Przetarg - Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mleka,...

   
Analizuj Zamówienie 6343041 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2018-10-12
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mleka, śmietany, twarogu, jogurtu oraz sera żółtego, topionego i śmietankowego) do magaz
ynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Rzeszowie.
Numer referencyjny: 2232/11/Ż/18

Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mleka, śmietany, twarogu, jogurtu oraz sera żółtego, topionego i śmietankowego) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Rzeszowie w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i nr 2 do SIWZ (formularze ofertowe). Określona w ogłoszeniu i formularzach ofertowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA: PAKIET I, Lp., Asortyment, Kod CPV, Jedn. miary, Ilość; 1. Mleko krowie 2 % - pasteryzowane w wysokiej temperaturze. Smak i zapach swoisty dla mleka, niedopuszczalne jest wystąpienie oznak psucia, zjełczenia, pleśni. Opakowania do 5 litrów. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy, 15511000-3, litr 30 000; 2. Śmietana 18 % - w formie emulsji tłuszczu w mleku odtłuszczonym, pasteryzowany o zawartości tłuszczu 18 %. Płyn jednorodny, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, smak lekko kwaśny, niedopuszczalny smak i zapach obcy. Konsystencja płynna, gęsta, jednolita w całej masie, homogenizowana - zawiesista. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia zapleśnienia. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 14 dni od daty dostawy, 15512200-2, kg 2 650; 3. Twaróg półtłusty krajanka - niedojrzewający z mleka pasteryzowanego. Smak łagodny, bez posmaku obcego, lekko kwaśny, konsystencja jednolita, zwarta, bez grudek. Barwa biała do lekko kremowej, jednolita w całej masie. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Opakowanie do 1 kilograma, 15542100-0, kg 11 600; 4. Jogurt naturalny bez cukru - produkt wykonany z mleka pasteryzowanego, zawierający kultury bakterii jogurtowych i fermentacji mlekowej o dość gęstej konsystencji. Barwa biała, smak i zapach swoisty, lekko kwaśny, konsystencja jednolita, gęsta. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, obce posmaki i zapach. Opakowanie do 500 g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 14 dni od daty dostawy, 15551310-1, kg 4 700. PAKIET II, Lp., Asortyment, Kod CPV, Jedn. miary, Ilość; 1. Ser żółty twardy – ser podpuszczkowy dojrzewający z mleka pasteryzowanego o ustalonej zwartości tłuszczu. Typu Gouda. Po przekrojeniu oczka okrągłe i owalne nieprzekraczającej dużej czereśni, przy brzegach nieco mniejsze, dopuszcza się oczka nieregularne oraz pojedyncze szczelinki. Miąższ elastyczny, zwarty, jednolity w całej masie, dopuszcza się lekko plastyczny. Barwa naturalna. Smak delikatny, lekki posmak pasteryzacji, aromatyczny. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy smak i zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. Opakowanie do 4 kg, 15544000-3, kg 1 200;
2. Ser topiony kostka do 100g. - produkt powstały z sera podpuszczkowego dojrzewającego jako podstawowego surowca oraz mleka w proszku odtłuszczonego, zawierający do 30 % tłuszczu. Barwa jednolita, bez ziarnistości, konsystencja smarowna. Smak i zapach swoisty. Niedopuszczalny jest smak piekący, mdły, mydlasty, gorzki. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy smak i zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy, 15542200-1, kg 1 600; 3. Serek kanapkowy do smarowania pieczywa - naturalny, z koperkiem, z ziołami. Ser twarogowy z mleka pełnego, zawierający czyste kultury mleczarskie, produkt homogenizowany. Barwa charakterystyczna dla rodzaju dodatku lub biała. Smak swoisty. Niedopuszczalny smak obcy, gorzki, piekący. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Opakowanie do 300 g, 15545000-0, kg 3 800. Dostawa towaru do magazynu Zamawiającego realizowana będzie w godz. 8 – 12, 2 razy w tygodniu (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Mleko, śmietana, twaróg półtłusty, jogurt.
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mleka krowie, śmietany, twarogu półtłustego krajanka, jogurtu naturalnego bez cukru) PAKIET I, Lp., Nazwa asortymentu, Kod CPV, Jedn. miary, Ilość; 1. Mleko krowie 2 % - pasteryzowane w wysokiej temperaturze. Smak i zapach swoisty dla mleka, niedopuszczalne jest wystąpienie oznak psucia, zjełczenia, pleśni. Opakowania do 5 litrów. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy, 15511000-3, litr 30 000; 2. Śmietana 18 % - w formie emulsji tłuszczu w mleku odtłuszczonym, pasteryzowany o zawartości tłuszczu 18 %. Płyn jednorodny, bez podstoju serwatki, barwa jednolita, smak lekko kwaśny, niedopuszczalny smak i zapach obcy. Konsystencja płynna, gęsta, jednolita w całej masie, homogenizowana - zawiesista. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia zapleśnienia. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 14 dni od daty dostawy, 15512200-2, kg 2 650; 3. Twaróg półtłusty krajanka - niedojrzewający z mleka pasteryzowanego. Smak łagodny, bez posmaku obcego, lekko kwaśny, konsystencja jednolita, zwarta, bez grudek. Barwa biała do lekko kremowej, jednolita w całej masie. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Opakowanie do 1 kilograma, 15542100-0, kg 11 600; 4. Jogurt naturalny bez cukru - produkt wykonany z mleka pasteryzowanego, zawierający kultury bakterii jogurtowych i fermentacji mlekowej o dość gęstej konsystencji. Barwa biała, smak i zapach swoisty, lekko kwaśny, konsystencja jednolita, gęsta. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, zjełczenia, zapleśnienia, obce posmaki i zapach. Opakowanie do 500 g. Termin przydatności do spożycia nie mniej niż 14 dni od daty dostawy, 15551310-1, kg 4 700.

