Przetarg 10281173 - Sukcesywne dostawy pieczywa cz. I oraz ciast i ciastek -cz....

   
Analizuj Zamówienie 10281173 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-02-23
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne dostawy pieczywa cz. I oraz ciast i ciastek -cz. II do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą
transportu

Część 1: Część I – Sukcesywne dostawy pieczywa do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu Lp. Nazwa oraz opis wymaganych cech danego asortymentu - kryteria stosowane w celu oceny równoważności (jeżeli dotyczy) jm ilość1. Bułka tarta - produkt otrzymany przez rozdrobnienie wysuszonego pieczywapszennego zwykłego i wyborowego, bez dodatku nasion, nadzień , barwa odszarokremowej do złocistej, o konsystencji sypkiej bez grudek, opakowanie 0,5 kg. kg 3402. Chleb zwykły - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodą tradycyjnąna naturalnym kwasie, z dodatkiem wody, soli, drożdży i ewentualnie innychskładników uwzględnionych w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ , kształtpodłużny szt 29003. Chleb wieloziarnisty o niskim indeksie glikemicznym – pieczywo pszenno-żytnie, z dodatkiem wielu ziaren np. słonecznika,siemienia lnianego, dyni, oraz innych składników przewidzianych recepturą , chleb o niskim wskaźniku glikemicznym nie większym niż 56, kształt podłużny, /niekrojony/, masa netto:0,30 kg szt 8504. Pieczywo pszenne - produkowane metodą tradycyjną na naturalnym zakwasie pszennym z dodatkiem wody, mieszanki wieloziarnistej, twarogu, drożdży, słodu jęczmiennego, soli, masa netto: 350g, kształt: prostokątny,typu alpejski szt 8605. Chleb razowy ze słonecznikiem- chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej wwyniku rozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąkipszennej, żytniej, słonecznika i innych dodatków przewidzianych recepturą , masanetto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą, szt 13506 Chleb razowy zwykły – chleb wypiekany z żytniej mąki razowej powstałej w wynikurozdrobnienia oczyszczonego pełnego ziarna żyta, z dodatkiem mąki pszennej, żytnieji innych dodatków przewidzianych recepturą , masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/, kształtnadany formą, szt 1407 Chleb wieloziarnisty - pieczywo mieszane pszenno-żytnie, produkowane metodątradycyjną na naturalnym kwasie, zawiera mąkę pszenną, żytnią wodę, sól, drożdże zdodatkiem ziaren (len/słonecznik/ soja/sezam/żyto/pszenica/owies/jęczmień/) iewentualnie inne składniki uwzględnione w recepturze, masa netto: 0,5 kg, /niekrojony, krojony paczkowany/ szt 6308 Pieczywo o niskiej zawartości węglowodanów i podwyższonej zawartości białka, - z dodatkiem słonecznika, siemia lnianego, sezamu i otrębów pszennych. Minimalna zawartość białka 20g /100 g rpoduktu, Maksymalna zawartość węglowodanów 7 g/100g produktu netto: 0,35 kg,/niekrojony, krojony paczkowany/,typu Pro-Body szt 10009 Pieczywo pszenno-żytnie z pszenicą orkiszową-typu chleb orkiszowy,skład-mieszanka na bazie pszenicy Orkisz co najmniej 31%,zakwas na bazie pszenicy Orkisz,regulator kwasowości,,mąka pszenna orkiszowa pełnoziarnista nie mniej niż 7,5%-waga min 400 gr szt 100010 Chleb do żurku – chleb o kształcie wazy , podstawie okrągłej z charakterystycznymuchwytem zrobionym z ciasta, chleb wypiekany z grubo mielonej (razowej ) mąki pszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, soli i innychskładników przewidzianych recepturą, masa netto: 0,450kg-0.50 kg szt 2011 Chleb żytni z dynią-pieczywo żytnie z dodatkiem dyni,posypane pestkami dyni,składniki:zakwas żytni,woda,maka żytnia,pestki dyni,sół.drożdże,mąka pszenna,gluten pszenicy,ekstrakt ze słodu jęczmiennego, -waga min.400 g,niekrojony szt 100012 Pieczywo tostowe-pieczywo pszenne,/krojone/składniki:mąka pszenna,woda, drożdże,olej rzepakowy,cukier,sól,-waga max.1 kg kg 8013 Chleb pszenno-żytni – pieczywo mieszane żytnio-pszenne,z dodatkiem płatkówziemniaczanych, wody, drożdży, soli i ewentualnie innych składnikówuwzględnionych w recepturze, masa netto: 0.55 kg /niekrojony, krojony paczkowany/, kształt nadany formą,typu chleb Gbursczi szt 15014 Bułka koktajlowa np. kajzerka,- pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli,cukru, tłuszczu i ewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształtkopulasty o podstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchnigórnej, masa netto: min 30 gr szt 1800015 Bułka koktajlowa grahamka – bułka wypiekana z grubo mielonej (razowej ) mąkipszennej (graham), z dodatkiem mąki pszennej, drożdży, wody, tłuszczu, soli, cukru iewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, bułka o kształcie okrągłym,masa netto: 0,035kg szt 400016 Bułka kajzerka – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży, soli ,cukru, tłuszczu iewentualnie innych składników przewidzianych recepturą, kształt kopulasty opodstawie okrągłej z charakterystycznymi nacięciami na powierzchni górnej, masanetto: 0,050kg szt 100017 Bułki koktailowe różne/kajzerka,grahamka,z ziarnami/ do odpieku- pakowane po max 25 szt-waga 1 szt min. 30 g szt 240018 Bułka koktajlowa wieloziarnista – pieczywo pszenne z dodatkiem wody, drożdży,cukru, soli, tłuszczu, ziaren oraz ewentualnie innych składników określonych wrecepturze, kształt okrągły, masa netto: 0,035 kg szt 3500

Część 2: Część II - Sukcesywne dostawy ciast i ciastek do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportuLp. Nazwa oraz opis wymaganych cech danego asortymentu jm ilość1. Jabłecznik - o kształcie prostokątnym, ciasto biszkoptowo - tłuszczowe, przekładane jabłkami prażonymi z cynamonem, wykończone pomadą, o wysokości mininum 4 cm, kg 202. Sernik typu wiedeński na bazie kruchego spodu, z masą serową z dodatkiem rodzynek i skórką pomarańczową, wykończone polewą czekoladową, o wysokości minimum 4 cm kg 203. Sernik typu królewski na bazie kruchego spodu, z masą serową z dodatkiem rodzynek i skórką pomarańczową, wykończone tartym kruchym ciastem z kakao, o wysokości minimum 5 cm kg 204. Babki piaskowa,cytrynowa, kakao - babki biszkoptowo-tłuszczowe wypiekane w foremkach,babki piaskowe wykończone pomadą,cytrynowe wykończone pomadą i skórką cytrynową,babki z kakao polewą czekoladową waga 1 szt 300-350 gr kg 205. Drożdżówka z owocami - ciasto drożdżowe do wyboru z jagodą lub śliwką, wykończone kruszonką i pomadą-wysokość min 5 cm kg 456. rogaliki małe z nadzieniem owocowym, waga jednostkowa 1 szt min. 25 gr kg 457. pączki małe drożdżowe -kształt owalny z nadzieniem owocowym, adwokatem /wykończone pomadą-waga jednostkowa 1 szt 25-40 gr kg 508. Sakiewka-ciastka w kształcie sakiewek z owocami / np.z jabłkiem, czarną porzeczką/wykończone lukrową polewą. waga jednostkowa 1 szt 30-45 gr kg 409. Ciasteczka omleciki małe kg 2010. Marczello /placki biszkoptowe kakaowe prekładane masą czekoladową z bakaliami/kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 22011. Sernik wiedeński //kruche ciasto,masa serowa,kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 18012. Sernik z brzoskwiną kruche ciasto,masa serowa z brzoskwiniami,ubite białko /kostka lub trójkąt o wadze min.150 gr szt 18013. Sernik królewski /kruche ciasto kakaowe,masa serowa ,tarte cisto kruche/ kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 8014. KOSTKA MOCCA-czekoladowy