Zlecenie 7363764 - Świadczenie obsługi gastronomicznej oraz sprzedaży...
(zakończone) | Zamówienie 7363764|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-03-02 |
przedmiot zlecenia | Świadczenie obsługi gastronomicznej oraz sprzedaży napojów (w tym alkoholowych), Organizacji stoisk handlowych w trakcie Prince S ummer Festival ‘2020 w dniu 11.07.2020 roku. ZAKRES USŁUG: Wykonawca wybrany na podstawie najkorzystniejszej ofert zobowiązany będzie do zapewnienia obsługi gastronomicznej, obsługi stoisk handlowych podczas imprezy Prince Summer Festival ‘2020 w dniu 11.07.2020 roku w godzinach od 18.00 do 4.00 na terenie Amfiteatru Miejskiego w Książu Wlkp. 1. W ramach obsługi gastronomicznej Wykonawca zobowiązuje się zorganizować: a) napoje bezalkoholowe (woda gaz./niegaz., soki i inne napoje w plastikowych butelkach oraz puszkach), b) napoje alkoholowe (piwo butelkowe przelewane do plastikowego kufla), c) strefę drinków, d) co najmniej 2 food tracki (typu kebab, hamburger, zapiekanki itp.), e) gofry, lody itp., f) ilość miejsc siedzących dla 700 osób (stoły z ławkami), w tym przynajmniej połowa z zadaszeniem w postaci parasoli bądź namiotu o odpowiedniej powierzchni, Centrum Kultury Ksi ąż Wlkp. ul. Zakrzewska 15 63-130 Książ Wlkp. tel. 61 2822616 www.ck-ksiazwlkp.pl ck@ck-ksiazwlkp.pl NIP 785-16-58-654 REGON 411181472 SBL Śrem O/Książ Wlkp. 70 9084 1026 0300 6594 2000 0001 g) Wykonawca może zorganizować stoiska handlowe pasujące tematycznie do charakteru imprezy klubowej. h) Wykonawca zobowiązuje się do posiadania sprawnych instalacji i urządzeń elektrycznych oraz posiadania odpowiedniego wyposażenia p. poż. i) Wykonawca zobowiązany będzie do obsługi punktów handlowych w trakcie trwania imprezy oraz do bieżącego utrzymania czystości w granicach zajmowanego obszaru, a także zapewnienia odpowiedniej ilości pojemników na odpady przy stoiskach wydawania posiłków oraz miejscach konsumpcji. j) Organizator może wyrazić zgodę na dodatkowe stoiska o charakterze promocyjnym, nie komercyjnym, będących poza propozycja Organizatora. 2. Wykonawca zobowiązany będzie do rozstawienia stoisk zgodnie z wytycznymi Organizatora, przekazanymi podczas wizji lokalnej terenu. 3. Wykonawca zobowiązany jest to posiadania agregatu o mocy zapewniającej prawidłowe funkcjonowanie gastronomi wraz z pełnym okablowaniem dla punktów gastronomicznych. 4. Wykonawca zapewnia we własnym zakresie sprzęt gaśniczy oraz inny niezbędny sprzęt oraz środki potrzebne do wystawienia i funkcjonowania stoisk. 5. Ceny sprzedawanych podczas imprezy produktów ustali Wykonawca, biorąc pod uwagę charakter imprezy. 6. Wykonawca zobowiązuje się do wydawania posiłków w naczyniach jednorazowych. 7. Na dystrybucję produktów, o których mowa w pkt. 1 Wykonawca otrzyma od Organizatora wyłączność. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |