Przetarg 10281173 - Sukcesywne dostawy pieczywa cz. I oraz ciast i ciastek -cz....
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 10281173
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-02-23 |
przedmiot ogłoszenia | Sukcesywne dostawy pieczywa cz. I oraz ciast i ciastek -cz. II do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu Część 1: Część I – Sukcesywne dostawy pieczywa do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu Lp. Nazwa oraz opis wymaganych cech danego asortymentu - kryteria stosowane w celu oceny równoważności (jeżeli dotyczy) jm ilość1. Bułka tarta - produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywapszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień , barwa odszarokremowej do złocistej, o konsystencji sypkiej bez grudek, opakowanie 0,5 kg. kg 3402. Chleb zwykły - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjnąna naturalnym kwasie, z dodatkiem wody, soli, drożdży i ewentualnie innychskładników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ , kształtpodłużny szt 29003. Chleb wieloziarnisty o niskim indeksie glikemicznym – pieczywo pszenno-żytnie, z dodatkiem wielu ziaren np. słonecznika,siemienia lnianego, dyni, oraz innych składników przewidzianych recepturą , chleb o niskim wskaźniku glikemicznym nie większym niż 56, kształt podłużny, /niekrojony/, masa netto:0,30 kg szt 8504. Pieczywo pszenne - produkowane metodą tradycyjną na naturalnym zakwasie pszennym z dodatkiem wody, mieszanki wieloziarnistej, twarogu, drożdży, słodu jęczmiennego, soli, masa netto: 350g, kształt: prostokątny,typu alpejski szt 8605. Chleb razowy ze słonecznikiem- chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej wwyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąkipszennej, żytniej, słonecznika i innych dodatków przewidzianych recepturą , masanetto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą, szt 13506 Chleb razowy zwykły – chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wynikurozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytnieji innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształtnadany formą, szt 1407 Chleb wieloziarnisty - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodątradycyjną na naturalnym kwasie, zawiera mąkę pszenną, żytnią wodę, sól, drożdże zdodatkiem ziaren (len/słonecznik/ soja/sezam/żyto/pszenica/owies/jęczmień/) iewentualnie inne składniki uwzględnione w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ szt 6308 Pieczywo o niskiej zawartości węglowodanów i podwyższonej zawartości białka, - z dodatkiem słonecznika, siemia lnianego, sezamu i otrębów pszennych. Minimalna zawartość białka 20g /100 g rpoduktu, Maksymalna zawartość węglowodanów 7 g/100g produktu netto: 0,35 kg,/niekrojony, krojony paczkowany/,typu Pro-Body szt 10009 Pieczywo pszenno-żytnie z pszenicą orkiszową-typu chleb orkiszowy,skład-mieszanka na bazie pszenicy Orkisz co najmniej 31%,zakwas na bazie pszenicy Orkisz,regulator kwasowości,,mąka pszenna orkiszowa pełnoziarnista nie mniej niż 7,5%-waga min 400 gr szt 100010 Chleb do żurku – chleb o kształcie wazy , podstawie okrągłej z charakterystycznymuchwytem zrobionym z ciasta, chleb wypiekany z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, soli i innychskładników przewidzianych recepturą, masa netto: 0,450kg-0.50 kg szt 2011 Chleb żytni z dynią-pieczywo żytnie z dodatkiem dyni,posypane pestkami dyni,składniki:zakwas żytni,woda,maka żytnia,pestki dyni,sół.drożdże,mąka pszenna,gluten pszenicy,ekstrakt ze słodu jęczmiennego, -waga min.400 g,niekrojony szt 100012 Pieczywo tostowe-pieczywo pszenne,/krojone/składniki:mąka pszenna,woda, drożdże,olej rzepakowy,cukier,sól,-waga max.1 kg kg 8013 Chleb pszenno-żytni – pieczywo mieszane żytnio-pszenne,z dodatkiem płatkówziemniaczanych, wody, drożdży, soli i ewentualnie innych składnikówuwzględnionych w recepturze, masa netto: 0.55 kg /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą,typu chleb Gbursczi szt 15014 Bułka koktajlowa np. kajzerka,- pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli,cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształtkopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchnigórnej, masa netto: min 30 gr szt 1800015 Bułka koktajlowa grahamka – bułka wypiekana z grubo mielonej (razowej ) mąkipszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, tłuszczu, soli, cukru iewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, bułka o kształcie okrągłym,masa netto: 0,035kg szt 400016 Bułka kajzerka – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli ,cukru, tłuszczu iewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty opodstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masanetto: 0,050kg szt 100017 Bułki koktailowe różne/kajzerka,grahamka,z ziarnami/ do odpieku- pakowane po max 25 szt-waga 1 szt min. 30 g szt 240018 Bułka koktajlowa wieloziarnista – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży,cukru, soli, tłuszczu, ziaren oraz ewentualnie innych składników określonych wrecepturze, kształt okrągły, masa netto: 0,035 kg szt 3500 Część 2: Część II - Sukcesywne dostawy ciast i ciastek do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportuLp. Nazwa oraz opis wymaganych cech danego asortymentu jm ilość1. Jabłecznik - o kształcie prostokątnym, ciasto biszkoptowo - tłuszczowe, przekładane jabłkami prażonymi z cynamonem, wykończone pomadą, o wysokości mininum 4 cm, kg 202. Sernik typu wiedeński na bazie kruchego spodu, z masą serową z dodatkiem rodzynek i skórką pomarańczową, wykończone polewą czekoladową, o wysokości minimum 4 cm kg 203. Sernik typu królewski na bazie kruchego spodu, z masą serową z dodatkiem rodzynek i skórką pomarańczową, wykończone tartym kruchym ciastem z kakao, o wysokości minimum 5 cm kg 204. Babki piaskowa,cytrynowa, kakao - babki biszkoptowo-tłuszczowe wypiekane w foremkach,babki piaskowe wykończone pomadą,cytrynowe wykończone pomadą i skórką cytrynową,babki z kakao polewą czekoladową waga 1 szt 300-350 gr kg 205. Drożdżówka z owocami - ciasto drożdżowe do wyboru z jagodą lub śliwką, wykończone kruszonką i pomadą-wysokość min 5 cm kg 456. rogaliki małe z nadzieniem owocowym, waga jednostkowa 1 szt min. 25 gr kg 457. pączki małe drożdżowe -kształt owalny z nadzieniem owocowym, adwokatem /wykończone pomadą-waga jednostkowa 1 szt 25-40 gr kg 508. Sakiewka-ciastka w kształcie sakiewek z owocami / np.z jabłkiem, czarną porzeczką/wykończone lukrową polewą. waga jednostkowa 1 szt 30-45 gr kg 409. Ciasteczka omleciki małe kg 2010. Marczello /placki biszkoptowe kakaowe prekładane masą czekoladową z bakaliami/kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 22011. Sernik wiedeński //kruche ciasto,masa serowa,kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 18012. Sernik z brzoskwiną kruche ciasto,masa serowa z brzoskwiniami,ubite białko /kostka lub trójkąt o wadze min.150 gr szt 18013. Sernik królewski /kruche ciasto kakaowe,masa serowa ,tarte cisto kruche/ kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 8014. KOSTKA MOCCA-czekoladowy biszkopt przełóżony kremem cappucino,całóść opruszona kawą .waga 1 szt min.150 g szt 22015. Ciastko owocowe z galaretką na biszkopcie z truskawką, jagodą lub brzoskwinią ,waga 1 szt min.150 g szt 12016. ciasto wiśniowa uczta-ciasto na spodzie o smaku orzechowym,z warstwą masy serowej,wykończone wiśniami zalane galaretką-kostka lub trójkąt o wadze min.150 gr szt 4017. Ciasto biszkoptowe z kremem kokosowym udekorowane żurawiną-kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 5018. Jabłecznik z bezą -jabłecznik z bezą 16% posypany maślaną kruszonką 5%-kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 18019. ciastka bankietówki- różne gatunki/sernik na zimno z galaretką i owocami, tiramisu-ciasto biszkoptowe nasączone kawą rozpuszczalną i winiakiem z kremem o smaku toramisu-waga 1 szt min.80 g szt 3520. Ciastka typu tartaletki różne smaki-ciastka deserowe na bazie ciasta kruchego dekorowane w zależności od smaku /kremem budyniowym z malinami,kremem budyniowym z borówką amerykańską i malinami,kremem budyniowym i truskawkami/ waga 1 szt min.100 g szt 4021. Ciastko typu Leśny mech biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem szpinaku,przełożone kremem o smaku waniliowym oraz galaretką o smaku wiśniowym,waga 1 szt min.150 g szt 4022. Sernik typu zielona łączka -ciasto na biszkopcie z puszystą masą serowo-śmietanową z dodatkiem galaretek o różnych smakach,waga 1 szt min.150 g szt 50 10/2024 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15811100, 15812000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |