samorządowych w Roczynach.
Wykaz zestawów w ramach śniadania dla Przedszkola
Zestaw 1:
Płatki kukurydziane z miodem 20g, mleko 200ml, chleb siedem ziaren 70g, masło 10g, ser żółty 15g.
Kiełbaski cielęce 20g na ciepło, chleb 70g, masło 10g, kawa z mlekiem 150 ml.
Chleb 70g, masło 10g, kiełbasa drobiowa 20g, pomidor 10g, kakao 150 ml.
Wek 70g, masło 10g, zielona sałata 5g, wędlina drobiowa 20g, napój z cytryną 150 ml.
Bułka 70g, masło 10g, szynka 20g, pomidor 10g, napój z sokiem 150 ml.

Zestaw 2:
Płatki z cynamonem 20g, mleko 200ml, chleb słonecznikowy 70g, masło 10g, ser topiony 20g.
Chleb graham 70g, masło 10g, pasta jajeczna 30g, napój z cytryną 150 ml.
Bułka kajzerka 70g, masło 10g, kiełbasa żywiecka 20g, ogórek kiszony 10g + kawa zbożowa
z mlekiem 150 ml.
Płatki czekoladowe 20g, mleko 200ml, chleb 70g, masło 10g, ser żółty 20g + pomidor 10g.
Chleb słonecznikowy 70g, masło 10g, pasta z tuńczyka 20g, szczypiorek 5g, kakao 150 ml.

Zestaw 3:
Rogalik maślany 70g, masło 10g, dżem owocowy 10g, kakao 15 ml.
Kiełbaski drobiowe 30g, wek 70g, masło 10g, ketchup 10g, napój owocowy 150 ml.
Bułka 70g, masło 10g, kiełbasa krakowska 20g, sałata zielona 5g, napój z sokiem 150 ml.
Chleb 70g, masło 10g, ser żółty 15g, rzodkiewka 10g, szczypiorek 5g, kawa zbożowa z mlekiem 150 ml.
Płatki czekoladowe 20g, mleko 200 ml, chleb siedem ziaren 70g, masło 10g, pomidor 15g.

Zestaw 4:
Bułka kajzerka 70g, masło 10g, ser żółty 20g, szczypior, pomidor 15g, napój z cytryną 150 ml.
Pieczywo 70g, jajko gotowane na twardo z majonezem 50g, szynka indycza 20g, masło 10g, ogórek zielony 10g, napój z sokiem 150 ml.
Pieczywo - 7 ziaren 70g, serek twarogowy na słodko 40g, masło 10g, napój z sokiem malinowym 150 ml.
Wek 70g, filet z indyka 20g, masło 10g, sałata kawa zbożowa z mlekiem 150 ml.
Chleb razowy 70g, pieczony pasztet indyczy 20g, papryka konserwowa 10g, pomidor 20g, masło 10g, napój z cytryną 150 ml.

Wykaz herbat:
Herbata z cytryną- 250 ml
Herbata owocowa -250ml
Herbata z sokiem - 250ml

Wykaz zestawów zup:

Zestaw 1:
Rosół z makaronem - 300 ml.
Zupa ogórkowa z ryżem - 300 ml.
Zupa pomidorowa z makaronem - 300 ml.
Zupa jarzynowa z ziemniakami - 300 ml.
Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą - 300 ml.

Zestaw 2:
Zupa Grysikowa na rosole - 300 ml.
Krupnik zabielany z ziemniakami - 300ml.
Barszcz ukraiński – 300 ml.
Barszcz biały z jajkiem – 300 ml.
Zupa koperkowa z makaronem – 300 ml.

Zestaw 3:
Zupa kalafiorowa z makaronem – 300 ml.
Zupa grochowa z boczkiem i marchewką- 300 ml.
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami - 300 ml.
Zupa dyniowa (krem) z kulkami ptysiowymi – 300 ml.
Krem jarzynowy z grzankami – 300 ml

Zestaw 4:
Krem z brokuł z grzankami– 300 ml
Zupa ziemniaczana zabielana śmietanką – 300 ml.
Zupa pieczarkowa z ziemniakami zabielana śmietanką – 300 ml.
Rosół z lanym ciastem – 300 ml.
Barszcz czerwony z uszkami – 300 ml.

Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem:

ZESTAW I: Pierogi leniwe 200g + masło 10g + cukier 10g + kompot 150 ml.
ZESTAW II: Gołąbki w sosie pomidorowym 300 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW III: Kotlet drobiowy 70 g + ziemniaki 100 g + buraczki 100 g + kompot 200 ml
+ owoc sezonowy
ZESTAW IV : Gulasz wieprzowy 100g + kasza jęczmienna 150g + ogórek konserwowy 100g
+ kompot 200ml + owoc sezonowy
ZESTAW V: Filet z dorsza 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z porów z jabłkiem
i marchewką 100 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW VI: Kotlet mielony indyczo- wieprzowy 70 g. + ziemniaki 100 g. + kapusta zasmażana 100g
+ kompot 200 ml. + owoc sezonowy
ZESTAW VII : Chickeny z kurczaka 70g + ziemniaki 100g + surówka marchwi i jabłka 100g + kompot 15 ml.
ZESTAW VIII : Filet z kurczaka w płatkach 70g + ziemniaki 100g + buraczki 100g
+ kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW IX : Spaghetti z mięsem 200 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW X: Makaron świderki z białym serem 200 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XI: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym 250 g + ryż 45 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW XII: Udko z kurczaka 100 g + ziemniaki 100 g + marchewka z groszkiem 100 g
+ kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW XIII: Klopsy w sosie pieczarkowym 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z kapusty pekińskiej 1700 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XIV: Filet drobiowy w cieście70 g + ziemniaki 100 g + buraczki 100 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XV: Naleśniki z serem i dżemem truskawkowym 250 g + kompot 200 ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XVI: Zrazy z boczkiem i marchewką 70 g + ziemniaki 100 g + bukiet jarzyn 100 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XVII: Pieczeń wieprzowa 70 g + kluski śląskie 100 g + kapusta czerwona 170 g
+ kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XVIII: Kotlet drobiowy 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z selera 100 g
+ kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW XIX: Pierogi z owocami 200 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XX: Łazanki z kapustą i pieczarkami 200 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XXI: Kotleciki rybne 100g + ziemniaczki pieczone 100g + surówka wielowarzywna 100g + kompot 150 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XXII: Kluski na parze 200g + polewa czekoladowa+ kompot 150 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XXIII: Prażonki 250g + kompot wieloowocowy 150 ml.
+ owoc sezonowy
ZESTAW XXIV: Devolay 100g + ziemniaki 100g + surówka z kapusty pekińskiej 100g
+ kompot z wiśni 150ml + owoc sezonowy
ZESTAW XXV: Filet z kurczaka zwijany z serem 700g + ziemniaki puree 100g + surówka z czerwonej kapusty 100 g + kompot truskawkowy 150 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XXVI: Kartacze z mięsem okraszone cebulką 200 g + kompot 150 ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XXVII: Schab duszony 70 g + ziemniaki 100 g + kapusta zasmażana 100g
+ kompot 150ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XXVIII: Paluszki rybne z fileta 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z kapusty kiszonej 100g
+ kompot 150ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XXIX: Racuchy posypane cukrem pudrem 200g + kompot 150ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XXX: Ryż z zapiekanymi owocami 200g + kompot 150ml. + owoc sezonowy


Wykaz zestawów podwieczorków:

Zestaw 1:
Wek 50g + masło 10g + pasta jajeczna 20g + napój z cytryną 150 ml.
Ciasto drożdżowe z owocami 70g + napój z sokiem wiśniowym 150 ml.
Jogurt owocowy 150g. + herbatnik
Panna cotta truskawkowa 150g
Koktajl truskawkowy 200 ml + bułka cynamonowa z masłem

Zestaw 2:
Banan 150g. + ciastko zbożowe
Wafle przekładane masą toffi 70g.
Kołacz makowo-serowy 70g + napój owocowy 150 ml.
Jabłko 150g + napój owocowy 150 ml.
Jabłecznik 100g + napój 150 ml.

