Przetarg 9009075 - Sukcesywne dostawy pieczywa do Ośrodka Przygotowań...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 9009075
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2022-06-29 |
przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne dostawy pieczywa do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu Część 1: 1. Bułka tar ta - produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywapszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień , barwa odszarokremowej do złocistej, o konsystencji sypkiej bez grudek, opakowanie 0,5 kg. kg 3002. Chleb zwykły - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjnąna naturalnym kwasie, z dodatkiem wody, soli, drożdży i ewentualnie innychskładników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ , kształtpodłużny szt 12003. Chleb wieloziarnisty o niskim indeksie glikemicznym – pieczywo pszenno-żytnie, z dodatkiem wielu ziaren np. słonecznika,siemienia lnianego, dyni, oraz innych składników przewidzianych recepturą , chleb o niskim wskaźniku glikemicznym nie większym niż 56, kształt podłużny, /niekrojony/, masa netto:0,30 kg szt 8504. Pieczywo pszenne - produkowane metodą tradycyjną na naturalnym zakwasie pszennym z dodatkiem wody, mieszanki wieloziarnistej, twarogu, drożdży, słodu jęczmiennego, soli, masa netto: 350g, kształt: prostokątny,typu alpejski szt 7505. Chleb razowy ze słonecznikiem- chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej wwyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąkipszennej, żytniej, słonecznika i innych dodatków przewidzianych recepturą , masanetto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą, szt 7606. Chleb razowy zwykły – chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wynikurozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytnieji innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształtnadany formą, szt 507. Chleb wieloziarnisty - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodątradycyjną na naturalnym kwasie, zawiera mąkę pszenną, żytnią wodę, sól, drożdże zdodatkiem ziaren (len/słonecznik/ soja/sezam/żyto/pszenica/owies/jęczmień/) iewentualnie inne składniki uwzględnione w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ szt 8508. Pieczywo o niskiej zawartości węglowodanów i podwyższonej zawartości białka, - z dodatkiem słonecznika, siemia lnianego, sezamu i otrębów pszennych. Minimalna zawartość białka 20g /100 g rpoduktu, Maksymalna zawartość węglowodanów 7 g/100g produktu netto: 0,35 kg,/niekrojony, krojony paczkowany/,typu Pro-Body szt 11009. Pieczywo pszenno-żytnie z pszenicą orkiszową-typu chleb orkiszowy,skład-mieszanka na bazie pszenicy Orkisz co najmniej 31%,zakwas na bazie pszenicy Orkisz,regulator kwasowości,,mąka pszenna orkiszowa pełnoziarnista nie mniej niż 7,5%-waga min 400 gr szt 110010. Chleb do żurku – chleb o kształcie wazy , podstawie okrągłej z charakterystycznymuchwytem zrobionym z ciasta, chleb wypiekany z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, soli i innychskładników przewidzianych recepturą, masa netto: 0,450kg-0.50 kg szt 1511. Chleb pszenno-żytni – pieczywo mieszane żytnio-pszenne,z dodatkiem płatkówziemniaczanych, wody, drożdży, soli i ewentualnie innych składnikówuwzględnionych w recepturze, masa netto: 0.55 kg /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą,typu chleb Gbursczi szt 120 Część 2: 1 Bułka koktajlowa np. kajzerka,- pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli, cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: max 30 gr szt 100002 Bułka koktajlowa grahamka – bułka wypiekana z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, tłuszczu, soli, cukru i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, bułka o kształcie okrągłym, masa netto: max 0,035kg szt 20003 Bułka kajzerka – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli ,cukru, tłuszczu iewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masa netto: max 0,055 kg szt 8004 Bułka koktajlowa wieloziarnista – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, cukru, soli, tłuszczu, ziaren oraz ewentualnie innych składników określonych w recepturze, kształt okrągły, masa netto: max 0,035 kg szt 4000 24/2022 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15810000, 15811100, 15811400 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |