Przetarg 12191269 - Świadczenie usług cateringowych dla dzieci z oddziałów...
| Analizuj | Zamówienie 12191269 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-02 |
| przedmiot ogłoszenia | Świadczenie usług cateringowych dla dzieci z oddziałów przedszkolnych w Szkole Podstawowej nr 6 w Wieliczce w 2026 roku Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi cateringowej, polegaj ącej na przygotowywaniu z własnych produktów, dostarczaniu i wydawaniu wszystkich posiłków w dni robocze od poniedziałku do piątku przez okres trwania umowy. W wyjątkowych sytuacjach wynikających ze zmiany organizacji dnia pracy oddziału przedszkolnego godziny wydawanych posiłków mogą ulec zmianie- po wcześniejszym uzgodnieniu z Wykonawcą.2. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia i dostarczenia do oddziałów przedszkolnych ilości posiłków zamówionych na dany dzień. Wynagrodzenie Wykonawcy przysługuje i zostanie wypłacone wyłącznie za faktycznie zamówione i dostarczone posiłki.3. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać posiłki w formie śniadań z warzywem do kanapek, owocem, zupy mlecznej lub kakao lub kawy zbożowej lub bawarki i herbaty owocowej; obiadu w postaci zupy i drugiego dania z surówką (warzywem) i kompotem; podwieczorku składającego się z produktu zbożowego, mleka lub produktu mlecznego oraz warzywa lub owocu. • Śniadania Zamawiający zgłasza każdego dnia o godzinie 8.00 wg stanu przedszkolaków, a Wykonawca wydaje o godzinie 08.30. • Obiady Zamawiający zgłasza każdego dnia do godziny 9.00, a Wykonawca dostarcza gorące posiłki do godziny 11.00 i wydaje dzieciom o godzinie 11.30. • Podwieczorek Zamawiający zgłasza do godziny 13.00, a Wykonawca wydaje o godzinie 14.00.4. Wykonawca będzie dostarczał gotowe śniadania i podwieczorki lub produkty do przyrządzania śniadań i podwieczorków „na świeżo” na miejscu w kuchni. Wykonawca zobowiązany będzie do wydawania z kuchni wszystkich posiłków tj. śniadań, obiadów, podwieczorków. Do jego obowiązków należeć będzie przygotowanie do wydania posiłków, zmywanie, wyparzanie naczyń i utrzymywanie w czystości użyczającego pomieszczenia wraz z uprzątnięciem pozostałych resztek po posiłkach.5. Maksymalna, szacunkowa liczba posiłków tygodniowo w okresie realizacji zamówienia wynosi:- śniadania: 223- obiady: 219- podwieczorki: 180 - ilość planowanych tygodni: 42Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. SP6.26.1.2025 |
| branża | Gastronomia, catering |
| podbranża | żywienie zbiorowe |
| kody CPV | 55523100 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Małopolskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Małopolskie |