Przetarg 8352644 - „Sukcesywna dostawa warzyw, owoców oraz tłuszczy...

   
Analizuj Zamówienie 8352644 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2021-08-24
przedmiot ogłoszenia
„Sukcesywna dostawa warzyw, owoców oraz tłuszczy roślinnych do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w miejscowości Nowa
Dęba, Kielce oraz Sandomierz (zamówienie z podziałem na 4 części)” Numer referencyjny: Zp64/2021
1) Przedmiot zamówienia stanowi sukcesywna dostawa warzyw, owoców oraz tłuszczy roślinnych do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego zlokalizowanych w następujących miejscowościach:
a) Nowa Dęba, ul. Anieli Krzywoń 1,
b) Kielce, ul. Wojska Polskiego 300.
c) Sandomierz, ul. Adama Mickiewicza 38,
2) Niniejsze zamówienie zostało podzielone na 4 następujące części:
Część 1 – Sukcesywna dostawa warzyw;
Część 2 - Sukcesywna dostawa owoców grupy I;
Część 3 – Sukcesywna dostawa owoców grupy II;
Część 4 - Sukcesywna dostawa tłuszczy roślinnych;
3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, dla każdej z części na jakie zostało podzielone zamówienie został przedstawiony w załączniku do SWZ.
4) Projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, przedstawione w załączniku do niniejszej SWZ – Projekt umowy, stanowią uzupełnienie opisu przedmiotu zamówienia w zakresie postanowień NIEuregulowanych zapisami niniejszego Rozdziału;
Sukcesywna dostawa warzyw Część nr 1 Sukcesywna dostawa warzyw do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Nowej Dębie. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa owoców grupy I Część nr 2 Sukcesywna dostawa owoców grupy I do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Nowej Dębie. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa owoców grupy II Część nr 3 Sukcesywna dostawa owoców grupy II do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Nowej Dębie. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa tłuszczy roślinnych Część nr 4 Sukcesywna dostawa tłuszczy roślinnych do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Nowej Dębie. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3210000, 3221000, 3221100, 3221400, 3222000, 3222200, 3222300, 15300000, 15411000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie, świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10427570 2024-04-18
godz. 12:00
Wielkopolskie szacowanie wartości zamówienia PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 mleko i nabiał mleko i nabiał należy wypełnić formularz dołączony w załączniku oraz zapoznać się z opisem przedmiotu z...
10431884 2024-04-19
godz. 10:00
Śląskie Sukcesywna dostawa wody mineralnej.
10462621 2024-04-22
godz. 09:00
Dolnośląskie SYROP DO WODY HERBAPOL 420 ML Lokalizacja 59-101 Polkowice
10449221 2024-04-23
godz. 09:00
Mazowieckie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych i słodyczy wraz z transportem i rozładunkiem - RWT/OMLN/272/REG/04/2024 -
10439445 2024-04-23
godz. 10:00
Śląskie Dostawa herbaty i cukru 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa herbaty czarnej ekspresowej oraz cukru białego kryształ dla Pracowników Spółki. 1.1. Herbata czarna ekspresowa – 3155 ...
10462185 2024-04-23
godz. 10:00
Pomorskie Rozeznanie rynku w zakresie produkcji i dostarczenia mieszanki ziołowej - herbaty o dedykowanej kompozycji dla Muzeum Zamkowego w Malborku PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA:
10454264 2024-04-23
godz. 20:00
Małopolskie PAPRYKA MIX -
10445674 2024-04-24
godz. 10:00
Dolnośląskie Dostawa produktów suchych do Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach. ZP/TP/26/2024
10344631 2024-04-26
godz. 10:00
Śląskie Dostawa artykułów nabiałowych, tłuszczowych i jaj dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę artykułów nabiałowych, tłuszczowych i...
10457147 2024-04-26
godz. 14:00
Lubelskie Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół nr 13 w Lublinie Część 1: Dostawa artykułów różnych, suchych i przypraw Część 2: Dostawa mięsa, dro...