biszkopt przełóżony kremem cappucino,całóść opruszona kawą .waga 1 szt min.150 g szt 22015. Ciastko owocowe z galaretką na biszkopcie z truskawką, jagodą lub brzoskwinią ,waga 1 szt min.150 g szt 12016. ciasto wiśniowa uczta-ciasto na spodzie o smaku orzechowym,z warstwą masy serowej,wykończone wiśniami zalane galaretką-kostka lub trójkąt o wadze min.150 gr szt 4017. Ciasto biszkoptowe z kremem kokosowym udekorowane żurawiną-kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 5018. Jabłecznik z bezą -jabłecznik z bezą 16% posypany maślaną kruszonką 5%-kostka lub trójkąt o wadze min 150 gr szt 18019. ciastka bankietówki- różne gatunki/sernik na zimno z galaretką i owocami, tiramisu-ciasto biszkoptowe nasączone kawą rozpuszczalną i winiakiem z kremem o smaku toramisu-waga 1 szt min.80 g szt 3520. Ciastka typu tartaletki różne smaki-ciastka deserowe na bazie ciasta kruchego dekorowane w zależności od smaku /kremem budyniowym z malinami,kremem budyniowym z borówką amerykańską i malinami,kremem budyniowym i truskawkami/ waga 1 szt min.100 g szt 4021. Ciastko typu Leśny mech biszkoptowo-tłuszczowe z dodatkiem szpinaku,przełożone kremem o smaku waniliowym oraz galaretką o smaku wiśniowym,waga 1 szt min.150 g szt 4022. Sernik typu zielona łączka -ciasto na biszkopcie z puszystą masą serowo-śmietanową z dodatkiem galaretek o różnych smakach,waga 1 szt min.150 g szt 50

10/2024
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15811100, 15812000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
11094071 2025-02-17
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie D/Kw.2333.3.2025.KW Sukcesywna dostawa konserw rybnych do Aresztu Śledczego w Elblągu oraz Oddziału Zewnętrznego w Braniewie Aresztu Śledczego w Elblągu Przedmiot zamówienia: 1 sałatka rybn...
11086028 2025-02-18
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Sukcesywne dostawy jajek
11088017 2025-02-19
godz. 10:00
Małopolskie 2/ZO/2025 Dostawa artykułów spożywczych w ramach programu „Dobry posiłek” dla Szpital św. Anny w Miechowie. Przedmiot zamówienia: 1 Dostawa artykułów spożywczych w ramach programu „Dobry po...
11086899 2025-02-19
godz. 10:00
Lubuskie Dostawa warzyw i owoców do jednostek oświatowych na terenie Gminy Drezdenko Część 1: Część I – warzywa3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określają wzory umów oraz załącznik 1a do SWZ...
11091228 2025-02-20
godz. 10:00
Podkarpackie Dostawa wody do dystrybutorów na potrzeby Wojewódzkiego Szpitala im. Zofii z Zamoyskich Tarnowskiej w Tarnobrzegu. 1. Przedmiot zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest dostawa wody do dy...
11093501 2025-02-24
godz. 11:00
Małopolskie Przedmiotem Zamówienia jest Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.Lp. Szczegółowy opis przedmiotu ...
11052905 2025-02-24
godz. 11:00
Mazowieckie Dostawy wody źródlanej lub mineralnej (gazowanej i niegazowanej) w butelkach typu PET o poj. 1,5 l oraz wody źródlanej niegazowanej w pojemnikach dostosowanych do urządzeń dozujących o poj.1...
11095201 2025-02-25
godz. 10:00
Śląskie Dostawy różnych artykułów spożywczych sypkich na potrzeby trzech jednostek organizacyjnych OISW w Katowicach Sukcesywne dostawy artykułów zbożowych, skrobiowych i przemiału ziarna, cukru, m...
11055504 2025-02-28
godz. 09:30
Kujawsko-Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest dostawa wędlin drobiowych oraz mrożonek. Część zamówienia: LOT-0001 Dostawa wędlin drobiowych Przedmiotem zmówienia jest dostawa wędlin drobiowych.1.1 Specyfika...
11093881 2025-03-20
godz. 10:00
Pomorskie DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN Dostawy