Zestaw 3:
Babka cytrynowa 150g + kakao 150 ml.
Chleb 50g + masło 10g + pasta z makreli 20g + napój z cytryną 150 ml.
Galaretka owocowa 150g, + biszkopt + owoc sezonowy
Ciasto biszkoptowe z nadzieniem owocowym 70g + napój owocowy z dzika różą 150 ml.
Graham 50g + masło 10g + ser żółty 10g + kakao 150 ml.
Mandarynka150 g + wafelek waniliowy

Zestaw 4:
Ciasto murzynek 100g + napój owocowy 150 ml.
Owoc sezonowy + herbatnik + napój z sokiem 150 ml.
Arbuz 150 g + napój z sokiem 150 ml
Kanapka wiosenna z wędliną i warzywami 150g + napój z sokiem owocowym 150 ml.
Wek 50 g + masło 10g + polędwica drobiowa 10g, sałata zielona + napój z sokiem malinowym150 ml.
Arbuz 150 g + napój z sokiem 150 ml

Zobowiązuje się Wykonawcę do dostarczania porcji różnorodnych owoców tzn. jednego dnia są to np. jabłka, drugiego dnia gruszki, mandarynki lub inne owoce sezonowe. Porcja nie może być mniejsza niż 100 g owocu.
Wykaz zestawów zup oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem dla Szkoły Podstawowej:

Zestaw 1:
Rosół z makaronem - 300 ml.
Zupa ogórkowa z ryżem - 300 ml.
Zupa pomidorowa z makaronem - 300 ml.
Zupa jarzynowa z ziemniakami - 300 ml.
Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą - 300 ml.

Zestaw 2:
Zupa Grysikowa na rosole - 300 ml.
Krupnik zabielany z ziemniakami - 300ml.
Barszcz ukraiński – 300 ml.
Barszcz biały z jajkiem – 300 ml.
Zupa koperkowa z makaronem – 300 ml.

Zestaw 3:
Zupa kalafiorowa z makaronem – 300 ml.
Zupa grochowa z boczkiem i marchewką- 300 ml.
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami - 300 ml.
Zupa dyniowa (krem) z kulkami ptysiowymi – 300 ml.
Krem jarzynowy z grzankami – 300 ml

Zestaw 4:
Krem z brokuł z grzankami– 300 ml
Zupa ziemniaczana zabielana śmietanką – 300 ml.
Zupa pieczarkowa z ziemniakami zabielana śmietanką – 300 ml.
Rosół z lanym ciastem – 300 ml.
Barszcz czerwony z uszkami – 300 ml.

Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem:

ZESTAW I: Pierogi leniwe 200g + masło 10g + cukier 10g + kompot 150 ml.
ZESTAW II: Gołąbki w sosie pomidorowym 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW III: Kotlet drobiowy 100 g + ziemniaki 220 g + buraczki 170 g + kompot 200 ml
+ owoc sezonowy
ZESTAW IV : Gulasz wieprzowy 100g + kasza jęczmienna 220g + ogórek konserwowy 170g
+ kompot 200ml + owoc sezonowy
ZESTAW V: Filet z dorsza 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z porów z jabłkiem
i marchewką 170 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW VI: Kotlet mielony indyczo-wieprzowy 100 g. + ziemniaki 220 g. + kapusta zasmażana 170g
+ kompot 200 ml. + owoc sezonowy
ZESTAW VII : Chickeny z kurczaka 100g + ziemniaki 220g + surówka marchwi i jabłka 100g + kompot 15 ml.
ZESTAW VIII : Filet z kurczaka w płatkach 100g + ziemniaki 220g + buraczki 170g
+ kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW IX : Spaghettii z mięsem 400 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW X: Makaron świderki z białym serem 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XI: Kurczak w sosie słodko-kwaśnym 300 g + ryż 100 g + kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW XII: Udko z kurczaka 100 g + ziemniaki 220 g + marchewka z groszkiem 170 g
+ kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW XIII: Klopsy w sosie pieczarkowym 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z kapusty pekińskiej 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XIV: Filet drobiowy w cieście100 g + ziemniaki 220 g + buraczki 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XV: Naleśniki z serem i dżemem truskawkowym 400 g + kompot 200 ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XVI: Zrazy z boczkiem i marchewką 100 g + ziemniaki 220 g + bukiet jarzyn 170 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XVII: Pieczeń wieprzowa 100 g + kluski śląskie 220 g + kapusta czerwona 170 g
+ kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XVIII: kotlet drobiowy 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z selera 170 g
+ kompot 200 ml+ owoc sezonowy
ZESTAW XIX: Pierogi z owocami 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XX: Łazanki z kapustą i pieczarkami 400 g + kompot 200 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XXI: Kotleciki rybne 100g + ziemniaczki pieczone 220g + surówka wielowarzywna 170g + kompot 150 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XXII: Kluski na parze 400g + polewa czekoladowa + kompot 150 ml
+ owoc sezonowy
ZESTAW XXIII: Prażonki 400 g + kompot wieloowocowy 150 ml.
+ owoc sezonowy
ZESTAW XXIV: Devolay 100g + ziemniaki 220g + surówka z kapusty pekińskiej 170g
+ kompot z wiśni 150ml + owoc sezonowy
ZESTAW XXV: Filet z kurczaka zwijany z serem 100g + ziemniaki puree 220g + surówka z czerwonej kapusty 170 g + kompot truskawkowy 150 ml + owoc sezonowy
ZESTAW XXVI: Kartacze z mięsem okraszone cebulką 400 g + kompot 150 ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XXVII: Schab duszony 100 g + ziemniaki 220 g + kapusta zasmażana 170g
+ kompot 150ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XXVIII: Paluszki rybne z fileta 100 g + ziemniaki 220 g + surówka z kapusty kiszonej 170g
+ kompot 150ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XXIX: Racuchy posypane cukrem pudrem 400g + kompot 150ml. + owoc sezonowy
ZESTAW XXX: Ryż z zapiekanymi wocami 400g + kompot 150ml. + owoc sezonowy


Wykonawca będzie dostarczał posiłki w poszczególnych dniach żywienia zgodnie z kolejnością zestawów zup oraz zestawów drugiego dania obiadowego oraz zestawów dla Przedszkola z pkt. I niniejszej SIWZ. W przypadku większej liczby dni żywienia w danym miesiącu wydawane będą kolejne zestawy obiadowe poczynając od pierwszego w wykazie. Raz w tygodniu (piątek) serwowana jest potrawa bezmięsna.

Zamawiający zastrzega możliwość korekty jadłospisu do siódmego dnia każdego miesiąca w formie pisemnej.

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 540091499-N-2020 z dnia: 2020-05-28
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 6.2)
W ogłoszeniu jest:
Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-05-29, godzina: 08:45
W ogłoszeniu powinno być:
Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-06-01, godzina: 08:45
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55524000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10339144 2024-03-28
godz. 09:00
Mazowieckie Świadczenie usług dostarczania posiłków. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi dostarczania posiłków w odległości (lokalizacja 1) 80 km oraz (lokalizacja 2) 20 km od War...
10330397 2024-03-28
godz. 11:00
Łódzkie Sukcesywne świadczenie usługi przygotowania i dostarczania posiłków (usługa cateringowa) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych przez 7 dni w tygodniu polegają...
10365137 2024-03-29
godz. 10:00
Lubelskie świadczenie usługi w zakresie: „Przygotowania oraz dostawy posiłków dla uczestników Centrum Opiekuńczo - Mieszkalnego w Bródku
10373771 2024-04-03
godz. 08:00
Dolnośląskie WYBÓR WYKONAWCY USŁUGI ŻYWIENIA NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 146 „WYSPA DZIECI” WE WROCŁAWIU 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi żywienia zbiorowego, w Przedszkolu nr 146...
10345472 2024-04-03
godz. 12:00
Mazowieckie Szanowni Państwo, zapraszam do wzięcia udziału w postępowaniu na wyłonienie dostawcy posiłków profilaktycznych dla pracowników Terminala Paliw w Sokółce. Wszystkie wymagania są op...
10377927 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie usług cateringowych dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świętokrzyskim Powstaje w kontekście pro...
10335414 2024-04-04
godz. 09:30
Mazowieckie Przygotowywanie i dostawa własnym transportem do Domu dla dzieci z pieczy zastępczej w UA na ul. 3-go Maja 2 w Lublinie w odpowiednich pojemnikach zbiorczych posiłków składających się...
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...
10380426 2024-04-29
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie 1. Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowywania i dostarczania posiłków dla pacjentów szpitala oraz posiłków regeneracyjnych dla personelu szpi...
10380335 2024-04-29
godz. 10:00
Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na zbiorowym żywieniu dzieci i młodzieży w placówkach oświatowych na terenie miasta Kwidzyna. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamów...