Przetarg 10110911 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 10110911
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2023-11-27 |
przedmiot ogłoszenia | Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Nr 6 w Koninie w 2024 r. Część 1: Część 1 OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzy wa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone, RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie rozpadają się , bez glazury SHP. Płaty 175-240 g Część 2: Część NR 2 OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń Część 3: Część 3 MIĘSO, WĘDLINY , DRÓB . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety. Część 4: Część NR 4 PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty. Część 5: Część NR 5 PIECZYWO ŚWIEŻE , NIEGUMIASTE Część 6: Część NR 6 PRODUKTY SPOŻYWCZEprzyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji, Część 7: Część NR 7 JAJA CPV 03142500-3 Jaja konsumpcyjne muszą być oznakowane weterynaryjnym numerem zakładu oraz zdezynfekowane za pomocą promienia ultrafioletowego. ZP1/11/2023 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2023/BZP 00533570/01 z dnia: 2023-12-05 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą: 2023-12-08 14:15 Po zmianie: 2023-12-12 16:00 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą: 2023-12-08 14:25 Po zmianie: 2023-12-12 16:10 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3142500, 3220000, 15100000, 15220000, 15330000, 15500000, 15810000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |