Przetarg 7875748 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w celu...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7875748
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-12-15 |
przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych w celu przygotowywania posiłków dla pacjentów SPWSZ w Szczecinie (lokalizacja Zdunowo, ul. Sokołowskiego 11) Numer referencyjny: EP/220/85/2020 1. Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych w celu przygotowywania posiłków dla pacjentów SPWSZ w Szczecinie (lokalizacja Zdunowo, ul. Sokołowskiego 11). Przedmiot zamówienia podzielony jest na 13 części (zadania). 2. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ, szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Zadanie nr 1 - Warzywa całoroczne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 1. Zadanie nr 1 składa się z 12 pozycji. Część nr: 2 Nazwa: Zadanie nr 2 - Warzywa i owoce sezonowe Szczególowy opisprzedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 2. Zadanie nr 2 składa się z 16 pozycji Część nr: 3 Nazwa: Zadanie nr 3 - Warzywa kiszone Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 3. Zadanie nr 3 składa się z 3 pozycji. Część nr: 4 Nazwa: Zadanie nr 4 - Pieczywo Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 4. Zadanie nr 4 składa się z 6 pozycji. Część nr: 5 Nazwa: Zadanie nr 5 - Przyprawy Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 5. Zadanie nr 5 składa się z 27 pozycji. Część nr: 6 Nazwa: Zadanie nr 6 - Jaja Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 6. Zadanie nr 6 składa się z 1 pozycji. Część nr: 7 Nazwa: Zadanie nr 7 - Mleko i jego przetwory Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 7. Zadanie nr 7 składa się z 16 pozycji. Część nr: 8 Nazwa: Zadanie nr 8 - Ryby i konserwy rybne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 8. Zadanie nr 8 składa się z 7 pozycji. Część nr: 9 Nazwa: Zadanie nr 9 - Mrożonki Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 9. Zadanie nr 9 składa się z 9 pozycji. Część nr: 10 Nazwa: Zadanie nr 10 - Drób i jego przetwory Szczegółowy opisprzedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 10. zadanie nr 10 składa się z 19 pozycji. Część nr: 11 Nazwa: Zadanie nr 11 - Mięso i jego przetwory Szczególowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załacznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 11. Zadanie nr 11 składa się z 27 pozycji. Część nr: 12 Nazwa: Zadanie nr 12 - Artykuły sypkie Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 12. Zadanie nr 12 składa się z 43 pozycji. Część nr: 13 Nazwa: Zadanie nr 13 - Ziemniaki jadalne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do SIWZ dla zadania nr 13. Zadanie nr 13 składa się z 2 pozycji. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15300000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |