Przetarg 12194478 - Sukcesywna dostawa mięsa oraz wędlin wraz z transportem...

   
Analizuj Zamówienie 12194478
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-12-03
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa mięsa oraz wędlin wraz z transportem dla domów pomocy społecznej w Radomiu w I półroczu 2026 roku.

Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa wraz z
transportem dla Domu Pomocy Społecznej NadPotokiem im. Bohdany ,,Danuty” Kijewskiej, ul. A. Struga 88, 26 – 600 Radom w okresie od dnia 01.01.2026 roku do dnia30.06.2026 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w formularzu ofertowym stanowiącymzałącznik nr 1 do SWZ część 1.2. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie sukcesywna dostawa przedmiotu zamówienia według potrzeb do siedzibyDomu Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany ,,Danuty” Kijewskiej, ul. A. Struga 88, 26 – 600 Radom, wasortymencie i ilościach wynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Dom Pomocy Społecznej z conajmniej jednodniowym wyprzedzeniem - pisemnie, faxem, pocztą elektroniczną lub telefonicznie.Dostawy będą realizowane specjalistycznym środkiem transportu Wykonawcy na jego koszt i ryzyko w dni robocze odponiedziałku do piątku, w godzinach wskazanych w ust. 5 Formularza Ofertowego część 1.Zamawiający wymaga od Wykonawcy gotowości do realizacji codziennych dostaw w dni robocze od poniedziałku do piątkuniezależnie od ilości asortymentu.3. Do pierwszej dostawy należy dostarczyć dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułówżywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn.29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.).4. Każdorazowo do dostawy na każdą partię określonego produktu należy dostarczać „Handlowy dokument identyfikacyjny”,zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz.U. 2023 poz. 872) orazRozporządzeniem WE 853/2004 r. Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 ustanawiającym szczególneprzepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz. Urz. UE L139 z 30.04.2004r.).5. Wszystkie produkty mięsne oraz wędliniarskie muszą być dostarczone bez oznak zepsucia, w stanie świeżym, wcześniejnie mrożonym. Niedopuszczalny jest zapach świadczący o nieświeżości. Ponadto przy każdej dostawie odpowiednio dokażdego rodzaju mięsa i wyrobów wędliniarskich muszą być dołączone etykiety z informacją w języku polskim z czytelnądatą produkcji, procentową zawartością mięsa w przypadku wędlin, terminem przydatności do spożycia, pełnymi danymiidentyfikującymi skład surowcowy, dodanych substancjach, podane pełne i prawidłowe nazwy dodanych substancjidodatkowych zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 22 listopada 2010 r. w sprawie dozwolonych substancjidodatkowych (Dz.U. 2010 nr 232 poz. 1525 z późn. zm.).6. Za dzień wydania towaru Zamawiającemu uważa się dzień, w którym towar został odebrany przez Dom PomocySpołecznej.7. Wykonawca zapewni takie opakowanie towaru, jakie jest wymagane, aby nie dopuścić do jego uszkodzenia lubpogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.

Część 2: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin wraz z transportem dla Domu Pomocy Społecznej NadPotokiem im. Bohdany ,,Danuty” Kijewskiej, ul. A. Struga 88, 26 – 600 Radom, w okresie od dnia 01.01.2026 roku do dnia30.06.2026 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w formularzu ofertowym stanowiącymzałącznik nr 1 do SWZ część 2.2. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie sukcesywna dostawa przedmiotu zamówienia według potrzeb do siedzibyDomu Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany ,,Danuty” Kijewskiej, ul. A. Struga 88, 26 – 600 Radom, wasortymencie i ilościach wynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Dom Pomocy Społecznej z conajmniej jednodniowym wyprzedzeniem - pisemnie, faxem, pocztą elektroniczną lub telefonicznie.Dostawy będą realizowane specjalistycznym środkiem transportu Wykonawcy na jego koszt i ryzyko w dni robocze odponiedziałku do piątku, w godzinach wskazanych w ust. 5 Formularza Ofertowego część 2.Zamawiający wymaga od Wykonawcy gotowości do realizacji codziennych dostaw w dni robocze od poniedziałku do piątkuniezależnie od ilości asortymentu.3. Do pierwszej dostawy należy dostarczyć dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułówżywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn.29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.).4. Każdorazowo do dostawy na każdą partię określonego produktu należy dostarczać „Handlowy dokument identyfikacyjny”,zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz.U. 2023 poz. 872) orazRozporządzeniem WE 853/2004 r. Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 ustanawiającym szczególneprzepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz. Urz. UE L139 z 30.04.2004r.).5. Wszystkie produkty mięsne oraz wędliniarskie muszą być dostarczone bez oznak zepsucia, w stanie świeżym, wcześniejnie mrożonym. Niedopuszczalny jest zapach świadczący o nieświeżości. Ponadto przy każdej dostawie odpowiednio do każdego rodzaju mięsa i wyrobów wędliniarskich muszą być dołączone etykiety z informacją w języku polskim z czytelnądatą produkcji, procentową zawartością mięsa w przypadku wędlin, terminem przydatności do spożycia, pełnymi danymiidentyfikującymi skład surowcowy, dodanych substancjach, podane pełne i prawidłowe nazwy dodanych substancjidodatkowych zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 22 listopada 2010 r. w sprawie dozwolonych substancjidodatkowych (Dz.U. 2010 nr 232 poz. 1525 z późn. zm.).6. Za dzień wydania towaru Zamawiającemu uważa się dzień, w którym towar został odebrany przez Dom PomocySpołecznej.7. Wykonawca zapewni takie opakowanie towaru, jakie jest wymagane, aby nie dopuścić do jego uszkodzenia lubpogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.

Część 3: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa wraz z transportem dla Domu Pomocy Społecznej Weterana Walki i Pracy ul. Wyścigowa 16, 26 – 600 Radom, w okresie od dnia 01.01.2026 roku do dnia 30.06.2026 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ część 3.2. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie sukcesywna dostawa przedmiotu zamówienia według potrzeb do siedzibyDomu Pomocy Społecznej Weterana Walki i Pracy ul. Wyścigowa 16, 26 – 600 Radom, w asortymencie i ilościachwynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Dom Pomocy Społecznej z co najmniej jednodniowymwyprzedzeniem - pisemnie, faxem, pocztą elektroniczną lub telefonicznie.Dostawy będą realizowane specjalistycznym środkiem transportu Wykonawcy na jego koszt i ryzyko w dni robocze odponiedziałku do piątku, w godzinach wskazanych w ust. 5 Formularza Ofertowego część 3.Zamawiający wymaga od Wykonawcy gotowości do realizacji codziennych dostaw w dni robocze od poniedziałku do piątkuniezależnie od ilości asortymentu.3. Do pierwszej dostawy należy dostarczyć dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułówżywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn.29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.).4. Każdorazowo do dostawy na każdą partię określonego produktu należy dostarczać „Handlowy dokument identyfikacyjny”,zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz.U. 2023 poz. 872) orazRozporządzeniem WE 853/2004 r. Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 ustanawiającym szczególneprzepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz. Urz. UE L139 z 30.04.2004r.).5. Wszystkie produkty mięsne oraz wędliniarskie muszą być dostarczone bez oznak zepsucia, w stanie świeżym, wcześniejnie mrożonym. Niedopuszczalny jest zapach świadczący o nieświeżości. Ponadto przy każdej dostawie odpowiednio dokażdego rodzaju mięsa i wyrobów wędliniarskich muszą być dołączone etykiety z informacją w języku polskim z czytelnądatą produkcji, procentową zawartością mięsa w przypadku wędlin, terminem przydatności do spożycia, pełnymi danymiidentyfikującymi skład surowcowy, dodanych substancjach, podane pełne i prawidłowe nazwy dodanych substancjidodatkowych zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 22 listopada 2010 r. w sprawie dozwolonych substancjidodatkowych (Dz.U. 2010 nr 232 poz. 1525 z późn. zm.).6. Za dzień wydania towaru Zamawiającemu uważa się dzień, w którym towar został odebrany przez Dom PomocySpołecznej.7. Wykonawca zapewni takie opakowanie towaru, jakie jest wymagane, aby nie dopuścić do jego uszkodzenia lubpogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.

Część 4: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin wraz z transportem dla Domu Pomocy Społecznej WeteranaWalki i Pracy ul. Wyścigowa 16, 26 – 600 Radom, w okresie od dnia 01.01.2026 roku do dnia 30.06.2026 roku. Szczegółowyopis przedmiotu zamówienia został określony w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ część 4.2. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie sukcesywna dostawa przedmiotu zamówienia według potrzeb do siedzibyDomu Pomocy Społecznej Weterana Walki i Pracy ul. Wyścigowa 16, 26 – 600 Radom, w asortymencie i ilościachwynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Dom Pomocy Społecznej z co najmniej jednodniowymwyprzedzeniem - pisemnie, faxem, pocztą elektroniczną lub telefonicznie.Dostawy będą realizowane specjalistycznym środkiem transportu Wykonawcy na jego koszt i ryzyko w dni robocze odponiedziałku do piątku, w godzinach wskazanych w ust. 5 Formularza Ofertowego część 4.Zamawiający wymaga od Wykonawcy gotowości do realizacji codziennych dostaw w dni robocze od poniedziałku do piątku niezależnie od ilości asortymentu.3. Do pierwszej dostawy należy dostarczyć dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułówżywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn.29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.).4. Każdorazowo do dostawy na każdą partię określonego produktu należy dostarczać „Handlowy dokument identyfikacyjny”,zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz.U. 2023 poz. 872) orazRozporządzeniem WE 853/2004 r. Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 ustanawiającym szczególneprzepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz. Urz. UE L139 z 30.04.2004r.).5. Wszystkie produkty mięsne oraz wędliniarskie muszą być dostarczone bez oznak zepsucia, w stanie świeżym, wcześniejnie mrożonym. Niedopuszczalny jest zapach świadczący o nieświeżości. Ponadto przy każdej dostawie odpowiednio dokażdego rodzaju mięsa i wyrobów wędliniarskich muszą być dołączone etykiety z informacją w języku polskim z czytelnądatą produkcji, procentową zawartością mięsa w przypadku wędlin, terminem przydatności do spożycia, pełnymi danymiidentyfikującymi skład surowcowy, dodanych substancjach, podane pełne i prawidłowe nazwy dodanych substancjidodatkowych zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 22 listopada 2010 r. w sprawie dozwolonych substancjidodatkowych (Dz.U. 2010 nr 232 poz. 1525 z późn. zm.).6. Za dzień wydania towaru Zamawiającemu uważa się dzień, w którym towar został odebrany przez Dom PomocySpołecznej.7. Wykonawca zapewni takie opakowanie towaru, jakie jest wymagane, aby nie dopuścić do jego uszkodzenia lubpogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.

Część 5: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa wraz z transportem dla Domu Pomocy Społecznej ul. ZofiiHolszańskiej 13, 26 – 600 Radom w okresie od dnia 01.01.2026 roku do dnia 30.06.2026 roku. Szczegółowy opisprzedmiotu zamówienia został określony w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ część 5.2. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie sukcesywna dostawa przedmiotu zamówienia według potrzeb do siedzibyDomu Pomocy Społecznej ul. Zofii Holszańskiej 13, 26 – 600 Radom, w asortymencie i ilościachwynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Dom Pomocy Społecznej z co najmniej jednodniowymwyprzedzeniem - pisemnie, faxem, pocztą elektroniczną lub telefonicznie.Dostawy będą realizowane specjalistycznym środkiem transportu Wykonawcy na jego koszt i ryzyko w dni robocze odponiedziałku do piątku, w godzinach wskazanych w ust. 5 Formularza Ofertowego część 5.Zamawiający wymaga od Wykonawcy gotowości do realizacji codziennych dostaw w dni robocze od poniedziałku do piątkuniezależnie od ilości asortymentu.3. Do pierwszej dostawy należy dostarczyć dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułówżywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn.29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.).4. Każdorazowo do dostawy na każdą partię określonego produktu należy dostarczać „Handlowy dokument identyfikacyjny”,zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz.U. 2023 poz. 872) orazRozporządzeniem WE 853/2004 r. Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 ustanawiającym szczególneprzepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz. Urz. UE L139 z 30.04.2004r.).5. Wszystkie produkty mięsne oraz wędliniarskie muszą być dostarczone bez oznak zepsucia, w stanie świeżym, wcześniejnie mrożonym. Niedopuszczalny jest zapach świadczący o nieświeżości. Ponadto przy każdej dostawie odpowiednio dokażdego rodzaju mięsa i wyrobów wędliniarskich muszą być dołączone etykiety z informacją w języku polskim z czytelnądatą produkcji, procentową zawartością mięsa w przypadku wędlin, terminem przydatności do spożycia, pełnymi danymiidentyfikującymi skład surowcowy, dodanych substancjach, podane pełne i prawidłowe nazwy dodanych substancjidodatkowych zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 22 listopada 2010 r. w sprawie dozwolonych substancjidodatkowych (Dz.U. 2010 nr 232 poz. 1525 z późn. zm.).6. Za dzień wydania towaru Zamawiającemu uważa się dzień, w którym towar został odebrany przez Dom PomocySpołecznej.7. Wykonawca zapewni takie opakowanie towaru, jakie jest wymagane, aby nie dopuścić do jego uszkodzenia lubpogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.

Część 6: 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin wraz z transportem dla Domu Pomocy Społecznej ul. ZofiiHolszańskiej 13, 26 – 600 Radom w okresie od dnia 01.01.2026 roku do dnia 30.06.2026 roku. Szczegółowy opisprzedmiotu zamówienia został określony w formularzu ofertowym stanowiącym załącznik nr 1 do SWZ część 6.2. Do obowiązków Wykonawcy należeć będzie sukcesywna dostawa przedmiotu zamówienia według potrzeb do siedzibyDomu Pomocy Społecznej ul. Zofii Holszańskiej 13, 26 – 600 Radom, w asortymencie i ilościachwynikających z zapotrzebowań składanych bezpośrednio przez Dom Pomocy Społecznej z co najmniej jednodniowymwyprzedzeniem - pisemnie, faxem, pocztą elektroniczną lub telefonicznie.Dostawy będą realizowane specjalistycznym środkiem transportu Wykonawcy na jego koszt i ryzyko w dni robocze odponiedziałku do piątku, w godzinach wskazanych w ust. 5 Formularza Ofertowego część 6.Zamawiający wymaga od Wykonawcy gotowości do realizacji codziennych dostaw w dni robocze od poniedziałku do piątkuniezależnie od ilości asortymentu.3. Do pierwszej dostawy należy dostarczyć dokument dopuszczający środek transportu Wykonawcy do przewozu artykułówżywnościowych, zgodnie z wymogami Rozporządzenia WE NR 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dn.29.04.2004 w sprawie higieny środków spożywczych (Dz. Urz. UE L 139 z dn. 30.04.2004 r. z późn. zm.).4. Każdorazowo do dostawy na każdą partię określonego produktu należy dostarczać „Handlowy dokument identyfikacyjny”,zgodnie z ustawą z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego (t.j. Dz.U. 2023 poz. 872) orazRozporządzeniem WE 853/2004 r. Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29.04.2004 ustanawiającym szczególneprzepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz. Urz. UE L139 z 30.04.2004r.).5. Wszystkie produkty mięsne oraz wędliniarskie muszą być dostarczone bez oznak zepsucia, w stanie świeżym, wcześniejnie mrożonym. Niedopuszczalny jest zapach świadczący o nieświeżości. Ponadto przy każdej dostawie odpowiednio dokażdego rodzaju mięsa i wyrobów wędliniarskich muszą być dołączone etykiety z informacją w języku polskim z czytelnądatą produkcji, procentową zawartością mięsa w przypadku wędlin, terminem przydatności do spożycia, pełnymi danymiidentyfikującymi skład surowcowy, dodanych substancjach, podane pełne i prawidłowe nazwy dodanych substancjidodatkowych zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 22 listopada 2010 r. w sprawie dozwolonych substancjidodatkowych (Dz.U. 2010 nr 232 poz. 1525 z późn. zm.).6. Za dzień wydania towaru Zamawiającemu uważa się dzień, w którym towar został odebrany przez Dom PomocySpołecznej.7. Wykonawca zapewni takie opakowanie towaru, jakie jest wymagane, aby nie dopuścić do jego uszkodzenia lubpogorszenia jego jakości w trakcie transportu do miejsca dostawy.

DZP.271.1.56.2025.PŁ
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15110000, 15112000, 15131130, 15131135
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze