Przetarg 12188199 - „Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do...

   
Analizuj Zamówienie 12188199
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-01
przedmiot ogłoszenia
„Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Woli Radłowskiej, w 2026 roku”

Część 1: Część I – Mięso i przetwory mięsne – obejmuje dostawę asor
tymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.1 do SWZ1 Boczek kg 102 Filet z indyka świeży , schłodzony kg 203 Filet z kurczaka świeży schłodzony kg 7004 Kiełbasa krakowska sucha kg 155 Kiełbasa toruńska kg 506 Wędlina- szynka z kurczaka krojona w plastry nie mniej niż 85 % mięsa kg 157 Pasztet pieczony drobiowy 85% mięsa kg 158 Parówki drobiowe ( nie mniej niż 85 % mięsa drobiowego) kg 409 Parówki wieprzowe z szynki (nie mniej niż 90% mięsa wieprzowego) kg 2010 polędwiczki wieprzowe kg 3011 Korpus drobiowy świeży, schlodzony kg 30012 Schab wieprzowy z kością kg 1513 Schab wieprzowy ekstra b/k, b/w,b/ok.(zrazowa) kg 17014 Szynka wieprzowa extra b/sk, b/k, b/t(zrazowa) kg 30015 Łopatka wieprzowa b/k kl. IIA kg 15016 Udziec z kurczaka (nie więcej niż 250g szt.) kg 16017 Podudzie z kurczaka (pałka) kg 10018 Wędlina-kurczak z bobrownik krojony w plastry kg 1519 Wędlina- schab pieczony krojony w plastry kg 1020 Wędlina-szynka wieprzowa gotowana (nie mniej niż 85%mięsa) krojona w plastry kg 1521 Wędlina- polędwica sopocka, krojony w plastry kg 522 Wędlina-szynka z indyka krojona w plastry kg 1023 Mięso rosołowe wołowe kg 20Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość. W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W WOLI RADŁOWSKIEJ, WOLA RADŁOWSKA 67, 33-13 WAŁ RUDA f) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 2: Część II – Mrożonki i ryby - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.2 do SWZ1 Brokuł różyczki mrożony op. 2 kg kl. I kg 1202 Bukiet warzyw 3skł (marchew, brokuł, kalafior) op. 2,5 kg kl. I kg 503 Bukiet warzyw 7 skł. (kalafior, fasolka szparagowa, groszek, brukselka, pietruszka, marchew, seler) kl. I op. 2,5 kg gat. I kg 2004 Dynia kostka luz op. 2,5 kg kl. I kg 205 Fasolka szparagowa mrożona cięta op. 2,5 kg kl. I kg 206 Filet z limandy żółtopłetwej b/s kl. I ( nie więcej niż 25% glazury) kg 507 Filet z dorsza czarniaka b/s kl. I (szater, nie więcej niż 4% glazury) kg 3008 Groszek zielony luz op. 2,5 kg kl. I kg 109 Kalafior różyczki mrożony op. 2,5 kg kl. I kg 2510 Marchew groszek op. 2,5 kg kl. I kg 1011 Marchew kostka mrożona op.2,5kg kg 3012 Mieszanka kompotowa (nie mniej niż 5 składników) 2,5 kg gat. I kg 30013 Nać pietruszki mrożona cięta kl. I kg 314 Szczypiorek mrożony cięty kg 215 Truskawka mrożona op. 2,5kg kl. I kg 3016 Koperek mrożony cięty kl. I kg 517 Włoszczyzna mrożona paski 4 skł (marchew, seler, pietruszka, por) op. 2,5kg kl. I kg 250Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość. W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W WOLI RADŁOWSKIEJ, WOLA RADŁOWSKA 67, 33-13 WAŁ RUDA f) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 3: Część III – Nabiał i produkty mleczarskie - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.3 do SWZ1 Drożdże 100 g szt. 502 Serek homogenizowany 140 g różne smaki szt. 2503 Jogurt pitny, różne smaki 300 g szt. 5004 Jogurt z kawałkami owoców Jogobella 150g różne szt. 3005 Jogurt pitny probiotyczny 100g (z zaw. bakterii Lcasei) różne smaki szt. 1006 Jogurt naturalny 2% tłuszczu 400 g kubek szt. 707 Masło śmietankowe 200g (nie mniej niż 82% tłuszczu) szt. 6008 Mleko 0,9l 2% tłuszczu (folia) o dłuższym teminie przydatności szt. 12009 Ser plastry OLECKO 100 g rózne szt. 32010 Puszyty serek twarogowy 150 g Almette różne smaki szt. 10011 Serek mascarpone, 250 g szt. 512 Serek topiony, różne smaki, 100g szt. 1513 Ser żółty w kawałku gouda kg 514 Śmietana 400 g 18% tł.kubek szt. 25015 Śmietana 330 g 12% tł.kubek szt. 5016 Śmietanka 18%, karton 500 ml szt. 1517 Śmietanka 30%, karton 500 ml szt. 3518 Śmietanka 36%, karton 500 ml szt. 119 Twaróg półtłusty krajanka kg 12020 Ser mozarella Zott minis 150 g szt. 50Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość. W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W WOLI RADŁOWSKIEJ, WOLA RADŁOWSKA 67, 33-13 WAŁ RUDA f) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 4: Część IV – Pieczywo - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.4 do SWZ1 Bułka orkiszowa/ graham 70 g szt. 1002 Bułka drożdżowa z nadzieniem (różne rodzaje) 70-75g szt. 1003 Chleb graham krojony 500g szt. 304 Chleb pszenno- żytni krojony 550 g szt. 11005 Weka pszenna 350 g krojona szt. 506 Pączek z nadzieniem marmolada szt. 807 Bułka grahamka z posypką 80 g szt. 808 Chleb wieloziarnisty 600 g krojony szt. 309 Chleb słonecznikowy 600 g krojony szt. 3010 Kołacz wiejski ser kruszonka 70-80g szt. 10011 Kołacz ser-marmolada 70-80 g szt. 100Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość. W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W WOLI RADŁOWSKIEJ, WOLA RADŁOWSKA 67, 33-13 WAŁ RUDA f) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 5: Część V – Warzywa i owoce - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.5 do SWZ1 Ananas żółty szt. 1502 Arbuz kg 203 Awokado szt. 1204 Banany (średnie) gat. I kg 3005 Borówka amerykańska kg 106 Botwinka szt. 107 Brokuły szt. 708 Brzoskiwie kg 309 Burak czerwony kg 5010 Cebula kg 15011 Cukinia kg 512 Cebula czerwona kg 513 Cytryna kg 514 Czereśnia kg 1015 Czosnek polski główka szt. 3016 Dynia piżmowa kg 1017 Fasola biała drobna kg 1018 Granat szt. 519 Groch łuskany połówki kg 1020 Gruszka gat. I (nie mniej niż 200g szt.) kg 8021 Imbir świeży korzeń kg 0,522 Jabłka konsumpcyjne kg 40023 Kalafior szt. 3024 Kapusta biała kg 5025 Kapusta biała młoda szt. 1026 Kapusta kwaszona z marchewką kg 11027 Kapusta czerwona kg 6028 Kiełki różnego rodzaju, kraj pochodzenia Polska 200 g szt. 1029 Kapusta pekińska szt. 8030 Koper pęczek szt. 2031 Kiwi kl. I kg 5032 Malina, 200 g szt. 1033 Mandarynka kl. I kg 2034 Marchew kg 6035 Melon żółty kg 12036 Natka pietruszki pęczek szt. 5037 Nektarynka gat I ( nie mniej niż 100g szt) kg 2038 Ogórek gruntowy (czerwiec, wrzesień) kg 2039 Ogórek kwaszony op. 3 kg szt. 10040 Ogórek świeży szklarniowy kg 12041 Papryka świeża czerwona gat. I kg 5042 Papryka świeża żółta gat. I kg 3043 Pieczarka świeża kg 7044 Pomidory malinowe gat. I kg 12045 Pomidory koktajlowe (cherry) kg 1046 Pomarańcze kg 15047 Pieruszka korzeń kg 548 Por długi sałatkowy szt. 5049 Rabarbar świeży kg 550 Rzodkiewka pęczek szt. 5051 Sałata lodowa szt. 8052 Sałata zielona (główka) szt. 4053 Seler świeży kg 5054 Szczypior - pęczek szt. 2055 Śliwka deserowa ( nie mniej niż 80g) kg 2056 Truskawka gat. I (VI) kg 3057 Winogrona białe kg 1058 Winogrona czerwone kg 1059 Ziemniak jadalny odmiana biała kg 270060 Ziemniaki młode (sezon wiosenny V-VI) kg 300Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość. W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W WOLI RADŁOWSKIEJ, WOLA RADŁOWSKA 67, 33-13 WAŁ RUDA f) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 6: Część VI – Różne artykuły spożywcze - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.6 do SWZBudyń 35g różne smaki bez cukru szt. 60Biszkopty mamut 150g szt 100Biszkopty lady fingers 150g szt 50Ananas w syropie, nie mniej niż 500 g szt 15Brzoskwinia w syropie, nie mniej niż 800g szt 5Bułka tarta 500 g szt 100Chrupki kukurydziane100g szt 100Chrzan polonaise w słoiku 180 g szt. 20Cukier kryształ 1kg kg 350Cukier puder 400g szt. 10Cukier waniliowy nie mniej niż 30g szt. 20Przyprawa Cynamon 20 g szt 3Czekolada różne smaki 100g szt 150Czosnek granulowany nie mniej niż 28g szt. 5Dżem niskosłodzony 280 g różne rodzaje szt 100Filet z makreli w pomidorach, nie mniej niż 170 g szt. 40Groszek ptysiowy, 125g szt. 35Galaretka 71g różne smaki szt. 150Herbata czarna, Lipton 100 torebek szt 40Herbata owocowe, różne smaki, co najmniej 20 torebek szt 40Herbatniki szkolne 50 g szt 100Jabłka prażone, nie mniej niż 800 g szt 50Jabłko suszone 20g szt. 100Kakao DecoMoreno150g szt. 10Kasza jęczmienna pęczak 1kg szt 40Kasza jęczmienna perłowa 1kg szt. 40Kasza bulgur 300 g szt 5Kasza jaglana 400g szt. 10Kasza kuskus 400g szt. 10Kasza manna 1 kg kg 20Kawa inka 150 g szt. 5Ketchup pudliszki - łagodny,do którego zużyto nie mniej niż 120g pomidorów na 100 g gotowego produktu szt. 30Kisiel owocowy 77g b/szt.barw. szt. 150Powidło śliwkowe 300 g szt 20Koncentrat barszczu czerwonego krakus butelka 300 ml pasteryzowany (b/szt.barw;b/dod.glut.sodu; b/kon;) szt. 120Koncentrat pomiodorowy pudliszki ze swieżych pomidorów 30% 200 g słoik różne szt 50Kukurydza konserwowa (nie mniej niż 400g) szt. 20Przyprawa liśc laurowy 5-6 g szt 5Majonez kielecki (nie mniej niż 500 ml) szt. 20Makaron czaniecki różne rodzaje 250 g szt 230Makaron różne rodzaje lubella 500 g szt 250Mąka pszenna, typ 500, 1kg kg 250Mąka krupczatka 1kg kg 5Mąka ziemniaczana 0,5 kg kg 35Miód spadziowy 1 l prawdziwy szt 5Musztarda z gorczycy (nie mniej niż 280g) szt 5Musztarda łagodna 290g szt. 7Ocet jabłkowy (nie mniej niż 250ml) szt. 5Olej rzepakowy kujawski z pierwszego tłoczenia 1l szt. 230Papryka konserwowa cięta 500 g szt 5Pomidor puszka 400 g krojone bez skórki szt. 15Pieprz czarny mielony 20 g szt. 30Płatki Lubella różne rodzaje 500 g szt 80Płatki kukurydziane Corn Flakes 1kg szt. 30Płatki owsiane górskie 500g szt 10Przecier z ogórków kwaszonych nie mniej niż 300 g szt. 25Przyprawa bazylia (nie mniej niż 10g) szt. 5Przyprawa gałka muszkatałowa 10 g szt. 2Przyprawa kminek cały 15 g szt 20Przyprawa kminek mielony 15 g szt 20Przyprawa kurkuma mielona 20 g szt 15Przyprawa liść lubczyku 10 g szt 40Przyprawa oregano (nie mniej niż 10g) szt. 35Przyprawa papryka mielona słodka (nie mniej niż 20 g) szt 20Proszek do pieczenia 15 g szt 20Przyprawa tymianek 10 g szt 30Przyprawa rozmaryn 15 g szt 5Przyprawa wegeta natur 150 g szt. 20Przyprawa sos sałatkowy, różne rodzaje (nie mniej niż 9g) szt. 150Przyprawa zioła prowansalskie 10 g szt 30Sos sojowy kikkoman 150 ml szt. 50Ryż biały 1 kg kg 70Ryż brązowy 1 kg kg 5Ryż paraboliczny 400 g szt. 10Mus owocowy 100 g rózne smaki szt 500Soda oczyszczona, nie mniej niż 80g szt. 5Sok kubus na bazie marchwi i owoców niegazowany 400 ml różne smaki szt 250Syrop owocowy, różne rodzaje, nie mniej niż 500 ml szt. 25Sok owocowy 200ml o zawartości cukru nie więcej niż10g na 100ml szt. 200Sos do spaghetti Boloński nie mniej niż 550g (b/szt.barw; b/dod.glut.sodu; b/kon;) szt. 30Sól morska 1 kg kg 5Sól o obniżonej zawartości sodu 1kg kg 30Wafle ryżowe o obniżonej zawartości soli szt. 70wafle tortowe 150 g kwadratowe szt 20Woda mineralna niegazowana poj. 0,5 l o obniżonej zawartości sodu szt 1200Woda mineralna niegazowana poj. 1,5 l o obniżonej zawartości sodu szt 600Przyprawa Ziele angielskie 15 g szt 5Żurek butelka 470 ml szt. 40Mąka orkiszowa 1 kg szt. 70Makaron pełnoziarnisty 400 g szt. 100Płatki do mleka orzech, miód 250 g szt. 60Ziarna dyni 100 g szt. 20Masło orzechowe 500 g szt. 20Ciecierzyca w puszce 250 g szt. 40Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość. W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W WOLI RADŁOWSKIEJ, WOLA RADŁOWSKA 67, 33-13 WAŁ RUDA f) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 7: Część VII – Wyroby garmażeryjne – dania gotowe - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.7 do SWZ1 Pierogi z kapustą białą i pieczarkami klejone ręcznie świeże kg 402 Pierogi z truskawkami klejone ręcznie świeże kg 1103 Pierogi z jagodami klejone ręcznie świeże kg 304 Pierogi z mięsem klejone ręcznie świeże kg 205 Pierogi z serem białym,klejone ręcznie świeże kg 1506 Uszka z mięsem ręcznie klejone, świeże kg 507 Pierogi leniwe,klejone ręcznie świeże kg 408 Pierogi ruskie,klejone ręcznie świeże kg 1209 Krokiet z kapustą białą świeży i pieczarkami świeże kg 3010 Gołąbki z mięsem i ryżem świeże kg 6011 Kluski sląskie, klejone ręcznie świeże kg 4012 Knedle z truskawkami świeże kg 3013 Knedle ze śliwkami świeże kg 15Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość. W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W WOLI RADŁOWSKIEJ, WOLA RADŁOWSKA 67, 33-13 WAŁ RUDA f) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

Część 8: Część VIII – Jaja - obejmuje dostawę asortymentu szczegółowo opisanego w Formularzu asortymentowo cenowym, stanowiącym załącznik nr 3.8 do SWZ1 Jaja świeże kl.XL szt. 3850Wymagania wspólne dla wszystkich części:a) Wykonawca ponosi koszty dostawy produktów żywnościowych oraz koszty wymiany produktów uznanych za wadliwe. Transport produktów żywnościowych musi odbywać się ubezpieczonym środkiem transportu przystosowanym do przewozu żywności, zgodnie z obowiązującymi przepisami i opinią Sanepidu w szczególności z zapewnieniem odpowiedniej temperatury podczas transportu, rozdzielności transportowanych towarów.b) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia towaru pierwszej jakości z obowiązującym terminem ważności.c) Produkty żywnościowe powinny spełniać wymogi sanitarno – epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego, m.in. odpowiednie specyfikacje jakościowe lub atesty, oznakowanie i termin przydatności do spożycia.d) W przypadku dostarczenia towaru z przekroczonym terminem przydatności do spożycia, liczonym od dnia dostawy lub z widocznymi śladami uszkodzeń mechanicznych (wgniecenia, pęknięcia, złamania itp.), Zamawiający żąda natychmiastowej wymiany tego towaru na wolny od wad, pod rygorem zastosowania zakupu interwencyjnego. Zakup interwencyjny rozumie się jako zakup pełnowartościowego towaru od innego dostawcy, na wyłączny koszt Wykonawcy. Koszty zakupionych w ramach zakupu interwencyjnego towarów zostaną potrącone z należytego Wykonawcy wynagrodzenia. e) Dostawy produktów żywieniowych realizowane będą sukcesywnie na podstawie zamówień składanych przez Zamawiającego. Zamówienia mogą być składane faksem, telefonicznie lub e-mailem, określając asortyment i jego ilość. W ramach umowy produkty żywnościowe dostarczane będą pod adres Zamawiającego tj. ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W WOLI RADŁOWSKIEJ, WOLA RADŁOWSKA 67, 33-13 WAŁ RUDA f) Podane ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów wymienione w załącznikach nr 3.1 do 3.8 - Opis przedmiotu zamówienia – formularz asortymentowo-cenowy są przybliżone i mogą ulec zmniejszeniu w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Dostawca, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załączniku do SWZ.

ZSP.271.1.25
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3142500, 15100000, 15200000, 15330000, 15500000, 15800000, 15810000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze