Przetarg 12191269 - Świadczenie usług cateringowych dla dzieci z oddziałów...

   
Analizuj Zamówienie 12191269
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-02
przedmiot ogłoszenia
Świadczenie usług cateringowych dla dzieci z oddziałów przedszkolnych w Szkole Podstawowej nr 6 w Wieliczce w 2026 roku

Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej, polegaj
ącej na przygotowywaniu z własnych produktów, dostarczaniu i wydawaniu wszystkich posiłków w dni robocze od poniedziałku do piątku przez okres trwania umowy. W wyjątkowych sytuacjach wynikających ze zmiany organizacji dnia pracy oddziału przedszkolnego godziny wydawanych posiłków mogą ulec zmianie- po wcześniejszym uzgodnieniu z Wykonawcą.2. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia i dostarczenia do oddziałów przedszkolnych ilości posiłków zamówionych na dany dzień. Wynagrodzenie Wykonawcy przysługuje i zostanie wypłacone wyłącznie za faktycznie zamówione i dostarczone posiłki.3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać posiłki w formie śniadań z warzywem do kanapek, owocem, zupy mlecznej lub kakao lub kawy zbożowej lub bawarki i herbaty owocowej; obiadu w postaci zupy i drugiego dania z surówką (warzywem) i kompotem; podwieczorku składającego się z produktu zbożowego, mleka lub produktu mlecznego oraz warzywa lub owocu. • Śniadania Zamawiający zgłasza każdego dnia o godzinie 8.00 wg stanu przedszkolaków, a Wykonawca wydaje o godzinie 08.30. • Obiady Zamawiający zgłasza każdego dnia do godziny 9.00, a Wykonawca dostarcza gorące posiłki do godziny 11.00 i wydaje dzieciom o godzinie 11.30. • Podwieczorek Zamawiający zgłasza do godziny 13.00, a Wykonawca wydaje o godzinie 14.00.4. Wykonawca będzie dostarczał gotowe śniadania i podwieczorki lub produkty do przyrządzania śniadań i podwieczorków „na świeżo” na miejscu w kuchni. Wykonawca zobowiązany będzie do wydawania z kuchni wszystkich posiłków tj. śniadań, obiadów, podwieczorków. Do jego obowiązków należeć będzie przygotowanie do wydania posiłków, zmywanie, wyparzanie naczyń i utrzymywanie w czystości użyczającego pomieszczenia wraz z uprzątnięciem pozostałych resztek po posiłkach.5. Maksymalna, szacunkowa liczba posiłków tygodniowo w okresie realizacji zamówienia wynosi:- śniadania: 223- obiady: 219- podwieczorki: 180 - ilość planowanych tygodni: 42Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci.

SP6.26.1.2025
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55523100
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się