Przetarg 8352627 - „Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego oraz wędlin...

   
Analizuj Zamówienie 8352627 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2021-08-24
przedmiot ogłoszenia
„Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego oraz wędlin drobiowych do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w miejscowości Nowa
Dęba, Kielce oraz Sandomierz (zamówienie z podziałem na 6 części)” Numer referencyjny: Zp63/2021
1) Przedmiot zamówienia stanowi sukcesywna dostawa mięsa drobiowego oraz wędlin
z mięsa drobiowego do magazynów 33 Wojskowego Oddziału Gospodarczego zlokalizowanych w następujących miejscowościach:
a) Nowa Dęba, ul. Anieli Krzywoń 1,
b) Kielce, ul. Wojska Polskiego 300.
c) Sandomierz, ul. Adama Mickiewicza 38,
2) Niniejsze zamówienie zostało podzielone na 6 następujących części:
Część 1 – Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do magazynu w Nowej Dębie;
Część 2 - Sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do magazynu w Nowej Dębie;
Część 3 – Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do magazynu w Kielcach;
Część 4 - Sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do magazynu w Kielcach;
Część 5 - Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do magazynu w Sandomierzu;
Część 6 – Sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do magazynu w Sandomierzu.
3) Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, dla każdej z części na jakie zostało podzielone zamówienie został przedstawiony w załączniku do SWZ.
4) Projektowane postanowienia umowy
Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do magazynu w Nowej Dębie Część nr 1 1. Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do magazynu w Nowej Dębie. 2. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do magazynu w Nowej Dębie Część nr 2 1. Sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do magazynu w Nowej Dębie. 2. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do magazynu w Kielcach Część nr 3 1. Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do magazynu w Kielcach. 2. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do magazynu w Kielcach Część nr 4 1. Sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do magazynu w Kielcach. 2. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do magazynu w Sandomierzu Część nr 5 1. Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do magazynu w Sandomierzu. 2. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
Sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do magazynu w Sandomierzu Część nr 6 1. Sukcesywna dostawa wędlin drobiowych do magazynu w Sandomierzu. 2. Wykonawcy jako podmioty działające na rynku spożywczym, prowadzące zakłady obrotu żywnością lub gastronomii zobowiązane są zapewnić bezpieczeństwo żywności zgodnie z zasadami Hazard Analysis and Critical Control Points System, zwanym „systemem HACCP” (postępowanie mające na celu zapewnienie bezpieczeństwa żywności przez identyfikację i oszacowanie zagrożeń z punktu widzenia wymagań zdrowotnych żywności oraz ryzyka wystąpienia zagrożeń podczas przebiegu wszystkich etapów produkcji i obrotu żywnością, system ten ma również na celu określenie metod eliminacji lub ograniczania zagrożeń oraz ustalenie działań korygujących). W związku z powyższym Wykonawca ubiegający się o udzielenie zamówienia musi posiadać aktualne niżej wymienione dokumenty (w tym również przez okres obowiązywania umowy), które okaże na żądanie Zamawiającego tj. potwierdzenie wdrożonego systemu HACCP w formie certyfikatu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem, wdrożonego systemu HACCP, potwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz do zapewnienia właściwej jakości tych artykułów.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15112000, 15131135, 15131500
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie, świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10395231 2024-04-15
godz. 08:00
Dolnośląskie „Dostawa jaj do 4 Wojskowego Szpitala Klinicznego z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu” PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Dostawa jaj Zestawienie asortymentowo cenowe - Proszę o wypełnienie i...
10430883 2024-04-16
godz. 10:00
Opolskie Sukcesywna dostawa artykułów mlecznych w 2024 r.
10424504 2024-04-17
godz. 10:00
Opolskie Zakup wraz z dostawą jaj konsumpcyjnych świeżych PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Jaja konsumpcyjne świeże pochodzące od kury domowej, świeże klasy M - nie poddane żadnym zabiegom konser...
10427131 2024-04-17
godz. 12:00
Małopolskie Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Akademia Nauk Stosowanych w Nowym Sączu - II postępowanie
10397847 2024-04-17
godz. 12:00
Śląskie Sukcesywna dostawa wody mineralnej Cisowianka na potrzeby Sądu Rejonowego Katowice-Zachód w Katowicach
10443956 2024-04-17
godz. 15:00
Mazowieckie Proszek kakaowy 10/12_dostawy_2022r._aktualizacja oferty 1. Proszek kakaowy 10/12 - #1 26000 kilogram
10428889 2024-04-19
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie SUKCESYWNE DOSTAWY PIECZYWA DO ARESZTU ŚLEDCZEGO W ELBLĄGU ORAZ ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W BRANIEWIE ARESZTU ŚLEDCZEGO W ELBLĄGU Część 1: 1. Chleb pszenno -żytni; bochenek 300 g; kro...
10446050 2024-04-24
godz. 10:00
Podkarpackie dostawa artykułów spożywczych do Centrum Integracji Społecznej w Zarzeczu dostawa artykułów spożywczych do Centrum Integracji Społecznej w Tryńczy dostawa artykułów spożywczych d...
10438891 2024-04-25
godz. 00:00
Mazowieckie Sukcesywne dostawy wody źródlanej
10422520 2024-05-10
godz. 12:00
Dolnośląskie ZNM.10.2024.JW.2 Przygotowanie i dostawa posiłków regeneracyjnych na potrzeby DOZAMEL Sp. z o.o. przy ul. Fabrycznej 10 we Wrocławiu PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Pieczeń, ziemniaki, suró...