Przetarg 9009075 - Sukcesywne dostawy pieczywa do Ośrodka Przygotowań...

   
Analizuj Zamówienie 9009075 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2022-06-29
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne dostawy pieczywa do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu

Część 1: 1.
Bułka tarta - produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywapszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień , barwa odszarokremowej do złocistej, o konsystencji sypkiej bez grudek, opakowanie 0,5 kg. kg 3002. Chleb zwykły - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjnąna naturalnym kwasie, z dodatkiem wody, soli, drożdży i ewentualnie innychskładników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ , kształtpodłużny szt 12003. Chleb wieloziarnisty o niskim indeksie glikemicznym – pieczywo pszenno-żytnie, z dodatkiem wielu ziaren np. słonecznika,siemienia lnianego, dyni, oraz innych składników przewidzianych recepturą , chleb o niskim wskaźniku glikemicznym nie większym niż 56, kształt podłużny, /niekrojony/, masa netto:0,30 kg szt 8504. Pieczywo pszenne - produkowane metodą tradycyjną na naturalnym zakwasie pszennym z dodatkiem wody, mieszanki wieloziarnistej, twarogu, drożdży, słodu jęczmiennego, soli, masa netto: 350g, kształt: prostokątny,typu alpejski szt 7505. Chleb razowy ze słonecznikiem- chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej wwyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąkipszennej, żytniej, słonecznika i innych dodatków przewidzianych recepturą , masanetto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą, szt 7606. Chleb razowy zwykły – chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wynikurozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytnieji innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształtnadany formą, szt 507. Chleb wieloziarnisty - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodątradycyjną na naturalnym kwasie, zawiera mąkę pszenną, żytnią wodę, sól, drożdże zdodatkiem ziaren (len/słonecznik/ soja/sezam/żyto/pszenica/owies/jęczmień/) iewentualnie inne składniki uwzględnione w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ szt 8508. Pieczywo o niskiej zawartości węglowodanów i podwyższonej zawartości białka, - z dodatkiem słonecznika, siemia lnianego, sezamu i otrębów pszennych. Minimalna zawartość białka 20g /100 g rpoduktu, Maksymalna zawartość węglowodanów 7 g/100g produktu netto: 0,35 kg,/niekrojony, krojony paczkowany/,typu Pro-Body szt 11009. Pieczywo pszenno-żytnie z pszenicą orkiszową-typu chleb orkiszowy,skład-mieszanka na bazie pszenicy Orkisz co najmniej 31%,zakwas na bazie pszenicy Orkisz,regulator kwasowości,,mąka pszenna orkiszowa pełnoziarnista nie mniej niż 7,5%-waga min 400 gr szt 110010. Chleb do żurku – chleb o kształcie wazy , podstawie okrągłej z charakterystycznymuchwytem zrobionym z ciasta, chleb wypiekany z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, soli i innychskładników przewidzianych recepturą, masa netto: 0,450kg-0.50 kg szt 1511. Chleb pszenno-żytni – pieczywo mieszane żytnio-pszenne,z dodatkiem płatkówziemniaczanych, wody, drożdży, soli i ewentualnie innych składnikówuwzględnionych w recepturze, masa netto: 0.55 kg /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą,typu chleb Gbursczi szt 120

Część 2: 1 Bułka koktajlowa np. kajzerka,- pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli, cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: max 30 gr szt 100002 Bułka koktajlowa grahamka – bułka wypiekana z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, tłuszczu, soli, cukru i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, bułka o kształcie okrągłym, masa netto: max 0,035kg szt 20003 Bułka kajzerka – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli ,cukru, tłuszczu iewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: max 0,055 kg szt 8004 Bułka koktajlowa wieloziarnista – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, cukru, soli, tłuszczu, ziaren oraz ewentualnie innych składników określonych w recepturze, kształt okrągły, masa netto: max 0,035 kg szt 4000

24/2022
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15810000, 15811100, 15811400
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
9077042 2022-08-18
godz. 14:00
ZESPÓŁ SZKÓŁ IM. JÓZEFA CZYŻEWSKIEGO W OPALENIU Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Opaleniu
9102442 2022-08-19
godz. 09:00
UZDROWISKO ŚWINOUJŚCIE S.A. Dostawy artykułów ogólnospożywczych - Sypkie i Konserwy Część 1: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów ogólnospożywczych podzielonych na zadania w asortymencie...
9101686 2022-08-19
godz. 09:30
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHICZNIE CHORYCH W RYBNIKU Sukcesywne dostawy warzyw i owoców dla potrzeb SP ZOZ Państwowego Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku. Część 1: Pakiet 1- Warzywa I- Przedmiot zamówienia został szcz...
9110007 2022-08-22
godz. 00:00
NADBUŻAŃSKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ, dostawa artykułów żywnościowych wyszczególnionych w załączonym opisie przedmiotu zamówienia - formularzu cenowym.
9092606 2022-08-22
godz. 10:00
20 WOJSKOWY SZPITAL UZDROWISKOWO-REHABILITACYJNY SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRYNICY-ZDROJU Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych - 7 zadań przez okres 3 miesięcy Część 1: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy soków owocowych, w ilościach i asortymencie okre...
9108134 2022-08-22
godz. 14:30
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 57 IM. GEN. WŁADYSŁAWA ANDERSA W GDAŃSKU Dostawa produktów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 57 w Gdańsku Część 1: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów żywnościowych –na rzecz Zamawiaj...
9105758 2022-08-25
godz. 10:00
ZESPÓŁ SZKÓŁ CENTRUM KSZTAŁCENIA ROLNICZEGO W KAROLEWIE „Sukcesywna dostawa żywności dla Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Karolewie” Część 1: Część 1- Przyprawy sypkie i różne produkty spożywcze- Szczegółowy za...
9109552 2022-08-29
godz. 08:30
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. LUWIKA I ANNY HELCLÓW W KRAKOWIE 1. Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa produktów mleczarskich i margaryn dla Domu Pomocy Społecznej im. L. i A. Helclów w Krakowie, ul. Helclów 2.2. Szczegółowy...
9053471 2022-08-30
godz. 10:00
AKADEMIA SZTUKI WOJENNEJ Sukcesywna dostawa żywności do Akademii Sztuki Wojennej:Cz.1 – mleko i produkty mleczarskie, Cz. 2 – pieczywo i wyroby cukiernicze, Cz. 3 – mrożone warzywa i owoce Cz. 4 – mrożon...
9086276 2022-09-07
godz. 10:00
BIESZCZADZKI ODDZIAŁ STRAŻY GRANICZNEJ W PRZEMYŚLU Dostawa nabiału i artykułów nabiałowych dla Bieszczadzkiego Oddziału Straży Granicznej w Przemyślu. Numer referencyjny: 18/SGMiŻ/2022 Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ...