Przetarg 11947982 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do...

   
Analizuj Zamówienie 11947982 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2025-11-10
przedmiot ogłoszenia
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 1 „Kosmatek” w Koninie w 2026r.

Część 1: Część 1 MIĘSO, WĘDLINY ,
DRÓB . Barwa mięsa świeżego powinna być bladoróżowa do czerwonej, soczyste, barwa, zapach, konsystencja, powierzchnia i przekrój mają świadczyć o świeżości produktu, wędliny konsystencja ścisła, barwa na przekroju jasno różowa, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa peklowanego, parzonego i użytych przypraw, dopuszczalne pojedyncze skupiska galarety.

Część 2: Część 2 RYBY świeże, mrożone odpowiednio całe , zapach smak świeży, po odmrożeniu nie Rozpadają się , bez glazury SHP. maksymalny ubytek masy nie może przekroczyć 20% , filet ok. 175-314 g

Część 3: Część 3 OWOCE WARZYWA MROŻONE Warzywa owoce świeże bez uszkodzeń, odpowiednio mrożone

Część 4: OWOCE I WARZYWA owoce, warzywa, powinny być nie zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularny intensywnie kolor, skóra gładka, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne- korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa - klasy pierwszej, nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń

Część 5: PRODUKTY MLECZARSKIE świeżość, dobry smak po otwarciu produktów, niezbrylone sery naturalne, gęste jogurty.

Część 6: PRODUKTY SPOŻYWCZE – przyprawy zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni , mętnej konsystencji,

1/11/2025
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3220000, 15100000, 15220000, 15330000, 15500000, 15800000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się