Część nr: 2 Nazwa: Ser żółty, ser topiony i śmietankowy.
Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (sera żółtego, topionego i śmietankowego) PAKIET II, Lp., Nazwa asortymentu, Kod CPV, Jedn. miary, Ilość; 1. Ser żółty twardy – ser podpuszczkowy dojrzewający z mleka pasteryzowanego o ustalonej zwartości tłuszczu. Typu Gouda. Po przekrojeniu oczka okrągłe i owalne nieprzekraczającej dużej czereśni, przy brzegach nieco mniejsze, dopuszcza się oczka nieregularne oraz pojedyncze szczelinki. Miąższ elastyczny, zwarty, jednolity w całej masie, dopuszcza się lekko plastyczny. Barwa naturalna. Smak delikatny, lekki posmak pasteryzacji, aromatyczny. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy smak i zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy. Opakowanie do 4 kg, 15544000-3, kg 1 200; 2. Ser topiony kostka do 100g. - produkt powstały z sera podpuszczkowego dojrzewającego jako podstawowego surowca oraz mleka w proszku odtłuszczonego, zawierający do 30 % tłuszczu. Barwa jednolita, bez ziarnistości, konsystencja smarowna. Smak i zapach swoisty. Niedopuszczalny jest smak piekący, mdły, mydlasty, gorzki. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy smak i zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 30 dni od daty dostawy, 15542200-1, kg 1 600; 3. Serek kanapkowy do smarowania pieczywa - naturalny, z koperkiem, z ziołami. Ser twarogowy z mleka pełnego, zawierający czyste kultury mleczarskie, produkt homogenizowany. Barwa charakterystyczna dla rodzaju dodatku lub biała. Smak swoisty. Niedopuszczalny smak obcy, gorzki, piekący. Niedopuszczalne jest wystąpienie objawów psucia, fermentacji, zjełczenia, zapleśnienia, zmiana zabarwienia i jej niejednolitość, rozwodnienie, obcy zapach. Niedopuszczalne opakowanie uszkodzone mechanicznie, zabrudzone. Termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty dostawy. Opakowanie do 300 g, 15545000-0, kg 3 800. Dostawa towaru do magazynu Zamawiającego realizowana będzie w godz. 8 – 12, 2 razy w tygodniu (z wyłączeniem sobót i dni ustawowo wolnych od pracy).
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15500000, 15511000, 15512200, 15542100, 15542200, 15544000, 15545000, 15551310
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10443919 2024-04-22
godz. 13:00
Mazowieckie 03/D711/2024 Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych do DPTiW „Wrzos” Uniwersytetu Warszawskiego w okresie 12 miesięcy od daty podpisania umowy. Sukcesywne dostawy produktów ży...
10449221 2024-04-23
godz. 09:00
Mazowieckie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych i słodyczy wraz z transportem i rozładunkiem - RWT/OMLN/272/REG/04/2024 -
10439891 2024-04-25
godz. 12:00
Pomorskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki przy Domu Pomocy Społecznej w Cisewiu
10480047 2024-04-29
godz. 09:30
Kujawsko-Pomorskie Sukcesywne dostawy owoców na rok 2024.
10482579 2024-04-30
godz. 11:00
Mazowieckie Rozeznanie rynku w celu ustalenia wartości szacunkowej, którego przedmiotem jest dzierżawa urządzeń dozujących wodę podłączanych bezpośrednio do instalacji wodnej, dostawę kubków...
10483137 2024-04-30
godz. 12:00
Mazowieckie Szanowni Państwo, Energa Logistyka Sp. z o.o. uprzejmie zaprasza do wzięcia udziału w postępowaniu prowadzonym w imieniu i na rzecz ENERGA KOGENERACJA w przedmiocie: „EKO-PL- Dostawa g...
10474568 2024-05-06
godz. 10:00
Mazowieckie Dostawę wody mineralnej i źródlanej Przedmiotem zamówienia jest dostawa wody mineralnej i źródlanej WIM/ZP/2/2024
10479524 2024-05-07
godz. 09:00
Pomorskie Dostawy dań gotowych świeżych (wyrobów garmażeryjnych). Dania gotowe świeże (wyroby garmażeryjne) w ilości 15 350 kg. RZP -12/24 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁ...
10484573 2024-05-07
godz. 10:00
Śląskie ZAPYTANIE OFERTOWE "Dostawa ekstraktu słodowego na potrzeby Łaźni Piwnych w Wodnym Parku Tychy"
10392670 2024-05-20
godz. 10:59
Pomorskie Musztarda łagodna beczki 150kg PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Musztarda łagodna beczki150kg Firma SEKO S.A. poszukuje producenta/dostawcy musztardy łagodnej pakowanej w beczki ok 150kg. Wyma...